fac miscare dar am carnea moale :(. Un sfat?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
2 Aug 2012, 22:224 0Buna tuturor, sper sa ma puteti ajuta cu un sfat macar. Am inceput sa merg la sala de la inceputul lunii martie. Am facut mai mult cursuri de cardio si kilometrii pe banda rulanta. Rezultatele nu au intarziat sa apara, am reusit sa dau jos 5 kg si sunt foarte multumita de rezultat. Partea proasta e ca acum am carnea foarte moale! Cum e posibil din moment ce am slabit prin sport si nu a fost un numar foarte mare de kg? Am 1.68 m si 51 de kg acum, poate sunt putin prea slaba dar imi place asa. Celulita nu am, iar in momentul in care imi incord muschii picioarele imi sunt foarte tari dar cand nu sunt incordate sunt foarte moi, si acest lucru ma deranjeaza foarte tare.(la fel si carnea de pe brate e moale) Locuiesc in italia deci mananc mai multi carbohidrati, dar alaturi de acestia foarte multe fructe, legume si peste. Folosesc lotiuni de corp pentru hidratare, inclusiv cele pentru tonifiere, beau suficiente lichide si totusi nu inteleg de ce nu ma tonific. Vi s-a intamplat si voua asta?
-
24 Aug 2012, 01:15Daca ai carnea moale, nu ai ce sa faci.. Eu asa o am de cand ma stiu, si sincer, chiar imi place
-
24 Aug 2012, 01:37dar de ce o vrei tare? Nu stiu daca e posibil sa o ai foarte tare fara sa lucrezi masa musculara in special, dar eu una sincer cred ca e mai feminin sa ai o carne placuta, moale si normal fara celulita, asa cum zici tu ca o ai deja.
-
26 Aug 2012, 18:07Majoritatea centrelor de fitness au si antrenori personali. Eu iti recomand sa iei cateva ore cu cineva specializat. Poate in anumite zone trebuie intariti muschii si cu siguranta ei ti-ar putea recomanda un program de exercitii care sa-ti intareasca corpul.
Succes
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness