Marire a sanilor
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
29 Iun 2012, 11:030 0Am citit de curand http://www.drdoboscalin.ro/ro/chirurgia-sanului/marire-prin-injectare ca, mai nou, sanii se pot mari cu ajutorul grasimii proprii prin reinjectare. As fi tentata sa recurg la o astfel de interventie. Am si de unde sa iau niste grasime :):):). Voi aveti cunostinte care au facut o astfel de interventie?
-
14 Aug 2012, 17:25Am auzit de aceasta metoda dar nu ma tenteaza, poti sa te interesezi si pe clinica-metamorphosis(punct)ro,gasesti mai multe detalii despre operatii si poate e exact ceea ce vrei sa stii.Eu mi-am facut marire cu implant la dr.Silvia Stanculescu si sa stii ca a fost ft ok cu mine,de la prima consultatie m-am inteles bine cu ea...spre deosebire de alti medici,care au fost cam uraciosi! Spor si sa-mi spui cum e procedura,poate pe viitor ma bag si eu
-
26 Aug 2012, 18:05Iti recomand procedura, pentru ca si eu am o cunostinta care a facut interventia la Dr Morad Iancu. Sanii i-a marit cam cu 1 cupa jumatate si e multumita si acum dupa 1 an de la procedura
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness