Muschi prea mari. . . .

•  
    • 10 mesaje
    25 Iul 2012, 19:19
    0 1
    Buna :) ! Ce pot sa fac, ca sa scap de muschii prea mari de la picioare?
  •  
    • 168 mesaje
    23 Feb 2013, 01:46
    0 1
    ai reusit, ai progresat cumva? nu sunt curioasa pentru mine, dar m-a intrebat fix acest lucru o prietena care a facut hochei. Ea are picoarele un pic cam mari (par grase daca nu le incordeaza, dar de fapt sunt numai muschi). Merci!
  •  
    • 193 mesaje
    23 Feb 2013, 12:42
    0 1
    daca vrei neaparat sa-ti slabesti muschii nu mai  fa miscare un timp,inlocuieste mersul pe jos cu masina sau busul,si vei vedea ca vor incepe sa se atrofieze din cauza lipsei efortului
     dar..ce-ar fi sa te placi asa cum esti?! sa te inveti cu ideea ca ai muschi pe picioare, sa maschezi prin imbracaminte existenta lor si sa te obisnuiesti cu ideea ca esti ok asa cum esti, ca ai facut un sport si ca de aici ti se trage musculatura bine conturata- altfel nu cred..si multe femei si-ar dori picioare ca ale tale printre care si eu
  •  
    • 168 mesaje
    30 Mar 2013, 01:03
    0 1
    mistik007 said:daca vrei neaparat sa-ti slabesti muschii nu mai  fa miscare un timp,inlocuieste mersul pe jos cu masina sau busul,si vei vedea ca vor incepe sa se atrofieze din cauza lipsei efortului
     dar..ce-ar fi sa te placi asa cum esti?! sa te inveti cu ideea ca ai muschi pe picioare, sa maschezi prin imbracaminte existenta lor si sa te obisnuiesti cu ideea ca esti ok asa cum esti, ca ai facut un sport si ca de aici ti se trage musculatura bine conturata- altfel nu cred..si multe femei si-ar dori picioare ca ale tale printre care si eu

Daca faci lucrul asta nu risti sa iti faci picioarele pufoase?