Sa renunt la amandoi?
-
0 0Buna fetelor!
Nu am decat 20 de ani si sunt in anul I de facultate. Am un prieten cu care vb de 2 ani,insa am fost certati o perioada (3 luni) si in tot acest timp eu mi-am gasit pe altcineva in Iasi.Ieri am implinit 3 luni de cand suntem impreuna si ne impacam foarte bine. Insa fostul meu prieten a inceput sa ma caute acum o luna si mi-a spus ca el nu poate renunta la mine asa ca m-am impacat cu el. Problema e ca acum vb cu amandoi in acelasi timp si sunt constienta ca trebuie sa renunt la unul din ei. Dar la care? La cel din Iasi tin foarte mult si stiu ca el tine si mai mult la mine asa ca nu vreau sa-i ranesc sentimentele iar pe cel de acasa il iubesc si nu pot renunta la el. Ce pot sa fac? -
andreea, nu trebuie, darling, sa renunti la amandoi, ci doar sa fii mai credincioasa propriilor tale sentimente.
Prin urmare, lamureste situatia cu ex-ul si apoi vezi-ti de noua relatie, care vad ca te multumeste si deci nu ai motive sa renunti la ea.
Haide, mah, un pic de curaj, ce naiba?
Adica ai curaj sa umbli cu 2 deodata si n-ai curaj sa clarifici situatia cu ex-ul? Pai ala cum s-ar simti sa stie ca il tii pe langa tine doar asa, de mila???