Solutie pentru pielea lasata
-
0 0Buna! Am 35 de ani si sunt mamica de 3 luni. Ma confrunt cu ceva probleme legata de silueta dupa nastere, dar am o problema mult mai mare: mi s-a lasat pielea, cel mai mult pe picioare. Stiu ca nu este o solutie pe termene lung, dar deja a venit vara si sunt complexata de picioarele mele. As vrea sa pot purta pantaloni scurti si am auzit ca ar fi un fel de 'pantalonasi' care se pot purta pe sub haine si care iti ridica pielea de pe picioare si fundul. Nu am prea multe detalii asa ca va rog din suflet sa imi dati mai multe informatii(daca sunt eficienti, de unde ii pot cumpara, etc.). Multumesc frumos!
-
mickystanescu said:Buna! Am 35 de ani si sunt mamica de 3 luni. Ma confrunt cu ceva probleme legata de silueta dupa nastere, dar am o problema mult mai mare: mi s-a lasat pielea, cel mai mult pe picioare. Stiu ca nu este o solutie pe termene lung, dar deja a venit vara si sunt complexata de picioarele mele. As vrea sa pot purta pantaloni scurti si am auzit ca ar fi un fel de 'pantalonasi' care se pot purta pe sub haine si care iti ridica pielea de pe picioare si fundul. Nu am prea multe detalii asa ca va rog din suflet sa imi dati mai multe informatii(daca sunt eficienti, de unde ii pot cumpara, etc.). Multumesc frumos!
era la farmacie o crema cu iedera pe care o foloseam pe vremuri pentru vergeturi. acum, cu vergeturi sau fara eu tot ti'o recomand pentru ca imi dadea o fermitate pielii care ma uimea. si bineinteles mult sport, ala sigur te va ajuta! pantalonii nu fac decat sa sustina, nu cred ca ajuta in vreun fel in afara de aspect pe termen scurt, adica exact cat timp sunt purtati.
-
Daca te intereseaza, poti apela la o operatie estetica. Eu am avut probleme mai ales cu burtica si mi-am facut o operatie de abdominoplastie la domnul doctor Calin Dobos http://www.drdoboscalin.ro/. E foarte bun in ceea ce priveste operatii de lifting, chirurgia corpului. Chiar daca nu e vorba de aceeasi suma pe care o vei da pe niste pantalonasi, eu cred ca pe termen lung te va ajuta mai mult. Mult succes!
-
mickystanescu said:Buna! Am 35 de ani si sunt mamica de 3 luni. Ma confrunt cu ceva probleme legata de silueta dupa nastere, dar am o problema mult mai mare: mi s-a lasat pielea, cel mai mult pe picioare. Stiu ca nu este o solutie pe termene lung, dar deja a venit vara si sunt complexata de picioarele mele. As vrea sa pot purta pantaloni scurti si am auzit ca ar fi un fel de 'pantalonasi' care se pot purta pe sub haine si care iti ridica pielea de pe picioare si fundul. Nu am prea multe detalii asa ca va rog din suflet sa imi dati mai multe informatii(daca sunt eficienti, de unde ii pot cumpara, etc.). Multumesc frumos!
servus
incearca masajul cu relax-tone e supermisto pe bune fara nici o reclama 20 de minute pe zii seara e perfect cu o crema sau ulei de masaj .
eu sunt la dieta acum si mi se cam inmoaie pelea ( am 40 de ani) si il folosesc + eliptica
bafta
-
mergi la centre de infrumusetare si remodelare corporala, si folosesti un aparat special " "dermocell" + " electrostimulare" -succes-