paine integrala

•  
    • 5 mesaje
    16 Mar 2005, 10:14
    0 0
    Salut Fetelor.

As avea si eu o intrebare. Ce anume se incadreaza in categoria "paine integrala", caci aproape toate dietele o mentioneaza. Nu prea stiu ce produse din comert intra aici, asa ca nu stiu ce sa cumpar. Merci.
  •  
    • 35 mesaje
    16 Mar 2005, 10:45
    0 0
    Scrie pe ea paine integrala, dar poti sa iti iei si paine neagra, de tarate sau graham. Trebuie doar sa fii atenta sa nu contina zahar sau faina alba. Eu am luat teapa de mai multe ori. Am luat paine de tarate si cand am ajuns acasa si din greseala m-am uitat sa vad si eu ce contine, surpriza - faina alba, faina tarate. Deci daca esti atenta la astea poti sa iti iei orice paine vrei.
    PUPICI
  •  
    • 5 mesaje
    17 Mar 2005, 08:59
    0 0
    Merci mult. Cat despre painea "imbogatita" am patit-o si eu, chiar de aceea am intrebat sa ma lamuresc odata pentru totdeauna. Daca intrebam de vanzatoare mereu mi se spunea ca e OK. Ioana.
  •  
    • 14 mesaje
    17 Mar 2005, 20:46
    0 0
    Sau ai putea sa incerci fibropanul de la magazinele Family (este un fel de painica din graham suta la suta fara nici un adaos de faina alba)!
  •  
    • 5 mesaje
    18 Mar 2005, 11:34
    0 0
    Multumesc pentru sfat. Din pacate eu sunt din CJ, iar pe aici nu ai atat de multe optiuni.