Kangoo jups

•  
    • 1046 mesaje
    27 Mar 2012, 12:30
    0 0
    Cine a practicat sportul asta? Dupa nastere sunt vraiste cu coloana, asa ca asta e cam singurul sport care cica o protejeaza cat de cat.
    Am incercat o luna pe clasicul aerobic,  n-a mers, ma doare spatele de la tzopaiala iar de articulatiile ghenunchiului nu mai zic. Ma omoara stepperul asa ca as incerca altceva.
    Cine a practicat si cum vi s-a parut?

Acest mesaj a fost editat de către cristinica1974: 27 Mar 2012, 12:31
  •  
    • 174 mesaje
    27 Mar 2012, 13:50
    1 0
    cristinica1974 said:Cine a practicat sportul asta? Dupa nastere sunt vraiste cu coloana, asa ca asta e cam singurul sport care cica o protejeaza cat de cat.
    Am incercat o luna pe clasicul aerobic,  n-a mers, ma doare spatele de la tzopaiala iar de articulatiile ghenunchiului nu mai zic. Ma omoara stepperul asa ca as incerca altceva.
    Cine a practicat si cum vi s-a parut?

E ok, dar tot cu topaiala. Nu garantez ca nu te vor durea genunchii... 

•  
    • 1046 mesaje
    28 Mar 2012, 08:55
    0 0
    Ms Roxana, o sa incerc macar.
  •  
    • 174 mesaje
    29 Mar 2012, 11:18
    0 0
    cristinica1974 said:Ms Roxana, o sa incerc macar.

Cu placere! Sa ne dai detalii ca sigur mai sunt si alte mamici in aceeasi situatie!
    Spor si have fun! 

•  
    • 2387 mesaje
    29 Mar 2012, 19:31
    0 0
    cristinica, nu stiu de sportul asta...dar de ce nu incerci cu inotul, sau gimnastica in apa ... e superb.
  •  
    • 1046 mesaje
    30 Mar 2012, 09:20
    0 0
    Mariuca, eu sunt din Constanta, sa ca exista bazin de innot la Iaki si mai este un centru sportiv . Ambele au un tarif de min 200 lei /8 sedinte, ceea ce gasesc ca este ff mult. Un abonament la kangoo jumps, cu ghete de la ei, 8 sedinte inseamna 80 lei.
    Vreau sa fac sport intr-o suma rezonabila.
     In plus este frig, risc o raceala superba. prefer sa astept vara pt innot.
  •  
    • 9873 mesaje
    30 Mar 2012, 09:56
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 1046 mesaje
    30 Mar 2012, 12:30
    0 0
    Trili , n-am luat abonament, bineinteles ca incerc intai sa vad cum e dupa care ma orientez . Fiecare isi stie problemele proprii, pt mine 200 lei pt 8 sedinte de innot este mult.
    Vreau o solutie de compromis , am vazut o sedinta de kangoo, stiu cam ce presupune, o sa incerc.
    N-am ajuns inca la gimnastica medicala. Tre sa fi mai paradit ca sa am trimitere la asa ceva .
  •  
    • 221 mesaje
    6 Apr 2012, 11:28
    0 0
    Eu ma duc de aprox 3 saptamani la kangoo jumps (de 2 ori/sapt) si sunt extrem de incantata. Transpir in draci si simt ca-mi dau sufletul dar dupa ce se termina ora ma simt excelent, stiti genul ala de oboseala fizica buna? exact asa e . Si in plus mi se pare si f distractiv, avem un instructor care la fiecare ora ne face alte coregrafii asa ca n--apuci sa te plictisesti.
    Efectele asupra coloanei n-as putea sa le evaluez, am scolioza si o usoara cifoza dar nu pot sa zic ca ma simt nici mai bine, nici mai rau.
    In schimb dupa niste ore de aerobic facute fara incalzire ok, m-am ales cu ceva probleme la un genunchi si aici pot sa zic cu certitudine ca Kangoo nu m-a afectat negativ in nici un fel. Se simte clar diferenta fata de exercitiile ce implica sarituri clasice (coarda si altele) si sistemul ghetelor chiar protejeaza articulatiile.
    Cam asta ar fi parerea mea pana acum, sfaturi nu-mi permit sa dau dar ti-as recomanda sa incerci o sedinta simpla inainte de a-ti face abonament. Ideea e ca e un antrenament f misto din punctul meu de vedere, dar daca esti o persoana care nu se coordoneaza f rapid s-ar putea sa nu fie cea mai buna alegere pentru tine.
  •  
    • 293 mesaje
    6 Apr 2012, 19:13
    0 0
    Amicutz, imi poti spune la ce sala mergi, te rog?
  •  
    • 221 mesaje
    7 Apr 2012, 14:20
    0 0
    kaspi said:Amicutz, imi poti spune la ce sala mergi, te rog?

Ma duc la World Class din Plaza, antrenorul se numeste Cristian Stanescu. S-ar putea sa aiba ore si prin alte parti, aici are doar 2 ore/saptamana.

•  
    • 3 mesaje
    13 Apr 2012, 00:43
    1 0
    Si eu ma duc la kangoo jumps regulat. Depui un efort mai mare decat la aerobic, dar in acelasi timp are efecte foarte bune asupra corpului. Iti lucrezi foarte bine cam toate grupele de muschii! Cel mai bine ar fi sa intrebi un instructor daca ai voie sau nu!
  •  
    • 6 mesaje
    16 Mai 2012, 16:00
    0 0
    PetrescuMaria said:Si eu ma duc la kangoo jumps regulat. Depui un efort mai mare decat la aerobic, dar in acelasi timp are efecte foarte bune asupra corpului. Iti lucrezi foarte bine cam toate grupele de muschii! Cel mai bine ar fi sa intrebi un instructor daca ai voie sau nu!

Sunt ok kangoo jumps ok si pentru cei cu probleme de genunchi? Cartilagiu busit, menisc dar nu f.grav.. Sunt ok , dar problema exista si as vrea sa stiu daca e f.solicitant pt articulatii. Multumesc!

•  
    • 232 mesaje
    23 Iul 2013, 22:16
    0 0
    Pare interesant acest sport , cred ca o sa ma apuc si eu de el .Recomandati ceva ok ca si sala prin buc?
  •  
    • 232 mesaje
    23 Iul 2013, 22:24
    0 0
    PetrescuMaria said:Si eu ma duc la kangoo jumps regulat. Depui un efort mai mare decat la aerobic, dar in acelasi timp are efecte foarte bune asupra corpului. Iti lucrezi foarte bine cam toate grupele de muschii! Cel mai bine ar fi sa intrebi un instructor daca ai voie sau nu!

Imi imaginez ca daca nu stai bine cu genunchii...