regim pt concediu

•  
    • 43 mesaje
    16 Mar 2005, 09:01
    0 0
    fetelor in sfarsit o sa imi iau concediu cateva zile si vreau sa va intreb ce as putea sa fac sa dau jos vreo 5 kg in 10-15 zile. acum am tot timpul din lume si programul care il vreau eu.

credeti ca ar fi indicata o cura cu supa de varza pe parcursul acestor zile? mai fac si sala.

Astept cu nerabdare sfaturile voastre pana vineri.

Pupicei
  •  
    • 666 mesaje
    16 Mar 2005, 09:37
    0 0
    Daca tu poti rezista cu supa respectiva ,bravo.La mine n-a mers .De scarba mi-a iesit herpes la gura si nici m-am slabit dupa o saptamana de chinuri nici macar 1kg.Totul depinde si de metabolism si de ceea ce il stimuleaza.N-are rost sa-ti spun cate diete am incercat ,ca ne apuca batranetea ,pot spune doar ca cel mai bine functioneaza faza cu mancatul des si putin ,cu oprire dupa 5-6 .Poti include si postul negru aici dar nu mai mult de o zi .Un medic nutritionist mi-a spus odata cand am fost sa-i cer sfatul , ca nu mai stiam ce sa fac,ca foamea e cea mai sigura.El insusi slabise doar asa .Am crezut ca am dat peste un medic ,,zombie",dar dupa un timp s-a confirmat ce mi-a zis.Datorita unor necazuri mari de tot ,nu mai puteam manca decat cat sa supravietuiesc si am slabit aproape 20 kg. in o luna si ceva.Asta nu este o indicatie,dar se poate aplica cum ti-am zis mai sus mancand f.putin dar des .Explicatia e simpla 'iti pacalesti metabolismul .Il pui sa consume energie in loc sa-l blochezi si nu-ti lipsesti organismul de nimic .Iti doresc succes ..
  •  
    • 43 mesaje
    16 Mar 2005, 10:24
    0 0
    multumesc pt sfat. adevarul este ca imi e putina teama de efectul yo-yo. dar sper ca in astea 2 saptamani sa imi educ stomacelul cu un anumit program. macar atat.

intru in panica cand vad ca s-a incalzit afara si hainutele de anu' trecut au ramas mici. dar sper sa am rabdarea necesara si sa imi mai acord macar 2 luni sa dau jos macar 5 kg....dar sa fie date jos definitiv.

wish me luck
  •  
    • 666 mesaje
    16 Mar 2005, 10:29
    0 0
    Lussette esti in aceeasi ,,caruta" cu mine ,if you know what i mean.Tot 5kg am pus si eu pe mine si eu am inceput lupta cu ele .Sa vedem cine invinge ... Muuuuuult ,muuuuult succes.Da-ne de stire daca ,ai reusit!
  •  
    • 43 mesaje
    16 Mar 2005, 13:19
    0 0
    stii ce este cel mai nashpa? cand se mai trezeste unul si altul sa iti zica mai in gluma mai in serios ce gras esti. eu am 1.65 si 70 kg cu cele 5in plus si nu ma vad obeza dar nici nu pot sa slabesc asa batanddin palme.
  •  
    • 666 mesaje
    16 Mar 2005, 20:01
    0 0
    Vai ce ma seaca reteaua asta ,ca nu-mi preia mesajul. Stii ce placut e cand te duci in magazin sa-ti cumperi haine si se uita la tine asa de sus pana jos si -ti spune :aa...n-avem marimi mari.Si-aici nu e vorba totusi de obezitate avansata.Ceri o marime peste 42 dar n-ai sa vezi.Stii ce greu mi-am cumparat blugi .Vaai .....,am gasit abia unii lycrati ca altu' fel..jale.Mai conteaza si ce structura osoasa ai .Eu de exemplu ,sant destul de osoasa iar asta trage la cantar si e un chin pana dau jos ceva......IN rest ,,toate bune"...
  •  
    • 14 mesaje
    17 Mar 2005, 20:50
    0 0
    Eu ti-as recomanda sa nu te incumeti cu supa de varza...Sinecra sa fiu aceasta reteta n-ar fi trebuit sa iasa din interiorul spitalului Parhon unde este folosita in cazuri de OBEZITATE!Incearca o altfel de cura caci cu supa de varza nu-si are rostul sa te chinui doar pt 5 kg...De ce nu incerci un regim disociat sau regimul medical Scardales?Parerea mea...
  •  
    • 43 mesaje
    30 Mar 2005, 12:54
    0 0
    multumesc pentru sfaturi. cred ca o sa incep o disociata.am inceput sa merg si la sala si poateo saam rezultate bune.
    o sa incerc sa incep de vineri ca sa fiu acasa macar 3 zile sa imi permit sa ametesc la mine in casa

wish me luck.
  •  
    • 4 mesaje
    19 Iul 2005, 08:26
    0 0
    Supa de varza da rezultate dar nu cred ca se poate chiar 5 kg asa de repede, 3-4 oricum mai ales la inceput si daca reusesti sa tii 2-3 luni se depasesc chiar 10 kg. Nu stiu ce regim ai dar daca vrei ti-l pot trimite pe cel pe care l-am tinut eu . Atentie insa, nu este foarte sanatos si dupa ce te opresti te ingrasi la loc simai repede.
  •  
    • 91 mesaje
    19 Iul 2005, 10:28
    0 0
    Sfatul meu,avand in vedere ca exact 5 kg voiam si eu sa dau jos, ar fi sa faci sport de 3 ori pe saptamana, combinat cardio(bicicleta, steper sau banda) cu fitness. In ceea ce priveste dieta, daca iti e frica de efectul Yo-Yo,cum e si firesc, eu zic sa renunti le idea de a slabi in 2 saptamani si sa incerci un regim echilibrat pe care sa-l tii mereu. Este singura metoda eficienta, cerde-ma , am citit enorm pe tema asta. Asadar, fara zahar, fara projeli, nu combina cartofi cu carne,etc. Dar poti manca legume, fructe,carne la mese diferite. Eu nu tin un regim strict , chiar mananc o cicolata, o budinca o data pe saptamana ca sa nu ma demoralizez, dar dupa o luna jumate, am dat jos 3 kg iar corpul meu e tonifiat si ma simt excelent. Nici nu simt ca tin regim. Am redus insa cantitatea de mancare si incerc sa beau apa....asta este cea mai mare problema a mea.

Succes.