acupunctura si slabitul
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
20 Sep 2012, 11:070 0fac acupunctura ...rezultate... 5kg date jos in doua sapatamani...te ajuta sub forma ca diminueaza foamea, actioneaza asupra centrului foamei...sunt foarte incantata si ma simt foarte bine...m-am dus racita cu dureri in piept si luam pastile + antibiotice de 2 zile, mi-a facut si ptr. raceala, pe loc a trecut durerea de gat si piept iar pana seara nu am mai avut nimic, doar nasul putin infundat dar nu mai curgea. nu a mai fost nevoie sa iau nici o pastiluta. i-a facut si sotului meu ptr. sinusuri si la fel pe loc i s-a desfundat nasul si i-a trecut durerea de cap. recomand...nu fac publicitate ptr. ca au foarte multi pacienti si nu cred ca au nevoie dar va recomand acupunctura cu mana pe inima...aici la brasov se face altfel de acupunctura cu un singur ac mai gros si se face la o policlinica privat renumita de un medic chinez, deci nu la orice cabinet. este foarte scump 200lei sedinta dar merita din plin. sotul meu si-a facut si ptr.dureri la genunchi asteptam rezultate ca la el azi a fost prima sedinta...o sa revin cu siguranta sa va spun cum merge... azi de la 83kg am ajuns la 76kg din data de 31.08.2012 pana azi 20.09.2012
-
22 Sep 2012, 16:42Bravo Denisa!....
Interesant, ma gindesc sa-i recomand si mamei mele.....
Eu prefer Masajul anticelulitic...e bestial pentru slabit si remodelare!!
Am o maseuza excelenta, vine la tine acasa , dar greu de prins, efoarte solicitata...are o crema thermoactiva dementiala, te simti- si arati cu citeva kg mai supla dupa prima sedinta !!
Sun-o din parte Blondy-ei : Gabi mobil: 0746025842
Succes, doar sa te accepte....accepta doar cliente in sectorul 1
Kiss
Blondya
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness