slaba si grasa
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
11 Iun 2012, 23:320 0Buna! am si eu o problema care imi da mari dureri de cap, poate ma puteti ajuta voi pentru ca eu nu mai stiu cum sa fac. Eu sunt slaba de felul meu dar am picioarele destul de groase, nu sunt tonifiate deloc, deci bineinteles cu celulita. De o luna am inceput sa merg pe stepper cate 20-30 de minute pe zi si sa nu mai mananc grasimi (am renuntat si la dulciuri dar nu chiar in totalitate). Rezultatele au inceput sa se vada putin ..dar problema este ca nu se vad doar la picioare, eu deja eram f slaba iar acum am incepus sa slabesc si mai rau. Ce ar trebui sa fac, sa mananc mai mult dar sanatos? astept raspunsuri si sugestii.
-
12 Iun 2012, 07:44Draga Dove nu la grasimi trebuie tu sa renunti ci la; ZAHARURI, PAINEA, FAINOASE (carbohidratii)!
Carnea si grasimile animale sunt f sanatoase si mai ales ajuta la arderea grasimilor din corp, poate ai auzit de dietele cu proteine, tocmai aici isi au rostul, sa arda tesutul adipos inlocuindu-l cu muschi.
Acest mesaj a fost editat de către Maricon: 12 Iun 2012, 07:46 -
13 Iun 2012, 13:05
Maricon said:Draga Dove nu la grasimi trebuie tu sa renunti ci la; ZAHARURI, PAINEA, FAINOASE (carbohidratii)!
Carnea si grasimile animale sunt f sanatoase si mai ales ajuta la arderea grasimilor din corp, poate ai auzit de dietele cu proteine, tocmai aici isi au rostul, sa arda tesutul adipos inlocuindu-l cu muschi.Da, o dieta gen Atkins, bazata pe proteine, cu un un consum de carbohidrati limitat, dar cantitatea de proteine si grasimi nu este limitata.
-
13 Iun 2012, 22:15http://www.eva.ro/divertisment/stiri/vointa-extrema-a-slabit-100-de-kilograme-ca-sa-poata-fi-mama-articol-42830.html
Unde-i vointa, se poate
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness