Ce stiti despre nutritionistul Lygia Alexandrescu?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
6 Aug 2012, 15:271 0Credeti ca e un nutritionist bun? Eu vreau sa urmez o cura de slabire si as vrea sa merg la un nutritionist pentru asta. Nu vreau sa fac lucrurile dupa ureche pentru ca am mai incercat si dupa ce am reusit sa dau jos 5 kg, am pus la loc 10. De atunci, am spus stop dietelor minune de pe net.
Am auzit ca dietele Lygiei Alexandrescu dau rezultate. Nu stiu cum este ea ca persoana, dar pana la urma importante sunt rezultatele.
-
8 Aug 2012, 10:43Nu am mers personal la acest nutritionist, dar a mers sora mea pentru ca nu reusea sa slabeasca dupa ce a facut cel de-al doilea copil. Din cate mi-a povestit ea, la prima sedinta te cantareste, au loc o serie de discutii si iti prescrie un set de analize. Abia la a doua sedinta, dupa ce vede daca ai vreo afectiune, iti prescrie o dieta.
La sora mea, dieta a functionat foarte bine. In catava luni de dieta a reajuns la greutatea ei normala de 60 de kg. Ea a fost foarte multumita si mi-a spus ca s-a inteles foarte bine cu doamna doctor. Daca vrei sa mergi la Lygia Alexandrescu, eu zic sa incerci. Bafta!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness