burtica :(((

•  
    • 193 mesaje
    6 Feb 2013, 19:42
    0 0
    stie careva trucuri care sa ma ajute sa dau jos burta ?am talia de 78 cm iar putin mai jos de buric este de 90 cm....imi vine sa ma ascund...am 1,60 inaltime si 63 kg...in restul corpului arat bine dar ma strica burtica...sa va descriu regimul meu alimentarimineata intotdeuna mananc ceva dulce cu lapte precum corn cu ciocolata ,gogosi dar este cand mananc si cereale...la pranz mananc ori oua fierte cu paine cu pateu,sunca  ori carnaciori,omleta sau pur si simplu ceva uns pe paine,la amiaza mananc ori snitzele,gratarecu ceva garnitura,salate mai rar,la cina mananc un platou cu aperitive sau o mancare gatita  care contine carne, ca gustari mananc intotdeauna fructe precum portocale ,kiwi,mere,clementine ce e de sezon..mananc si multi cartofi...sa fie oare asta problema?orice sfaturi despre cum sa mananc mai sanatos si ce e ideal sa mananc sunt binevenite...mentionez ca am 21 de ani
    Acest mesaj a fost editat de către mistik007: 6 Feb 2013, 19:44
  •  
    • 10876 mesaje
    7 Feb 2013, 00:03
    0 0
    Parerea mea e ca maninci mult.Adica si la pranz si la amiaza? Zau de nu e mult ce maninci tu
  •  
    • 7967 mesaje
    7 Feb 2013, 08:06
    0 0
    mistik007 said:stie careva trucuri care sa ma ajute sa dau jos burta ?am talia de 78 cm iar putin mai jos de buric este de 90 cm....imi vine sa ma ascund...am 1,60 inaltime si 63 kg...in restul corpului arat bine dar ma strica burtica...sa va descriu regimul meu alimentarimineata intotdeuna mananc ceva dulce cu lapte precum corn cu ciocolata ,gogosi dar este cand mananc si cereale...la pranz mananc ori oua fierte cu paine cu pateu,sunca  ori carnaciori,omleta sau pur si simplu ceva uns pe paine,la amiaza mananc ori snitzele,gratarecu ceva garnitura,salate mai rar,la cina mananc un platou cu aperitive sau o mancare gatita  care contine carne, ca gustari mananc intotdeauna fructe precum portocale ,kiwi,mere,clementine ce e de sezon..mananc si multi cartofi...sa fie oare asta problema?orice sfaturi despre cum sa mananc mai sanatos si ce e ideal sa mananc sunt binevenite...mentionez ca am 21 de ani

Atat manac eu intr-o saptamana...
    Lasa pastele, carnatii, sunca, painea unsa, cartofii, gogosile si cornurile cu ciocolata daca vrei sa slabesti. Redu portia la mai putin de jumate, fa sport 30 minute pe zi...Ai doar 21 de ani, nu este vorba numai de estetica dar mai ales de sanatatea ta!

•  
    • 8578 mesaje
    7 Feb 2013, 08:55
    0 0
    Cu stilul asta de a manca dai in diabet. Ar fii bine sa ti revizuiesti obicieriurile alimentare, ca nu s prea sanatoase Si nu uita de miscare
  •  
    • 193 mesaje
    7 Feb 2013, 14:43
    0 0
    salmarose said:
    mistik007 said:stie careva trucuri care sa ma ajute sa dau jos burta ?am talia de 78 cm iar putin mai jos de buric este de 90 cm....imi vine sa ma ascund...am 1,60 inaltime si 63 kg...in restul corpului arat bine dar ma strica burtica...sa va descriu regimul meu alimentarimineata intotdeuna mananc ceva dulce cu lapte precum corn cu ciocolata ,gogosi dar este cand mananc si cereale...la pranz mananc ori oua fierte cu paine cu pateu,sunca  ori carnaciori,omleta sau pur si simplu ceva uns pe paine,la amiaza mananc ori snitzele,gratarecu ceva garnitura,salate mai rar,la cina mananc un platou cu aperitive sau o mancare gatita  care contine carne, ca gustari mananc intotdeauna fructe precum portocale ,kiwi,mere,clementine ce e de sezon..mananc si multi cartofi...sa fie oare asta problema?orice sfaturi despre cum sa mananc mai sanatos si ce e ideal sa mananc sunt binevenite...mentionez ca am 21 de ani

Atat manac eu intr-o saptamana...
    Lasa pastele, carnatii, sunca, painea unsa, cartofii, gogosile si cornurile cu ciocolata daca vrei sa slabesti. Redu portia la mai putin de jumate, fa sport 30 minute pe zi...Ai doar 21 de ani, nu este vorba numai de estetica dar mai ales de sanatatea ta!

