dieta similara Atkins
-
0 1fetelor, este vreuna din voi dispusa sa inceapa de luni dieta similara Atkins de pe pagina idiete.ro? Daca da, spuneti-mi, am mare nevoie de ajutor si nu pot sa ma apuc singura. Si asa sunt deprimata ca mi-e foame intr-una si nu ma pot abtine de la dulciuri... Poate ca daca as incepe de luni in compania altcuiva, m-as simti vinovata sa trisez si as reusi sa tin...Ce ziceti? Se baga cinava?
-
Buna!

as vrea sa fiu eu "partenera ta de suferinta".Inteleg ca avem cam aceiasi problema...de vreo saptamana mi-am tot pregatit organismul pentru slabit, adica am mancat mai putin decat de obicei, iar de luni chiar vroiam sa ma apuc de o cura serioasa.Eu cred ca am sa ma apuc de regimul disociat, mi se pare mai atragator.Nu stiu in ce consta "dieta similara Atkins", pentru ca nu pot accesa site-ul
Eu am 1,71 m si 70 kg si vreau sa dau jos cat mai multe.
Tu? Ok, deci luni -
Lyryrose, iti multumesc ca vrei sa incepi si tu dieta asta. Uite cum facem: maine, ptr ca azi sunt pe fuga, iti trimit e-mail la lyryrose@eva.ro cu dieta asta, OK? Daca vrei sa iti trimit la alt e-mail, spune-mi. Oricum se pare ca astea de pe eva.ro nu prea merg, a incercat cineva sa imi trimita si nu am primit nimic de 2 zile, asa ca... Daca nu, pun dieta aici, la subiectul asta. Fericito, cu 70 KG! eu am 94 la 1,66 m
, iti dai seama?!? -
Uite adresa mea de email: amosangeli@yahoo.com.Sa-mi trimiti dieta sa vad si eu despre ce este vorba. In ceea ce priveste kg tale, nu te lasa influentata de ele. de o saptamana si ceva am mancat mai putin decat de obicei si am slabit deja 2 kg, deci se poate
Sa ne inarmam cu mult optimism, rabdare si vointa. Numai asa vom ajunge unde dorim...ok? -
Eu am 25 ani, tu?
Am primit mesajul tau, dar problema este alta: cand accese site-ul ramane albastru si atat...
Nu stiu ce naiba are, asa ca tot nu m-am putut lamuri ca acea dieta. Daca nu e prea mare, te rog da un copy si timitemi-o pe email sau posteaz-o aici.Am sa incerc sa o caut pe alte site-uri.Merci. -
Sigur ai dieta care trebuie? Ce prima parte? Ca la mine prima parte este de cateva randuri. Sa nu cumva sa o ai pe Atkins original. Treaba e ca am vrut sa ma apuc de Atkins, dar nu am toate elementele si mie nu imi place sa fac ceva despre care nu stiu tot. decat sa gresesc ceva, mai bine lasa... Eu ma apus de asta, similara Atkins, pe care uite, ti-o trimit acushica in email cu copy - paste, cum zici tu, ok? Si da un semn ca sa stiu ca ai primit. Eu sunt babaaaaa, am 36...
-
Da, mah... Ciudata e chestia asta cu slabitul si colesterolul...
Pana acum vreo 2 ani eram slaba-slaba, din motive de sanatate (54 de kile la 1.70m, osatura de sportiva si varsta de 33 de ani). Mi-am facut analizele la un moment dat si m-am pomenit cu colesterolul cam mare.
Explicatia data de medic (enterolog) a fost ca e din cauza sedentarismului... hm... -
Florina, mersi mult de avertizare. Nu am nici o problema cu colesterolul pentru ca nu consum, pe cat posibil, carne de porc sau grasimi. Proteina in sine duce la cresterea colsterolului, asta chiar nu stiu?
Oare cum vine treaba aia cu colesterol marit din cauza sedentarismului?
Oricum, eu m-am apucat de ea, ca nu ma mai suport. Si daca tot am trecut nitel de partea cu depresia de sapt trecuta, am zis sa nu mai cad iar, ca nu merita. Va tin la curent cu evolutia acestei diete.
Va pup si va multumesc. -
Fetelor,sa va spun eu ceva
e 21 martie am inceput atkins,iar pe 1 aprilie(azi dimineata)aveam cu 7,5 kg mai putin.Ce ziceti?Urgent incepeti ca vine caldura.Este fenomenala dieta,nu-mi dau seama exact ce se intimpla in organism,dar se intimpla!!Daca va intereseaza va pot spune exact ce,cum si cind am mincat.Se poate,cine nu a mai tinut atkins,ca si mine de altfel,va slabi foarte repede!!Va sarut -
Aceasta dieta iti este oferita de: iDieta
Afisari: 89
Complexitate: foarte redusa
Dieta functioneaza asa:
In prima saptamana se slabeste pana la 4-5 kg dar de-abia dupa primele 4 zile. Asa ca nu disperati! Apoi incepe o scadere mai lenta in greutate, dar sigura, cam 1-2 kg pe saptamana. Putem consuma cafea, ceaiuri fara zahar.
ETAPA I ( 2 saptamani)
CARNE: de orice fel, in orice cantitate dar numai fiarta sau fripta.
SUPA DE CARNE: carne fiarta fara zarzavaturi, fara nimic suplimentar.
OUA: in orice cantitate dar numai fierte.
GRASIMI: slanina, costita, unt, margarina, maioneza.
BRANZETURI: branza vaci, telemea, cascaval.
MEZELURI: orice fel.
MASLINE.CASTRAVETI
e gradina sau de sera.
MURATURI: in saramura, otet, nu din cele puse cu zahar.
CONDIMENTE: sare, piper, boia, mustar.
CEAI, CAFEA NATURALA: fara zahar, cu zaharina eventual.
APA LA DISCRETIE= 2 l apa PLATA.
ETAPA II ( 2 saptamani)
La alimentele din prima etapa se mai adauga:
SALATA VERDE, VARZA, TELINA, ARDEI GRAS, DOVLEAC.
ETAPA III ( 2 saptamani)
La alimentele din a doua etapa se mai adauga:
CEAPA si USTUROIUL in mancare. FASOLE VERDE, ROSII, ARDEI IUTE.
FRUCTE: visine, capsuni, zmeura, mure.suc de lamaie.
ETAPA IV ( 2 saptamani)
La alimentele din a treia etapa se mai adauga:
TOATE ZARZAVATURILE, SMANTANA, CIUPERCI, SFECLA ROSIE.
Nu se consuma deloc:
APA MINERALA, BAUTURI ALCOOLICE, ORICE FEL DE SUCURI SAU FRUCTE.
ORICE ALTE ALIMENTE NEPREVAZUTE IN DIETA SUNT STRICT INTERZISE. Orice abatere intrerupe procesul cu 8 zile. DUPA 4 ZILE DE LA INCEPERE SLABIREA ESTE BRUSCA. SE POT SLABI IN 2 LUNI INTRE 12-17 KG (pentru femei), sau 15-20 KG (barbatii).
Dupa sfarsitul dietei este preferabil sa nu dati iama in prajituri si paine, plus ca nu o sa le mai doriti, dar vom putea sa ne bucura de un gustoasele fructe si legume.
Succes!!!!!
Comentarii pe forum: