cum sa scap de burta!!!!!

•  
    • 43 mesaje
    27 Mar 2012, 20:50
    0 0
    Va rog mult impartasiti-mi si mie trucurile voastre cum sa scap de burtica,cum am mancat mai nesanatos in ultima perioada s-a depus cel mai mult pe abdomen.
    Ce-mi recomandati ca sa scap de inestetica burta?
    Stiu ca sunt recomandate abdomenele in cazul asta dar am probleme cu coloana si ma doare spatele,am incercat dar ma doare si mai rau spatele dupa.

Acest mesaj a fost editat de către rose-n-glory: 27 Mar 2012, 20:51
  •  
    • 8578 mesaje
    27 Mar 2012, 21:00
    0 0
    Mers pe bicicleta, inot, gimnastica in apa
  •  
    • 64 mesaje
    31 Mar 2012, 13:36
    0 0
    In primul rand, trebuie sa bei multa apa! 2-2,5 l pe zi. Sa excluzi definitiv zaharul si toate tipurile de dulciuri, sa nu mananci dupa ora 19:00, exercitii...si eventual sa-ti procuri un aparat de facut masaj. Mie imi place exercitiul asta, chiar functioneaza:
    http://www.youtube.com/watch?v=KH67tN3-3bs
  •  
    • 1 mesaje
    9 Apr 2012, 15:48
    0 0
    BUNA.AM INCERCAT SA SCAP DE BURTICA DAR NU AM REUSIT.CE IMI RECOMANDATI SA FAC?
  •  
    • 1166 mesaje
    10 Apr 2012, 16:13
    1 0
    renunta la bauturile carbogazoase, la excesul de fructe si legume crude, lapte, paine, mesele de seara foarte tarzii, mananca regulat si cumpatat, mananca in fiecare dimineata, alearga, bea multa apa, renunta la alcool si tigari, dormi cat mai mult.
  •  
    • 2 mesaje
    16 Apr 2012, 15:03
    0 0
    In principiu pentru a slabi trebuie sa consumi mai putine calorii decat folosesti in fiecare zi. Cand auzim de diete deja ne gandim ca trebuie sa renuntam la diferite alimente sau sa ne tinem flamanzi dar defapt poate fi ceva simplu ca o schimbare in stilul de viata si consumarea unor alimente mai sanatoase. Pe langa asta mai include si un set de exercitii fizice matinale si deja esti pe drumul cel bun. Pentru sfaturi despre slabire si mancat sanatos http://www.slabesterapid.org
    Acest mesaj a fost editat de către nicoletaB27: 16 Apr 2012, 15:06
  •  
    • 3 mesaje
    18 Mai 2012, 12:39
    0 0
    Iti pot oferi solutii de a slabi si de a scapa de burtica si celulita cu produse naturale .
    Lucrez ca si consultant wellnes la o mare companie . astept un mesaj de la tine .
  •  
    • 17 mesaje
    12 Mar 2013, 10:23
    0 0
    Eu am scapat de burta destul de repede urmand pasii de aici http://cumfacsa.ro/sanatate/ingrijire-personala/cum-sa-scapi-de-burta
  •  
    • 260 mesaje
    4 Iul 2013, 21:45
    0 0
    Cea mai simpla si cu rezultate sigure sunt, abdomenele. Daca te ti de ele corect si faci chiar si de 3/ sapt. vei vedea rezultate in scurt timp.Cu conditia de a renunta la mancatul seara si alte obiceiuri proaste 
  •  
    • 260 mesaje
    4 Iul 2013, 21:47
    0 0
    heba said:renunta la bauturile carbogazoase, la excesul de fructe si legume crude, lapte, paine, mesele de seara foarte tarzii, mananca regulat si cumpatat, mananca in fiecare dimineata, alearga, bea multa apa, renunta la alcool si tigari, dormi cat mai mult.

Printre toate acestea se enumera victorios si sportul