Slabit cu fructe/flori de soc
-
2 0Buna. A slabit cineva cu tinctura (sau ceaiul) din fructe/flori (au aceleasi proprietati) de soc? Am inteles ca sunt bune impotriva obezitatii, acneei, constipatiei si regleaza nivelul hormonal. Ce parere aveti?
-
E bun ceaiul de soc,. Eu am baut in vara si m-a ajutat. Ce-i drept, ma apucasem si de sport atunci si am luat ceaiul asta pt ca stiam ca de la el transpiri mai mult decat de obicei si in felul asta elimini toxinele si slabesti. Am luat vreo luna-doua, cam 2-3 cani pe zi. Al meu era soc + lamaie, dar banuiesc ca soc simplu e si mai eficient (nu stiu la gust cum o fi). Eu il recomand!
Si alta sugestie e ceaiul verde. Daca te tii de el nu ai cum sa nu observi rezultate!
Acest mesaj a fost editat de către jaipursaphire: -
Daca tot vorbim de slabit.
Tot ce poate contine cafeina sau teina,in cantitati substantiale, face ca metabolismul sa devina mai accelerat si sa arda caloriile mai rapid.Accelereaza frecarea muschilor,ridica presiunea sangelui bla bla bla ,intr-un cuvant-arderi rapide.
E,acum,una e sa transpiri si alta sa slabesti!!!!!
Una e sa te deshidratezi si alta sa arzi grasimea care se afla in tesuturile musculare.
Toate ceaiurile alea de care vorbiti voi,nu fac decat sa deshidrateze tesuturile:sa mergeti mai des la baie sau sa transpirati mai mult,ceea ce nu inseamna ca se ard grasimile din fibra musculara.
Proteinele mancate pana in ora pranzului ajuta la arderea caloriilor.-Apropos,dieta Dukan pe baza de proteine,numai ca daca mancam prea multe proteine animale vom avea probleme grave cu dintii,ostoporoza,articulatii sau cartilagii.Asa ca,fetelor,inainte de a urma vreo dieta minune,sa va ganditi daca vreti sa ramaneti si cu dintii in gura.
-
GanduriAlbe, eu as incuraja bautul de ceaiuri, e foarte benefic pentru sanatate. Dar vorbesc strict despre ceiaurile de plante (remedii naturiste) care se gasesc in plafaruri. Da, intr-adevar unele au ca rezultat slabitul, dar asta este doar o consecinta, un efect secundar, principala lor actiune fiind alta (de detoxifiere, sudorifica, diuretica, etc). In plus, ceaiurile nu deshidrateaza (poate te referi la faptul ca elimina apa in exces din tesuturi sau ca stimuleaza tranzitul intenstinal- lucru de dorit - ).
Daca vorbim de ceaiurile de slabit din comert, da, aici sunt de acord cu tine.
Iar de dieta dukan am auzit pana acum numai de bine
Acest mesaj a fost editat de către jaipursaphire: -
GanduriAlbe said:Daca tot vorbim de slabit.
Tot ce poate contine cafeina sau teina,in cantitati substantiale, face ca metabolismul sa devina mai accelerat si sa arda caloriile mai rapid.Accelereaza frecarea muschilor,ridica presiunea sangelui bla bla bla ,intr-un cuvant-arderi rapide.
E,acum,una e sa transpiri si alta sa slabesti!!!!!
Una e sa te deshidratezi si alta sa arzi grasimea care se afla in tesuturile musculare.
Toate ceaiurile alea de care vorbiti voi,nu fac decat sa deshidrateze tesuturile:sa mergeti mai des la baie sau sa transpirati mai mult,ceea ce nu inseamna ca se ard grasimile din fibra musculara.
Proteinele mancate pana in ora pranzului ajuta la arderea caloriilor.-Apropos,dieta Dukan pe baza de proteine,numai ca daca mancam prea multe proteine animale vom avea probleme grave cu dintii,ostoporoza,articulatii sau cartilagii.Asa ca,fetelor,inainte de a urma vreo dieta minune,sa va ganditi daca vreti sa ramaneti si cu dintii in gura.Accelereaza ce?? Nu accelereaza frecarea muschilor ca doar nu se misca singuri in timp ce tu dormi. Accelereaza poate procesele metabolice care intensifica arderile. Si de cele mai multe ori sa stii ca transpiri tocmai pentru ca acestea sunt intensificate, iar transpiratia ajuta mult la eliminarea excesului de apa din tesuturi care amplifica aspectul celulitei si care pune si cateva kg in plus pe noi. Toate sunt strans legate intre ele.
Cat despre Dukan, sunt de acord. E foarte dura dieta desi nu pare. Poti face avitaminoza iar ficatul poate avea de suferit foarte mult de la proteine in exces.