VOI ATI REUSIT???
-
0 0Salutare tuturor! careva dintre voi a incercat ColonSuport?? mi-am cumparat de o saptamana si mi-am pus mari sperante in el....sper sa nu fi dat banii degeaba!!! spuneti-mi ati reusit intradevar sa slabiti sau sa va simtiti ma bine? imi doresc atat de mult sa ma simt mai slaba cu 2-3 kg si sa ma simt multa mai activa....
-
am inteles ca esti bun, insa nu am incercat... si eu am 1,60-65 si 53 kg... as dori sa ajung p la 49-50, dar nu am curaj sa incerc pastile sau alte trucuri de le farmacie. am incercat pastile si ceaiuri chinezesti dar rezultatele au intarziat sa apara... daca vrei eu iti pot sugera dieta dukan, o prietena de a mea a reusit cu ea, rezultatele au fost spectaculoase, eu insa nu o pot tine imi lipseste ambitia. bafta!!!
-
Ellis, la ce ajuta ala, sau la ce ar trebui sa ajute?
Daca ai storcator de fructe, poti incerca cateva zile cu sucuri, ceai si apa. Dup-aia sigur te simti mai usoara
Pure, cum adica ai 1.60-1.65m? Nu poate varia inaltimea in nici un caz. Masoara-te cum trebuie si asa afli si cate kg tre sa ai. Oricum, 53 suna f bine.
Acest mesaj a fost editat de către AmeliEva: -
Buna fetelor ,eu folosesc Happy Colon. Mi-am achizitionat o cuitie de Happy Colon , de la o firma de cosmetice numita Ladys , la inceputul luni martie ; nu a costat foarte mult 99 de lei si sincera sa fiu nu prea eram covinsa de ceea ce poate sa faca , dar am inceput sa il foloesc si uite ca dupa aproape 3 saptamani , am reusit sa slabesc cateva kg – mai exact 5 kg si am scapat si de senzatia de balonare pe care o aveam tot timpul dupa ce mancam , sunt foarte multumita de el pana acum .
-
Helloo....DA!! am reusit ca sa raspund asa mai entuziasmata
. Cea mai mare realizare este faptul ca de 2 ani de cand mi-am propus sa dau jos , nu am pus la loc deloc.Desi nu fac sport -timpul nu imi permite- am un stil de viata sanatos + pastilele de la Slim&fit ce imi taie pofta de mancare , sa nu mai zic de dulciururi.