chestia asta cu mancatul de 4 ori pe zi mi-au recomandat-o mai multi traineri eu am umblat la fitness si de atunci nu ma mai pot dezobisnui daca sar peste 1 masa mi-e foame si nu am energie ....dar am uitat sa precizez ca portiile sunt mici deci sa nu va ganditi ca bag in mine ca sparta ,mananc putin si des multi mi-au recomandat sa mananc mai putin sa mai des decat de 2 ori pe zi portii mari ...poate nu mananc si ce trebuie asta e sigur am sa incerc sa reduc dulciurile  desi e greu

•  
    • 8217 mesaje
    7 Feb 2013, 17:42
    0 0
    Mai usurel cu gogosile, cornurile cu ciocolata, cu snitzelele si chestiile prajite. Fara sucuri si preparate prea multe.
    Salate de legume, chestii mai usoare... si daca vrei ceva dulce putina ciocolata nu strica.

Si eventual, seara nu manca ceva greu.
  •  
    • 1046 mesaje
    13 Feb 2013, 11:18
    0 0
    N-am auzit un trainner sa recomande unei fete ce vrea sa slabeasca, sa manance fainoase, prajeli si cereale.
    In primul rand mananci foarte mult, gogosi dimineata, si ceva dulce? Asta e o bomba calorica care se aseaza fix pe abdomen.
    Zaharul se absoarbe repede, si se transforma in grasime, plus ca in maxim o ora o sa-ti fie iar foame.
    Elimina fainoasele, prajelile iar mancarea de casa daca include ce am scris mai devreme zi-i pas.
    Fructele se manaca dimineata de preferat pana in pranz.
    Seara nu mananci dupa ora 7-7.30 si renunta la mezeluri si sucurile dulci ca am un feeling ca bagi si de alea la greu.
    Poti sa mananci putin si des dar daca mananci ce ai scris tu, e normal ca nu slabesti.

•  
    • 316 mesaje
    14 Feb 2013, 17:30
    0 0

Incerca sa inlociuesti dulciurile cu mierea, eu cand am pofta de dulciuri ma duc la borcanul cu miere si imi trece instant pofta de ciocolata. Are si mierea destule calorii, dar macar e sanatoasa.
    Si sucurile le poti inlocui cu ceaiuri sau sucuri naturale, facute in casa.
    Cum au zis si fetele, fara prajeli. Si daca nu poti de tot, foloseste la prajit ulei de struguri, nu cel de floarea soarelui.
    Bafta!
  •  
    • 1784 mesaje
    14 Feb 2013, 17:47
    0 0

Mananci extrem dar extrem de nesanatos...ma mir ca exista antrenori de fitness incompetenti care ti-ar recomanda alimentele astea. Problema nu este ca mananci mult, problema este ca mananci prost.

Documenteaza-te un pic si insista mai mult pe salate, fructe, cereale, iaurturi, supe, ciorbe de legume etc. si exclus mancat dupa ora 18.00. Combinat cu exercitii fizice poti avea rezultate.

•  
    • 7947 mesaje
    14 Feb 2013, 18:17
    0 0
    teatea said:

Documenteaza-te un pic si insista mai mult pe salate, fructe, cereale, iaurturi, supe, ciorbe de legume etc. si exclus mancat dupa ora 18.00. Combinat cu exercitii fizice poti avea rezultate.

Ora optima dupa care sa nu mai mananci seara este data de ora la care mergi la culcare, de ceea ce mananci seara, de a face sau nu sport seara etc etc etc.
    18.00 nu este o regula batuta in cuie.
    Din cate stiu eu de preferat este sa nu mananci cu 3 ore inainte de mers la somn (produse lactate cu 4 ore) si sa incerci sa mananci lucruri sanatoase (ca la toate celelalte mese de altfel).
    Daca mananci  inainte de 18.00 si mergi la culcare la 1 noaptea si iti e foame deja de cateva ore nu faci altceva decat sa iti lenevesti metabolismul. Este important sa mananci des si putin cat sa nu simti foame niciodata.

•  
    • 4 mesaje
    27 Mar 2013, 14:39
    0 0
    Si eu am o problema asemanatoare, cu burtica, dar eu nu mananc mai nimic, fara dulciuri , fara sucuri , fara prajeli, carne foooarte rar, cam o data pe sapt, doar salata de legume, fructe si iaurt cu musli sau cereale fitness cu lapte...in rest apa...si tot am burta , plus ca fac cate 30 min sport (bicicleta) si mai ceva exercitii ce pot fi facute acasa...am 170 si 56 de kg , dar burta strica tot , parca is o gravida in 4 luni si nu pot sa scap de ea
    Acest mesaj a fost editat de către RamonaDenisa: 27 Mar 2013, 14:41
  •  
    • 232 mesaje
    23 Iul 2013, 22:14
    0 0
    pffff si pt mine a fost o pb mancarea si asa am adus burtica la un nivel insa am taiat pofta de mancatre cu pastilele slim&fit.Deci sunt minunate pt mine au adus un adevarat rezultat, nu mai mananc asa mult.