Detoxicolon slabeste?
-
0 0Si daca da cam cat ati slabit si in cat timp?
-
Cineva mi-a recomandat Slim&fit, dupa cateva cautari pe internet am vazut ca sunt destul de multe persoane multumite, chiar si pe aici avem cateva Eve care il recomanda. As vrea sa il incerc si eu, puteti sa ma ajutati cu niste pareri? Eu nu prea am timp sa fac miscare si sper sa gasesc acea solutie minune. Va multumesc!
-
FlorinaSS said:Cineva mi-a recomandat Slim&fit, dupa cateva cautari pe internet am vazut ca sunt destul de multe persoane multumite, chiar si pe aici avem cateva Eve care il recomanda. As vrea sa il incerc si eu, puteti sa ma ajutati cu niste pareri? Eu nu prea am timp sa fac miscare si sper sa gasesc acea solutie minune. Va multumesc!
Vad ca ma verifici
, mi-ai adresat si mie intrebarea asta pe alt topic. A propos, vezi ca ti-am raspuns la ea. Sper sa reusesti sa obtii rezultatele pe care le doresti, eu iti propun sa incepi prin exercitii dimineata (maxim 15 minute) si incercat sa reduci din calorii, precis ai sa vezi schimbari.
Iti trebuie un pic de perseverenta ca motivatie vad ca ai! Spor! -
FlorinaSS said:Cineva mi-a recomandat Slim&fit, dupa cateva cautari pe internet am vazut ca sunt destul de multe persoane multumite, chiar si pe aici avem cateva Eve care il recomanda. As vrea sa il incerc si eu, puteti sa ma ajutati cu niste pareri? Eu nu prea am timp sa fac miscare si sper sa gasesc acea solutie minune. Va multumesc!
Eu il recomand, pentru mine a functionat, m-a ajutat sa mai slabesc atunci cand corpul meu nu mai voia sa arda grasimea.
Totul a inceput printr-o dieta usoara facuta dupa ureche de mine si mers la alergat, ulterior am inceput sa fac mai multa miscare, nu doar alergat si cand m-am plafonat am ales sa merg la un nutritionist, care pe langa faptul ca mi-a explicat cum trebuie sa tin o dieta care sa nu imi dezechilibreze organismul, mi-a prescris si slim and fit, pe care l-am oprit odata ce am ajuns la greutatea propusa initial. Acum ma pastrez doar prin miscare si o alimentatie sanatoasa. -
Nu stiu daca se intelege din exprimarea mea de mai sus, cat timp am luat slim and fit am facut si miscare. Tu daca zici ca nu ai timp poate poti incerca recomandarea Georgianei cu 15 minute de miscare (cel putin atat poti sa aloci daca iti doresti cu adevarat sa iti schimbi aspectul fizic). Daca nu, mers la nutritionist si tinuta o dieta recomandata de el. Bafta!
-
Buna, o sa iti spun pe scurt povestea mea si sper sa te ajute in gasirea celei mai bune solutii pentru a ajunge la greutatea dorita. In ultimii 3 ani am avut greutatea de 65 kg, la o inaltime de 1,65 m. Acum 2 luni am inceput sa duc o viata sanatoasa: fara mancaruri de tip fast-food, fara sucuri carbogazoase si mancand disociat, numai ca intre mese simteam o senzatie de foame din cauza careia nu ma mai puteam concentra si ma simteam fara energie. O colega de birou m-a sfatuit sa incerc produsul Happy Colon http://happycolon.ro/ de doua ori pe zi cate o lingurita intr-un pahar de iaurt. Din acea zi am scapat de senzatia de foame si am mai multa energie. Cu ajutorul produsului Happy Colon si a regimului de viata sanatos am reusit sa slabesc si am ajuns la 56 de kg si promit ca nu ma voi opri aici. Iti doresc succes.
Acest mesaj a fost editat de către CristinnaSt: -
CristinnaSt said:Buna, o sa iti spun pe scurt povestea mea si sper sa te ajute in gasirea celei mai bune solutii pentru a ajunge la greutatea dorita. In ultimii 3 ani am avut greutatea de 65 kg, la o inaltime de 1,65 m. Acum 2 luni am inceput sa duc o viata sanatoasa: fara mancaruri de tip fast-food, fara sucuri carbogazoase si mancand disociat, numai ca intre mese simteam o senzatie de foame din cauza careia nu ma mai puteam concentra si ma simteam fara energie. O colega de birou m-a sfatuit sa incerc produsul Happy Colon http://happycolon.ro/ de doua ori pe zi cate o lingurita intr-un pahar de iaurt. Din acea zi am scapat de senzatia de foame si am mai multa energie. Cu ajutorul produsului Happy Colon si a regimului de viata sanatos am reusit sa slabesc si am ajuns la 56 de kg si promit ca nu ma voi opri aici. Iti doresc succes.
Mi s-a parut foarte buna abordarea, dar am o retinere fata de suplimentele ce accelereaza tranzitul intestinal. E bine sa le verifici si cu un medic, ca orice supliment de altfel. Bafta in continuare! Ce varsta ai?
-
Buna fetelor! Dupa discutia purtat cu voi si sfaturile primite m-am dus la un nutritionist. Mi-am facut un set de analize si dupa mi-a recomandat o dieta personalizata. Am intrebat si de Slim and fit, mi-a zis el ca nu recomanda marci de suplimente din propria initiativa sa nu considere lumea ca face reclama, dar ca e ok sa il iau.
-
FlorinaSS said:Buna fetelor! Dupa discutia purtat cu voi si sfaturile primite m-am dus la un nutritionist. Mi-am facut un set de analize si dupa mi-a recomandat o dieta personalizata. Am intrebat si de Slim and fit, mi-a zis el ca nu recomanda marci de suplimente din propria initiativa sa nu considere lumea ca face reclama, dar ca e ok sa il iau.
Ti-am zis eu ca nutritionistii recomanda Slim & fit... am vazut prin filme doar chestia cu platitul doctorilor de catre companii pentru a le recomanda pastilele. Sigur se intampla si la noi, dar daca medicul isi pune parafa (deci isi asuma responsabilitatea) si sunt oameni care au obtinut rezultate inseamna ca functioneaza.
-
RoxxRoxy said:Nu am inteles daca ai cumparat pana la urma Slim and fit sau nu
, daca vrei iti pot recomanda un site, dar gasesti si pe google destul de usor.Am dat comanda, au si ajuns. Dieta am inceput-o din prima zi dupa ce am obtinut-o de la doctor (27 februarie) iar Slim and fit iau de o saptamana si ceva. Pana acum am slabit doua kg, si sunt multumita! Va tin la curent cu progresul

-
FlorinaSS said:
RoxxRoxy said:Nu am inteles daca ai cumparat pana la urma Slim and fit sau nu
, daca vrei iti pot recomanda un site, dar gasesti si pe google destul de usor.Am dat comanda, au si ajuns. Dieta am inceput-o din prima zi dupa ce am obtinut-o de la doctor (27 februarie) iar Slim and fit iau de o saptamana si ceva. Pana acum am slabit doua kg, si sunt multumita! Va tin la curent cu progresul

Bravo tie, sper sa obtii rezultatele dorite, si iti recomand sa faci si miscare cand ai ocazia, ai sa vezi ca vei creste ritmul de ardere.
Acest mesaj a fost editat de către RoxxRoxy: