am slabit 33 de kg in 18 luni
-
0 1Am slabit 33 de kg in 18 luni cu dieta hipocalorica data de medicul endocrinolog, o perioada am facut masaje. Acum de cand am intrerupt masajele am inceput sa pielea flasca si putin lasata , normal zic pt cat am slabit, dar vreau niste sfaturi . Masajele au fost bune? sau ar trebui sa iau si niste vitamine
-
Eu mi-am facut analizele la el pt ca aveam niste hormoni dereglati, dar kg in plus le-am dat jos prin dieta.
Consta in mese putine, hipocalorice. Dar sa stii ca am mancat seara chiar pe la 23 ca atunci vin de la servicviu, am baut lapte, am mancat carne de porc si tot am slabit. Dimineata incercam sa mananc un fruct apoi un gratar mic de porc cu salata, saream peste masa de la serviciu( ca sa mor un pic de foame si corpul sa consume din calorii) noaptea cand veneam de la serviciu mancam tot un gratar de porc cu salata....La inceput ( pt ca nu poti dintr-o data sa tii o dietaputernica care sa dea rezultate ) la serviciu la pauza mancam ceva fructe , de exemplu chiar si 3 banane cand imi era foame rau. Dimineata cafeaua o beau cu lapte. Pofta de dulce am inlocuit-o cu iaurturi de fructe sau inghetata , cand imi era pofta rau de dulce mancam si 4 iaurturi.
Eu sufar de o boala cronica si fac tratament si acesta mi-a dereglat hormonii, dar adevarat ca mancam si mult si nesanatos. Multa ciocolata, in afara de mancare la mine o gustarica insemna o portie de cartofi prajiti si asa am ajuns la 101 kg si am 1.65 cm, deci m-am si cam lasat (e adevarat ca si medicamentele imi faceau pofta de mancare si de dulce in special, iar ele si favorizau depunerea de kg ).
Cum mi-am schimbat modul de a manca am slabit, fara sa mor de foame in primele 2 luni vreo 12 kg, apoi a trebuit sa mor de foame un pic pe zi adica vreo 5-6 ore ( cand am renuntat la pauza de serviciu ) si am slabit cam 1-2 pe luna.
Sfatul meu este sa te duci la un medic endocrinolog , el iti face si analizele care trebuie si iti da si sfaturi de nutritie si pastilele cele mai bune si corecte.
DAR NU UITA ITI TREBUIE SI VOINTA, nu multa pt ca dieta se tine treptat si apoi trebuie neaparat sa ai grija si sa tii dieta de mentinere.
Eu din cauza tratamentului sunt si constipata si problema mi-am rezolvat-o cu ceai antiadipos Sanye.
Si o alta analiza care iti recomand este cea de biorezonanta, iti spune tot ce ai parca te-ai duce la ghicitoare. Acolo am aflat de ce nu imi place puiul (de aceea nu am slabit cu el ) pt ca sunt alergica la el si multe alte lucruri interesante.....
Sport nu prea am facut, nu ca nu vreau, dar iau niste medicamente care imi dau o somnolenta si nu prea am dispozitie si timp.
Programul mi l-am adaptat in functie de programul de serviciu si ce imi place sa mananc:
-saptamana de dupa-masa de la 14-22.30 :
-dimineata niste fructe
-ora 13 un gratar de porc cu salata
- ora 23 un gratar de porc si fructe
-saptamana de dimineata 7-14
- ora 15 un gratar de porc cu salata
- seara fructe
Am renuntat la pauza de masa de la serviciu tocmai pt a muri putin de foame ca corpul sa consume din calorii, dar am facut-o treptat la serviciu initial mancam niste fructe apoi am renuntat la ele( chiar si 3 banane)
Daca ai probleme cu greutatea va trebui in afara de dieta de slabire sa te gandesti bine apoi ca trebuie sa tii dieta de intretinere cand ai slabit.Deci e bine sa slabesti incet si sa te obisnuiesti cu un stil de a manca mai sanatos si mai putin ca inainte.
-
Buna Belanice,
Masajul anticelulitic...e bestial pentru slabit si remodelare!!..cum ti-a devenit pielea flasca? N-ar trebui.....
Am o maseuza excelenta, vine la tine acasa , dar greu de prins, efoarte solicitata...are o crema thermoactiva dementiala, te simti- si arati cu citeva kg mai supla dupa prima sedinta !!
