sali de fitness pentru grasute
-
0 0Fac parte din aceasta categorie, din pacate si am observat un fenomen de cate ori am fost la o sala de fitness: majoritatea celor care vin acolo sunt persoane care arata bine, le place sa-si expuna corpul, sunt pline de '' talente'' si fite, se uita dispretuitor la cele care au intradevar nevoie sa faca exercitii si trebuie sa dea jos kilograme. Nu-i de ajuns ca ne luptam cu depresia care ne-o provoaca complexul asta de inferioritate, mai trebuie sa suportam si privirile lor ironice... Am incercat sa -mi aduc cate o colega de ''suferinta'' cu mine sa-mi fie mai usor, dar nu a vrut nici una sa vina, din acest motiv. E pacat si nu e normal.
Din aceasta cauza m-am apucat sa fac acasa exercitii de pe youtube, aici nu ma comenteaza nimeni, dar nu e acelasi lucru, nu e aceeasi atmosfera, intr-o zi zici ca n-ai chef si nu mai faci... si tot asa incepi sa sari peste sedinte...
Care credeti ca ar fi solutia ? Cum ar putea merge si persoanele ca mine in aceste sali fara a se simti ca niste proscrise ? -
analiana said: Fac parte din aceasta categorie, din pacate si am observat un fenomen de cate ori am fost la o sala de fitness: majoritatea celor care vin acolo sunt persoane care arata bine, le place sa-si expuna corpul, sunt pline de '' talente'' si fite, se uita dispretuitor la cele care au intradevar nevoie sa faca exercitii si trebuie sa dea jos kilograme. Nu-i de ajuns ca ne luptam cu depresia care ne-o provoaca complexul asta de inferioritate, mai trebuie sa suportam si privirile lor ironice... Am incercat sa -mi aduc cate o colega de ''suferinta'' cu mine sa-mi fie mai usor, dar nu a vrut nici una sa vina, din acest motiv. E pacat si nu e normal.
Din aceasta cauza m-am apucat sa fac acasa exercitii de pe youtube, aici nu ma comenteaza nimeni, dar nu e acelasi lucru, nu e aceeasi atmosfera, intr-o zi zici ca n-ai chef si nu mai faci... si tot asa incepi sa sari peste sedinte...
Care credeti ca ar fi solutia ? Cum ar putea merge si persoanele ca mine in aceste sali fara a se simti ca niste proscrise ?Analiana,eu de as fi in locul tau pe cuvant de as da importanta privirilor ironice.La o adica as fi ironica eu ,cu intrebarea:
Dragut-o,dupa cat timp de sala ai ajuns asa sexy?
.Ma" mananci" din priviri amintindu-ti ca erai mai plinuta ca mine sau esti geloasa pe formele mele?
acu pe bune ,sa te descurajezi pt doo priviri insistente,mi se pare aiurea....Sa te rusinezi din cauza formelor, tot aiurea mi se pare.Parerea mea e sa nu lasi sala si sedintele de fitness,doar pt privirile " fitzeleor talentate ".E spre binele tau...si rezultatele se vor vedea incetul cu incetul...mai clare ca pe youtube
hai succes ,curaj si bunavointa.......caci dupa un anumit timp poate si tu vei arunca priviri "aspre" noilor venite....
Nu ,nu va fi din invidie ci din amintiri...si vei putea adauga...: Am fost si eu odata asa.... -
analiana said: Fac parte din aceasta categorie, din pacate si am observat un fenomen de cate ori am fost la o sala de fitness: majoritatea celor care vin acolo sunt persoane care arata bine, le place sa-si expuna corpul, sunt pline de '' talente'' si fite, se uita dispretuitor la cele care au intradevar nevoie sa faca exercitii si trebuie sa dea jos kilograme. Nu-i de ajuns ca ne luptam cu depresia care ne-o provoaca complexul asta de inferioritate, mai trebuie sa suportam si privirile lor ironice... Am incercat sa -mi aduc cate o colega de ''suferinta'' cu mine sa-mi fie mai usor, dar nu a vrut nici una sa vina, din acest motiv. E pacat si nu e normal.
Care credeti ca ar fi solutia ? Cum ar putea merge si persoanele ca mine in aceste sali fara a se simti ca niste proscrise ?
Pur si simplu! Gandidu-te ca cei care se uita la tine "de sus" sunt niste prosti, incuiati si nesimtiti. Acum vreo cateva luni, la sala la care ma antrenez eu, a inceput sa vina o fata cu probleme serioase de greutate. Mie mi-a crescut inima, s-o vad acolo. Aia insemna ca fata aia, hotarase sa faca ceva activ, ca sa-si rezolve problema. Toata lumea era draguta cu ea, a primit si un cadou mic din partea conducerii lantului de sali (o geanta de sala, cu prosop si sticla, toate cu logo-ul salii) , tocmai ca sa se simta motivata.
In rest, ti-as recomanda sa te concentrezi pe ceea ce faci acolo si nu pe felul in care te priveste lumea. Scopul tau e sa ajungi la o anumita forma fizica, tine-te de el. Pitipoancele si cocalarii n-au decat sa se uite de sus, tu esti mai tare decat ei, ca pe langa invelis ai si creier. Ei nu!
-
Eu ti-as recomanda o sala unde sa iti faca placere sa mergi. Mie nu-mi plac salile "amestecate" adica femei si barbati la un loc.
Multa vreme m-am dus la o sala unde fitzele erau la ordinea de zi, intructorii nu prea aveau tragere de inima, era aproape de casa si ma complaceam.
De vreo 2 luni am descoperit o sala diferita si culmea destul de aproape. Atmosfera e alta, instructoarele se implica ff mult( poate si pt ca e afacerea lor) oricum sunt ff multumita. Nu fac reclama dar pentru cine e din Constanta va recomand sa incercati Dina's Gym. Exista si un program personalizat pentru cei ce vor sa slabeasca.
Eu sunt incantata, sper sa raman asa
-
cristinica1974 said:Eu ti-as recomanda o sala unde sa iti faca placere sa mergi. Mie nu-mi plac salile "amestecate" adica femei si barbati la un loc.
Multa vreme m-am dus la o sala unde fitzele erau la ordinea de zi, intructorii nu prea aveau tragere de inima, era aproape de casa si ma complaceam.
De vreo 2 luni am descoperit o sala diferita si culmea destul de aproape. Atmosfera e alta, instructoarele se implica ff mult( poate si pt ca e afacerea lor) oricum sunt ff multumita. Nu fac reclama dar pentru cine e din Constanta va recomand sa incercati Dina's Gym. Exista si un program personalizat pentru cei ce vor sa slabeasca.
Eu sunt incantata, sper sa raman asa
De -ar fi si in Bacau , unde locuiesc eu, o astfel de sala !