Ce metode ati incercat pentru a slabi?

•  
    • 6 mesaje
    18 Feb 2013, 14:21
    0 0
    Am deschis acest subiect pentru a vedea ce metode ati incercat pentru a slabi si daca a incercat cineva sa se gandeasca la modalitati care nu sunt atat de intalnite (nutritionist, ceaiuri, cure de slabire)?

•  
    • 1038 mesaje
    19 Feb 2013, 12:35
    1 3
    Eu am slabit printr-o metoda nemaiintalnita.

Am vegetat timp de-o luna numai cu ochii beliti pe Acasa TV, m-am indopat cu chips-uri, ciocolata, inghetata, mezeluri, fast food, pop corn, cartofii prajiti cu ceafa de porc si sigura miscare pe care am executat-o, a fost cea de pana la W.C si inapoi. Si surpriza, in felu` asta am slabit 10 kile.
    Recomand aceasta dieta         

Nu m-am putut abtine, zau !

Cum crezi tu ca se poate slabi altfel decat prin dieta, ceaiuri si ceva miscare ?   

Acest mesaj a fost editat de către winter_rose: 19 Feb 2013, 12:36
  •  
    • 24 mesaje
    19 Feb 2013, 16:18
    1 0
    buna,eu incerc acum cu super slim si o mica schimbare de alimentatie,adica nu paine,dulciuri, prajeli,grasimi,sucuri, sa vad daca reusesc sa mai slabesc,imi doresc enorm sa am vointa si putere sa reusesc si sper sa reusesc,acum am 75kg,eu am probleme cu coloana si trebuie sa dau jos vreo 10 kg,
    Daca reusesti sa mai auzi persoane mai cunoscute care au slabit intradevar cu ceva anume zimi si mie te rog mult,te pup
    cu drag cristina
  •  
    • 174 mesaje
    20 Feb 2013, 10:03
    0 0
    Dukan testez acum si da rezultate! Pentru a incepe o dieta trebuie sa fii mai intai pregatita psihic. Daca speri in miracole si vrei rezultate peste noapte nu e o solutie dieta.
  •  
    20 Feb 2013, 12:20
    0 1
    Buna!

Eu va pot recomanda ceva ce am vazut cu ochii mei ca da rezultate....

Am fost zilele trecute prin oras si am vazut ca s-a deschis un centru naturist in piata buzesti.. si m-am nimerit acolo chiar cand erau doua cliente si faceau una din procedurile de acolo..  una din ele era incantata  de nu mai putea ca ii cad blugii de pe ea si cealalta ne spunea ca  scapat de tot de celulita si era in culmea fericirii; ne indemna sa punem mana pe picioarele ei ca sa ne convingem ca nu mai are gropite de celulita

Si ghiciti ce faceau respecivele doamne acolo etoxifiere prin picioare..am inceput s-o intreb pe tipa care conduce centrul ce se intampla acolo...si mi-a explicat foarte amabila ca se elimina toxinele prin picioare, practic si celulita este tot toxina, reprezinta dpunerile tuturor chestiilor pe care organismul nu le vrea, n-are ce sa faca cu ele, nu le mai poate elimina singur pentru ca sunt prea multe..
    sincer, am ramas fascinata de chestia aia...
    si m-au convins si tipele aleacare erau...pur si simplu FERICITE ca reuseau sa slabeasca destul de bine doar prin chestia asta...
    dar adevarul este ca aveau si grija ce mancau...spuneau singure c degeaba fac asta daca nu au grija si ce mananca....

