Jacuzii

•  
    • 9 mesaje
    2 Mai 2012, 19:23
    0 0
    Buna fetelor! Ce parere aveti despre jacuzzi? Credeti ca e bun la combaterea celulitei?

Acest mesaj a fost editat de către irinuqa_1989: 2 Mai 2012, 19:25
  •  
    • 5144 mesaje
    2 Mai 2012, 22:29
    0 0
    baia in jacuzzi sigur te va relaxa si va pune putin sangele in miscare, dar nu te astepta la minuni in ce priveste celulita. fara o dieta adecvata si sport va fi egal cu 0. varianta mai putin relaxanta, dar cu acelasi efect la nivelul pielii este masajul cu jetul de apa de la dus.
    eu am apelat la clasicul masaj si se vad deja rezultate desi sunt abia la sedinta a 5-a. ce e drept nici nu aveam probleme prea mari. am combinat masajul anticelulitic si cu masaj reflexoterapeutic, care printre altele ajuta si la detoxifiere.
  •  
    • 9 mesaje
    2 Mai 2012, 23:11
    0 0
    Da eu fac un pic de jacuzzi dupa vreo 40 de min de inot, asa, si ma gandeam ca poate tot o fi bun la ceva, de preferabil anticelulita. Am inceput sa merg si la sala de cateva ori pe saptamana, mananc sanatos iar incerc sa trec peste cina, fiindca este masa care se depune in proportie de 90-95% sau mananc ceva, gen un mar. Sper sa vad rezultate
  •  
    • 5144 mesaje
    3 Mai 2012, 10:19
    0 0
    la tot ceea ce faci deja - spor, dieta - eu te-as sfatui sa adaugi masajul. dintre toate variantele pasive de lupta cu celulita (adica tu stai si celulita dispare ), masajul e printre cele mai bune, cu conditia sa fie facut de cineva profesionist. nu conteaza crema folosita, cat conteaza mana.
    iar despre cina, eu te sfatuiesc sa mananci totusi ceva usor, salate in tot felul de combinatii. nu-ti lasa organismul sa flamanzeasca, pt ca tot nu e bine.
  •  
    • 9 mesaje
    4 Mai 2012, 17:19
    0 0
    Buna fetelor! Am nevoie de ajutor... ma chinui sa slabesc de nu stiu cate luni. Am inceput saptamana asta sa merg la sala si sa inot... si nu se cunoaste nimic, plus ca nu mananc putin, si am mers si pe jos mult. Nu inteleg inca nu se cunoaste nimic, nici macar la talie. Din adolescenta am fost plinuta, si complexata din cauza asta, tre sa fiu ft atenta la ce haine imi cumpar, plus ca am o groaza de celulita, nici macar fusta scurta nu pot sa port de vreo 2-3 ani, si bratele le a groase si urate... nu stiu ce sa mai fac...   e greu sa slabesti, dar simt ca parca tre sa fac sport de performanta sa slabesc vreun pic...
  •  
    • 500 mesaje
    4 Mai 2012, 20:40
    0 0
    ))))))))  in nici un caz jacuzii nu inlatura celulita )))))))
  •  
    • 9 mesaje
    5 Mai 2012, 12:47
    0 0
    da poate un pic asa ajuta