Sun-o din parte Blondy-ei : Gabi mobil: 0746025842
Succes, doar sa te accepte....accepta doar cliente in sectorul 1
Kiss
Blondya -
din pacate nu stau in sectorul 1
Am facut o perioada de un an masaje, si intradevar pielea mi-a fost ok , chiar uleiul de masline cu germeni de grau mi-a schimbat textura pielii . La 30 de ani pielea mai imbatraneste si nu arata ok, dar dupa uleiul de masline si germeni de grau imi arata bine, parca s-a regenerat . Flasca imi arata in zona dintre picioare unde am pe fiecare picior o punguta de grasime, de care stiu ca voi scapa foarte greu. Acolo arata parca mai ridata si o idee lasata.Mai faceam si termosudatie.
Momentan stau financiar mai slab si nu-mi permit masajele nicio barem unul pe luna si ma gandeam la un mod mai ieftin de a-mi reface pielea. -
Nu exista masaj in lume sa "ridice" pielea si carnea pe tine cum o face sportul.
Eu ti-as recomanda sport, e mai ieftin decat masajul in mod sigur. 10-15 sedinte de masaj pe luna ajung la 300-450 lei. Un abonament la o sala buna fara mari fitze e cam 100-150 lei.
Ai economisit din start jumate si iti garantez eu ca altfel se aseaza carnea pe tine cand faci lunar 12 ore de sport intens.
P.S. Felicitari pt performanta de a slabi 33 kilograme! -
Sper ca ai ascultat sfatul lui cristinica1974, este unul foarte bun, mai ales pentru perioada de iarna. Daca timpul nu iti permite sa ajungi la sala, poti sa incerci gimnastica de dimineata aproximativ 15 minute si o data sau de doua ori pe saptamana un alergat sanatos in parc, mai ales ca vine primavara si incepe sa se incalzeasca. Bafta!
-
belanice said:din pacate nu stau in sectorul 1
Am facut o perioada de un an masaje, si intradevar pielea mi-a fost ok , chiar uleiul de masline cu germeni de grau mi-a schimbat textura pielii . La 30 de ani pielea mai imbatraneste si nu arata ok, dar dupa uleiul de masline si germeni de grau imi arata bine, parca s-a regenerat . Flasca imi arata in zona dintre picioare unde am pe fiecare picior o punguta de grasime, de care stiu ca voi scapa foarte greu. Acolo arata parca mai ridata si o idee lasata.Mai faceam si termosudatie.
Momentan stau financiar mai slab si nu-mi permit masajele nicio barem unul pe luna si ma gandeam la un mod mai ieftin de a-mi reface pielea.Felicitari pentru kilogramele pierdute! stiu ca vin catre tine cu raspunsul asta cam tarziu, dar poti sa incerci sa mergi la sala si sa iti lucrezi picioarele la aparate. Nu mai stiu cum se numeste aparatul respectiv care este destinat special pentru tonifierea muschilor dintre picioare... sau poti sa incerci un astfel de aparat: http://www.overstock.com/Sports-Toys/Bally-Total-Fitness-Thigh-Toner/887317/product.html (nu am dat site din romania, dar se gasesc peste tot si sunt relativ ieftine). Spor!
-
DariaMih said:
FlorinaSS said:
DariaMih said:sport!
Simteai si tu nevoia sa spui ceva...

Macar am spus ceva pe placul tuturor
ca mi se reproseaza pe aici ca promovez anumite produse de slabit.Am vazut ca s-au luat de tine.
Nu trebuie sa te agiti, si eu am folosit Slim and fit si il recomand de cate ori am ocazia. -
FlorinaSS said:
DariaMih said:
FlorinaSS said:
DariaMih said:sport!
Simteai si tu nevoia sa spui ceva...

Macar am spus ceva pe placul tuturor
ca mi se reproseaza pe aici ca promovez anumite produse de slabit.Am vazut ca s-au luat de tine.
Nu trebuie sa te agiti, si eu am folosit Slim and fit si il recomand de cate ori am ocazia.Si eu simt la fel, daca am folosit Slim and fit si am obtinut rezultate, de ce sa nu poti sa il lauzi. Intradevar nu am facut o comparatie cu alte produse, dar stiu cum e sa incerci sa slabesti fara el (si e crima). Daca ma ingras la loc (lucru care nu s-a intamplat si sper sa nu se intample), data viitoare am sa incerc alt produs de slabit si vin cu pareri