cum as putea sa ma las de dulciuri
-
0 1Buna...ma numesc Andra am 23 de ani si am marea problema ca nu ma pot lasa de dulciuri...incerc sa nu mai cumpar ...sa nu le mai vad in fatza mea dar degeaba...tot ma duc dupa ele.Am ajuns in ultimul hal..ma refer ca ma trezesc noaptea din somn si mananc dulciuri...momentan arat bine..pentru ca nu ma omor cu mancarea normala...deci toata mancarea mea in fiecare zi sta in cateva felii paine cu ceva preparate si..dulciurile!!!!!!Nu vreau sa ma ingras sa ma fac obeza....arat bine ..sunt frumoasa..si nu as vrea sa ajung grasutza pentru ca n-as mai iesi din casa..=))))Astept raspunsuri-le voastre va multumesc
-
andradaF said:Buna...ma numesc Andra am 23 de ani si am marea problema ca nu ma pot lasa de dulciuri...incerc sa nu mai cumpar ...sa nu le mai vad in fatza mea dar degeaba...tot ma duc dupa ele.Am ajuns in ultimul hal..ma refer ca ma trezesc noaptea din somn si mananc dulciuri...momentan arat bine..pentru ca nu ma omor cu mancarea normala...deci toata mancarea mea in fiecare zi sta in cateva felii paine cu ceva preparate si..dulciurile!!!!!!Nu vreau sa ma ingras sa ma fac obeza....arat bine ..sunt frumoasa..si nu as vrea sa ajung grasutza pentru ca n-as mai iesi din casa..
))Astept raspunsuri-le voastre va multumesceu am inlocuit toate dulciurile cu fructe si poftele nu au mai fost asa puternice. cred ca m-a ajutat si faptul ca iau slim and fit, care cam taie din pofta de mancare, implicit de dulciuri si fast food.
-
andradaF said:Buna...ma numesc Andra am 23 de ani si am marea problema ca nu ma pot lasa de dulciuri...incerc sa nu mai cumpar ...sa nu le mai vad in fatza mea dar degeaba...tot ma duc dupa ele.Am ajuns in ultimul hal..ma refer ca ma trezesc noaptea din somn si mananc dulciuri...momentan arat bine..pentru ca nu ma omor cu mancarea normala...deci toata mancarea mea in fiecare zi sta in cateva felii paine cu ceva preparate si..dulciurile!!!!!!Nu vreau sa ma ingras sa ma fac obeza....arat bine ..sunt frumoasa..si nu as vrea sa ajung grasutza pentru ca n-as mai iesi din casa..
))Astept raspunsuri-le voastre va multumescNu le mai baga in gura
-
MECLOfenoxat said:
))Astept raspunsuri-le voastre va multumescNu le mai baga in gura
Ce amuzant esti draga. Sa stii ca din cauza hormonilor sau poate chiar a unor boli metabolice precum diabetul, e posibil sa nu te poti abtine.
-
joplin said:
))Astept raspunsuri-le voastre va multumescTi-ai facut niste analize de sange?
http://www.adevarul.ro/life/sanatate/adevarul_sanatate-dulciuri-glicemie-cauze-carente-minerale-zaharuri_0_618538576.html
"Ai o carenţă de magneziu sau de crom. Nivelul glicemiei din sânge este menţinut constant de cinci minerale: crom, magneziu, zinc, mangan şi vanadiu. Atunci când nu reuşim să ne asigurăm din alimentaţie un nivel optim al acestor minerale, dar mai ales al primelor trei, organismul „cere" alimente care să crească nivelul glicemiei. O eventuală carenţă se poate diagnostica printr-o analiză a sângelui."
Inlocuieste dulciurile cu fructe. Cum ti se face pofta de ceva dulce, mananci un mar sau orice alt fruct.
Uite pe cineva care stie ce zice! Inlocuieste cu fructe si intre timp mergi si la medic! -
DariaMih said:
GeorgianaBB said:SI eu folosesc slim and fit deci pt asta pot garanta ca te ajuta cu poftele. si ceaiul de soc te mai ajuta, daca-l bei zilnic.
Asa este, pentru ca Slim & fit are ingrediente care au fix acest scop.
Stiu, la mine a dat rezultate! Am incercat si crom, a functionat pentru aproximativ o luna dupa care nu mai avea efect (poate si in perioada initiala a fost doar placebo sau trebuia sa maresc doza sau poate doar la mine nu a functionat pana la capat). Oricum, am trecut pe slim and fit la recomandarea unui nutritionist si am renuntat la dulciuri in perioada dietei, am facut si miscare sa ma mentin ocupata. -
Si eu am avut probleme cu pofta de dulce si pentru ca mama mea are inceput de diabet am cumparat un aparat de masurat glicemia. Ghiciti care era problema la mine?! pofta de dulce venea odata cu scaderea glicemiei. Iar eu chiar daca mancam o ciocolata glicemia nu crestea cu mult peste media normala. Trebuie mers la diabetolog
-
anna.vintage.dream said:
))Astept raspunsuri-le voastre va multumescCromul taie pofta de dulce.
Am mai auzit si de asta, se gaseste la farmacie sub forma de capsule si parca nu e scump... dar daca vrei sa si pierzi in greutate si sa tii o dieta tot slim and fit iti recomand.