Dieta personalizata, conform grupa sanguina

•  
    • 39 mesaje
    15 Dec 2012, 19:03
    3 0
    Metoda “ELLE’S” = antrenament personalizat + meniu corector personalizat      In viata reusesti, in primul rand, daca ai o sanatate buna.
      Singurul lucru care ne apartine cu adevarat in viata este propriul trup. 

De aceea e pacat sa nu-l ingrijim “antrenandu-l“.  Indreapta-te lent dar sigur, catre greutatea ideala, practicand 
    Metoda “ELLE’S” = antrenament personalizat + meniu corector personalizat.

Intareste astfel musculatura, conform Metodei “ELLE’S” , grabind rata metabolismului.     

Vezi la sectiunea Palmares, cine a obtinut rezultate!  Metoda "ELLE'S" - 
    Meniu corector personalizat 

”ELLE'S”, iti propune metode si strategii personalizate simple si eficiente de eliminare a kilogramelor in surplus, remodelare si tonifiere musculara. Antrenorul iti ofera consultanta online sau telefonica zilnica, in: 
    - nutritie (meniu corector personalizat);
    - antrenament personalizatMetoda "ELLE'S"

Tarifele se stabilesc in functie de complexitatea proiectului.  Persoana de contact: Elena Sofronie, autor dieta "ELLE’S"         De ce dieta + antrenament personalizat Metoda "ELLE'S"? 
    Nota autor: dieta “ELLE’S“

Forma fizica si psihica optima, o poti atinge cu ajutorul grupei sanguine.
    Grupa sanguina este cheia spre o greutate ideala.

Forta fizica si psihica optima, o poti atinge cu ajutorul exercitiilor fizice practicate cu greutatilor moderate alaturi de un antrenor consacrat. Ma numesc Elena Sofronie, am 43 ani (2012), mananc conform metodei mele, de la varsta de 25 ani, la orice ora, aproximativ 65 % alimente, conform grupei mele sanguine si 35 % alimente “in afara“ grupei sanguine, in perioada dintre concursuri. Se spune ca, odata cu inaintarea in varsta, trupul nostru sufera o anumita involutie de natura degenerativa si metabolismul incepe sa scada.
     Pot spune despre mine ca, desi anii au trecut, mancand conform metodei mele, am acelasi metabolism, poate chiar mai activ si “fara pofte”. 

Obiectivul meu a fost si este: construirea, conturarea si modelarea propriului corp, pentru aceasta necesitand timp si rabdare, o dieta echilibrata si un antrenament personalizat. Timpul a trecut, dar nu degeaba, iar eu am obtinut o sanatate “de fier” dar si avantajul unei frumuseti corporale de exceptie, cu o musculatura armonioasa si proportionata, vizibil conturata si bine reliefata, un trup viguros, puternic si suplu, pastrandu-mi psihicul si fizicul intr-o armonie perfecta. Meniul/Dieta personalizat(a), iti va dinamiza forma trupului!
    Meniul/Dieta personalizat(a), te va face sa arati mai bine dar si, sa te simti mult mai bine!
    Meniul/Dieta personalizat(a), iti ofera cheia controlului greutatii si vitalitatii!     Nu ar mai fi multe de spus.

In acest moment, TU decizi, daca este util sa stai de vorba cu Elena Sofronie, pentru a stabili ce fel de program ti se potriveste. 

Vei Vedea Rezultate Aproape Imediate .
                                                      Chiar Din Prima Zi.

Nu mai poti astepta!             
    Comanda Acum! 

Nu uita! 
    Cu cat incepi mai devreme, cu atat vei obtine rezultate mai bune!  www.elenasofroniecsellesfitness.com/dieta-personalizata-elles.html
  •  
    • 232 mesaje
    31 Dec 2012, 14:39
    0 0
    elles said:Metoda “ELLE’S” = antrenament personalizat + meniu corector personalizat      In viata reusesti, in primul rand, daca ai o sanatate buna.
      Singurul lucru care ne apartine cu adevarat in viata este propriul trup. 

De aceea e pacat sa nu-l ingrijim “antrenandu-l“.  Indreapta-te lent dar sigur, catre greutatea ideala, practicand 
    Metoda “ELLE’S” = antrenament personalizat + meniu corector personalizat.

Intareste astfel musculatura, conform Metodei “ELLE’S” , grabind rata metabolismului.     

Vezi la sectiunea Palmares, cine a obtinut rezultate!  Metoda "ELLE'S" - 
    Meniu corector personalizat 

”ELLE'S”, iti propune metode si strategii personalizate simple si eficiente de eliminare a kilogramelor in surplus, remodelare si tonifiere musculara. Antrenorul iti ofera consultanta online sau telefonica zilnica, in: 
    - nutritie (meniu corector personalizat);
    - antrenament personalizatMetoda "ELLE'S"

Tarifele se stabilesc in functie de complexitatea proiectului.  Persoana de contact: Elena Sofronie, autor dieta "ELLE’S"         De ce dieta + antrenament personalizat Metoda "ELLE'S"? 
    Nota autor: dieta “ELLE’S“

Forma fizica si psihica optima, o poti atinge cu ajutorul grupei sanguine.
    Grupa sanguina este cheia spre o greutate ideala.

Forta fizica si psihica optima, o poti atinge cu ajutorul exercitiilor fizice practicate cu greutatilor moderate alaturi de un antrenor consacrat. Ma numesc Elena Sofronie, am 43 ani (2012), mananc conform metodei mele, de la varsta de 25 ani, la orice ora, aproximativ 65 % alimente, conform grupei mele sanguine si 35 % alimente “in afara“ grupei sanguine, in perioada dintre concursuri. Se spune ca, odata cu inaintarea in varsta, trupul nostru sufera o anumita involutie de natura degenerativa si metabolismul incepe sa scada.
     Pot spune despre mine ca, desi anii au trecut, mancand conform metodei mele, am acelasi metabolism, poate chiar mai activ si “fara pofte”. 

Obiectivul meu a fost si este: construirea, conturarea si modelarea propriului corp, pentru aceasta necesitand timp si rabdare, o dieta echilibrata si un antrenament personalizat. Timpul a trecut, dar nu degeaba, iar eu am obtinut o sanatate “de fier” dar si avantajul unei frumuseti corporale de exceptie, cu o musculatura armonioasa si proportionata, vizibil conturata si bine reliefata, un trup viguros, puternic si suplu, pastrandu-mi psihicul si fizicul intr-o armonie perfecta. Meniul/Dieta personalizat(a), iti va dinamiza forma trupului!
    Meniul/Dieta personalizat(a), te va face sa arati mai bine dar si, sa te simti mult mai bine!
    Meniul/Dieta personalizat(a), iti ofera cheia controlului greutatii si vitalitatii!     Nu ar mai fi multe de spus.

In acest moment, TU decizi, daca este util sa stai de vorba cu Elena Sofronie, pentru a stabili ce fel de program ti se potriveste. 

Vei Vedea Rezultate Aproape Imediate .
                                                      Chiar Din Prima Zi.

Nu mai poti astepta!             
    Comanda Acum! 

Nu uita! 
    Cu cat incepi mai devreme, cu atat vei obtine rezultate mai bune!  www.elenasofroniecsellesfitness.com/dieta-personalizata-elles.html

asa e, e bine sa ai dieta si sport personalizate tie insa de un medic si un atrenor. ca medicul stie cel mai bine ce are nevoie metab tau dupa ce-ti masoara masa musc si grasimea. 

•  
    • 39 mesaje
    12 Mai 2013, 02:43
    0 0

•  
    • 39 mesaje
    12 Mai 2013, 02:48
    0 0
    elles said:
    Cred ca n-ai inteles bine. Te-ai grabit sa citesti textul. Eu sunt autorul articolului. Eu sunt antrenorul. Eu sunt cea care calculeaza dieta. Te rog, citeste mai atent articolul meu si sterge ceea ce ai scris. Alfel, sunt nevoita sa apelez la administratorul site-ului. Cine va citi ceea ce ai scris n-o sa inteleaga nimic, daca va citi articoul meu.

•  
    • 260 mesaje
    11 Nov 2013, 23:01
    0 0
    Si eu pe baza dietei personalizate am vazut rezultate imediate si nu m-am plans de nici o ameteala , anemie sau alte prostii