mai jos este site-ul acestui centru,unde puteti citi mai multe:

http://biyovislifestyle.ro/

sper ca v-am fost de ajutor!         
  •  
    • 151 mesaje
    20 Feb 2013, 14:02
    0 0
    Eu recomand miscarea, un stretching dimineata, o data la doua zile facute niste exercitii mai complexe timp de minim jumatate de ora si minim o data pe saptamana mers la alergat. Pentru mine a functionat, normal ca am tinut si o dieta recomandata de un nutritionist si am luat si adjuvante. Acum ma mentin foarte bine, ma mai rasfat si niste dulciuri insa evit mancarea de tip fast food si bauturile dulci carbogazoase.
  •  
    • 24 mesaje
    20 Feb 2013, 14:26
    0 0
    GeorgianaBB said:Eu recomand miscarea, un stretching dimineata, o data la doua zile facute niste exercitii mai complexe timp de minim jumatate de ora si minim o data pe saptamana mers la alergat. Pentru mine a functionat, normal ca am tinut si o dieta recomandata de un nutritionist si am luat si adjuvante. Acum ma mentin foarte bine, ma mai rasfat si niste dulciuri insa evit mancarea de tip fast food si bauturile dulci carbogazoase.

Buna Georgiana,
    Am vazut ca tu ai mai scris despre Slim&fit, acum nu ai tinut sa ii precizezi numele, ai renuntat la el? ai avut ceva reactii adverse? il recomanzi? Mie mi-a fost recomandat de catre o prietena, dar recomandari am primit si pentru produsele de la Herbalife.

•  
    • 151 mesaje
    21 Feb 2013, 23:35
    0 0
    FlorinaSS said:
    GeorgianaBB said:Eu recomand miscarea, un stretching dimineata, o data la doua zile facute niste exercitii mai complexe timp de minim jumatate de ora si minim o data pe saptamana mers la alergat. Pentru mine a functionat, normal ca am tinut si o dieta recomandata de un nutritionist si am luat si adjuvante. Acum ma mentin foarte bine, ma mai rasfat si niste dulciuri insa evit mancarea de tip fast food si bauturile dulci carbogazoase.

Buna Georgiana,
    Am vazut ca tu ai mai scris despre Slim&fit, acum nu ai tinut sa ii precizezi numele, ai renuntat la el? ai avut ceva reactii adverse? il recomanzi? Mie mi-a fost recomandat de catre o prietena, dar recomandari am primit si pentru produsele de la Herbalife.

Hey Da, am folosit si mi-a fost de ajutor, dar odata ce am ajuns la greutatea dorita le-am oprit si m-am mentinut doar prin miscare si alimentatie controlata. Il recomand, dar este foarte bine sa porti o discutie cu un nutritionist.
    Cat despre produsele Herbalife nu vreau sa ma pronunt.
    Sper sa pui in practica cat mai repede dieta si sa dea rezultate!! Cu sau fara Slim and fit. 

•  
    • 6 mesaje
    21 Mar 2013, 13:12
    3 0
    Buna Fetele !
    Pentru a ajunge la greutatea dorita , eu am incercat un supliment alimentar bogat in fibre . Firma Ladys are un astfel de produs , Happy Colon se numeste . Este foarte accesibil la pret si chiar da rezultate . Fibrele alimentare din Happy Colon (provenite din semințele de in şi tărâțele de psyllium) se umflă precum un burete si odată ajunse în tubul digestiv, ajută la formarea bolului fecal şi accelerează tranzitul intestinal. Vi-l recomand cu toata increderea , pe mine m-a ajutat sa devin supla din nou !
  •  
    • 260 mesaje
    29 Mar 2013, 19:47
    0 0
    Am inteles ca suplimentele care influenteaza digestia prin accelerarea tranzitului ar avea si efecte negative, trebuie avut grija!
  •  
    • 24 mesaje
    29 Mar 2013, 19:54
    0 0
    Eu stiu cazul concret al unui vecin de 30-40 de ani care a luat ColonHelp si dupa doua saptamani l-a luat salvarea. Medicii i-au zis ca o digestie rapida inseamna si o trecere rapida a substantelor minerale si nutritive prin organism fara sa fie preluate de acesta.
  •  
    • 260 mesaje
    29 Mar 2013, 19:55
    0 0
    Pare logic
    Acest mesaj a fost editat de către DariaMih: 29 Mar 2013, 19:56
  •  
    • 1 mesaje
    20 Aug 2013, 17:11
    0 0
    Valentina28 said:Buna Fetele !
    Pentru a ajunge la greutatea dorita , eu am incercat un supliment alimentar bogat in fibre . Firma Ladys are un astfel de produs , Happy Colon se numeste . Este foarte accesibil la pret si chiar da rezultate . Fibrele alimentare din Happy Colon (provenite din semințele de in şi tărâțele de psyllium) se umflă precum un burete si odată ajunse în tubul digestiv, ajută la formarea bolului fecal şi accelerează tranzitul intestinal. Vi-l recomand cu toata increderea , pe mine m-a ajutat sa devin supla din nou !

Imi spuneti va rog cite kg ati slabit si in kit timp???

•  
    • 11 mesaje
    31 Aug 2013, 09:58
    0 0
    Buna fetelor, ma poate ajuta si pe Mine Cineva in legatura cu tinctura de soc?? A incercat Cineva ? Astept raspuns !! Pupici
  •  
    • 76 mesaje
    31 Aug 2013, 19:02
    0 0
    ai grija la combinarea alimentelor, fa miscare cu cat mai des indiferent de nivelul de solicitare.. ai grija sa nu de deshidratezi incercand diete minune. Eu am probleme cu ambitia si nu imi place sa manac ceva dupa un tipar, asa ca am renuntat sa manac seara si intr-o saptamana am slabit 1 kg...
  •  
    • 11 mesaje
    31 Aug 2013, 23:25
    0 0
    Mersi pentru raspuns , chestia este ca iau tinctura de soc de 4 zile si ma constipat foarte tare!! Nu stiu ce sa incerc acum sa imi revin la normal
  •  
    • 31 mesaje
    3 Sep 2013, 16:52
    0 0
    Eu m-am operat acum 2 ani la spitalul Sf. Constantin din Brasov. S-au ocupat de mine domnul doctor Bogdan Moldovan si Dr. Pocreata alaturi de anestezista Dr. Campeanu, carora le datorez faptul ca  am trecut foarte usor peste perioada postoperatorie, dureririle au fost suportabile. Vineri m-am externat, sambata eram la plimbare prin centru. Si sotul meu s-a operat anul acesta in martie, la el a fost si mai usor, nu a avut nici un pic de durere, a condus masina la intoarcere de la brasov la bucuresti fara nici cel mai mic efort, si asa se simte si azi la 6 luni de la interventie.
    Va recomand sa nu ezitati sa faceti aceasta operatie, daca intr-adevar aveti nevoia de ea, iar pentru cele mai bune servicii sa apelati la spitalul Sf. Constantin din Brasov. Noi am mers pana acolo tocmai din cauza parerilor foarte bune pe care le-am auzit despre ei si astazi avem si noi numai cuvinte de lauda la adresa lor. Multa sanatate!

•  
    • 5035 mesaje
    4 Sep 2013, 07:40
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 367 mesaje
    6 Sep 2013, 23:49
    0 0
    Salut fetelor,sunt de ceva ani pe forumul asta da nu mi-am imaginat niciodata ca voi ajunge sa scriu ceva interesant la rubrica Dieta pentru ca eu nu reusesc niciodata sa tin o dieta,pur si simplu nu reusesc psihic..nu am slabit niciodata mai mult de 2kg in viata mea,problemele cu tiroida imi fac metabolismul un pic mai lenes si ma ingras foarte usor.
    Am 1.58 m si in urma cu 2 luni aveam 60kg. stiu era mult da,abea acum imi dau seama,e greu sa realizezi asta cand ai in jurul tau persoane mai grase decat tine sau un sot care-ti spune mereu ca esti frumoasa...nu vreau sa va plictisesc,vreau sa va spun doar ca acum am 54 kg,si vreau sa mai slabesc inca 2kg,dieta a fost cam asa,am mancat dimineata ce am vrut ,in general nu mananc prajeli si salamuri,la pranz ,care a fost zilnic fix la 11.30,iarasi toooot ce am vrut iar seara ,adica dupa ora 12,un ceai,o inghetata,o salata sau 2-3 de rosii .castraveti fara ulei si multa foame care dupa o saptamana nu mai e asa de chinuitoare.nu am facut sport si nu am luat pastile.va pup