regim pt concediu
-
0 0fetelor in sfarsit o sa imi iau concediu cateva zile si vreau sa va intreb ce as putea sa fac sa dau jos vreo 5 kg in 10-15 zile. acum am tot timpul din lume si programul care il vreau eu.
credeti ca ar fi indicata o cura cu supa de varza pe parcursul acestor zile? mai fac si sala.
Astept cu nerabdare sfaturile voastre pana vineri.
Pupicei -
Daca tu poti rezista cu supa respectiva ,bravo.La mine n-a mers .De scarba mi-a iesit herpes la gura si nici m-am slabit dupa o saptamana de chinuri nici macar 1kg.Totul depinde si de metabolism si de ceea ce il stimuleaza.N-are rost sa-ti spun cate diete am incercat ,ca ne apuca batranetea ,pot spune doar ca cel mai bine functioneaza faza cu mancatul des si putin ,cu oprire dupa 5-6 .Poti include si postul negru aici dar nu mai mult de o zi .Un medic nutritionist mi-a spus odata cand am fost sa-i cer sfatul , ca nu mai stiam ce sa fac,ca foamea e cea mai sigura.El insusi slabise doar asa .Am crezut ca am dat peste un medic ,,zombie",dar dupa un timp s-a confirmat ce mi-a zis.Datorita unor necazuri mari de tot ,nu mai puteam manca decat cat sa supravietuiesc si am slabit aproape 20 kg. in o luna si ceva.Asta nu este o indicatie,dar se poate aplica cum ti-am zis mai sus mancand f.putin dar des .Explicatia e simpla 'iti pacalesti metabolismul .Il pui sa consume energie in loc sa-l blochezi si nu-ti lipsesti organismul de nimic .Iti doresc succes ..
-
multumesc pt sfat. adevarul este ca imi e putina teama de efectul yo-yo. dar sper ca in astea 2 saptamani sa imi educ stomacelul cu un anumit program. macar atat.
intru in panica cand vad ca s-a incalzit afara si hainutele de anu' trecut au ramas mici. dar sper sa am rabdarea necesara si sa imi mai acord macar 2 luni sa dau jos macar 5 kg....dar sa fie date jos definitiv.
wish me luck -
Vai ce ma seaca reteaua asta ,ca nu-mi preia mesajul. Stii ce placut e cand te duci in magazin sa-ti cumperi haine si se uita la tine asa de sus pana jos si -ti spune :aa...n-avem marimi mari.Si-aici nu e vorba totusi de obezitate avansata.Ceri o marime peste 42 dar n-ai sa vezi.Stii ce greu mi-am cumparat blugi .Vaai .....,am gasit abia unii lycrati ca altu' fel..jale.Mai conteaza si ce structura osoasa ai .Eu de exemplu ,sant destul de osoasa iar asta trage la cantar si e un chin pana dau jos ceva......IN rest ,,toate bune"...
-
Eu ti-as recomanda sa nu te incumeti cu supa de varza...Sinecra sa fiu aceasta reteta n-ar fi trebuit sa iasa din interiorul spitalului Parhon unde este folosita in cazuri de OBEZITATE!Incearca o altfel de cura caci cu supa de varza nu-si are rostul sa te chinui doar pt 5 kg...De ce nu incerci un regim disociat sau regimul medical Scardales?Parerea mea...
-
Supa de varza da rezultate dar nu cred ca se poate chiar 5 kg asa de repede, 3-4 oricum mai ales la inceput si daca reusesti sa tii 2-3 luni se depasesc chiar 10 kg. Nu stiu ce regim ai dar daca vrei ti-l pot trimite pe cel pe care l-am tinut eu . Atentie insa, nu este foarte sanatos si dupa ce te opresti te ingrasi la loc simai repede.
-
Sfatul meu,avand in vedere ca exact 5 kg voiam si eu sa dau jos, ar fi sa faci sport de 3 ori pe saptamana, combinat cardio(bicicleta, steper sau banda) cu fitness. In ceea ce priveste dieta, daca iti e frica de efectul Yo-Yo,cum e si firesc, eu zic sa renunti le idea de a slabi in 2 saptamani si sa incerci un regim echilibrat pe care sa-l tii mereu. Este singura metoda eficienta, cerde-ma , am citit enorm pe tema asta. Asadar, fara zahar, fara projeli, nu combina cartofi cu carne,etc. Dar poti manca legume, fructe,carne la mese diferite. Eu nu tin un regim strict , chiar mananc o cicolata, o budinca o data pe saptamana ca sa nu ma demoralizez, dar dupa o luna jumate, am dat jos 3 kg iar corpul meu e tonifiat si ma simt excelent. Nici nu simt ca tin regim. Am redus insa cantitatea de mancare si incerc sa beau apa....asta este cea mai mare problema a mea.
Succes.