Abdomen plat in 15 pasi (exercitii), nu glumesc!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
17 Dec 2012, 13:130 1Sarut-mainile doamnelor si domnisoarelor! Sunt baiat si direct interesat de imaginea femeilor.
Am vazut ca va preocupa acest subiect si as vrea sa va dau o mana de ajutor, daca-mi permite-ti desigur!
Nu este vorba despre un produs sau o dieta minune, nu! Acestea sunt mici minciuni comerciale, gata sa va stoarca de bani, ce-i drept unele dintre ele functioneaza, dar v-ati gandit cat de sanatoase si sigure sunt?
Sunt convins ca da, dar daca intrebarile apar, automat trebuie sa existe si un raspuns nu?
Antrenamentul cu propria greutate este raspunsul cel mai potrivit.
Simplu, sanatos si la indemana oricui fara sa implice nici un fel cheltuieli, doar putin timp dedicat in fiecare zi corpului dumneavoastra, ceea ce se intampla deja nu?
In Romania incepe sa se contureze comunitatea FITNESS URBAN. Scopul nostru este sa raspandim cat mai mult aceasta idee de antrenament care in prezent este practicata in mare parte de barbati si baieti insa si de femei sau fete.
Pe langa modelarea corporala, antrenamentele cu propria greutate ofera un surplus de sanatate. Cu putina creativitate, dorinta, incredere si perseverenta rezultatele vor aparea. Cand? depinde doar de determinarea dumneavoastra.
Astept intrebari legate de aceasta idee, va voi raspunde cu cea mai mare placere!
http://fitnessurban.ro/
Ne vedem pe blog!
Acest mesaj a fost editat de către Crissti09: 17 Dec 2012, 13:14 -
31 Dec 2012, 14:38eu fac de 4 ori pe sapt singura acasa stretching si am un abdomen, nu perfect, doar frumos. nu-mi atarna pieile si nici grasime nu am pe el. nu vreau patratele, alea-s pt barbati nu pt mine.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness