Herbalife

•  
    • 1148 mesaje
    14 Mar 2005, 20:24
    0 0
    Ma bate gandul sa incerc produsele lor de slabire. A mai incercat cineva? Au existat cu adevarat rezultatele acelea spectaculoase pe care le prezinta ei in reclame?
  •  
    • 14 mesaje
    14 Mar 2005, 22:03
    0 0
    Da, eu am incercat si nu numai, am devenit si reprezentant!Se slabeste...numai ca fiecare corp slabeste in ritmul lui!Lucrul cel mai nasol, as spune eu, este ca odata ce incepi o cura trebuie sa te tii de ea si nu poti renunta asa cum, cel putin eu, faceam cu diverse diete!De asemenea, daca spre exemplu iti alegi un program de slabire de 3 luni, va fi musai nevoie si de cumpararea unui program de mentinere tot de 3 luni!Mie, sincera sa fiu, mi se par destul de scumpe dar rezultatele pe care le-au dat la colegii mei m-au uimit (si am vazut si cazuri de peste 50 de ani care au slabit si care s-au simtit minunat)!Eu am fost destul de sceptica la inceput dar...acum, fiecare organism reactioneaza in felul lui asa ca...Daca vrei sa afli mai multe detalii si daca nu ai un reprezentant care sa te puna in tema, poti sa apelezi la mine!
  •  
    • 14 mesaje
    14 Mar 2005, 22:04
    0 0
    Si DA, rezultatele exista asa cum se spune in reclama!Daca vei veni la cateva prezentari vei vedea cu ochii tai!
  •  
    • 1148 mesaje
    14 Mar 2005, 22:19
    0 0
    multumesc de raspuns
    o sa incerc sa-ti trimit un mail pe adresa de pe eva
  •  
    • 1148 mesaje
    14 Mar 2005, 22:32
    0 0
    pe eva nu se pot trimite mailuri ..nu stiu ce eroare interna.....cum altfel as putea sa dau de tine?
  •  
    • 14 mesaje
    15 Mar 2005, 12:52
    0 0
    puiut83@yahoo.com