sani mai fermi
-
1 0stie cineva cum as putea face sa am sani mai fermi si mai ridicati?...de ceva timp nu stiu din ce cauza mi s-au lasat cam tare si arata pleostiti si foarte moi ...m-am dat si cu crema de intarire a sanilor dar degeaba si de mancat mananc la fel cum mananc de obicei nu am tinut vreo cura de slabire nici nu sunt bolnava de ceva...mentionez ca am doar 20 de ani
-
Exercitiul caprioarei - pentru marirea si tonifierea sanilor-provine din traditia taoista
1. Asezati-va astfel incat sa puteti presa calcaiul unuia dintre picioarele dvs. pe deschizatura vaginului. Trebuie sa apasati destul de tare pentru a simti o presiune destul de puternica si continua. Daca nu puteti sa va deplasati piciorul in aceasta pozitie, atunci asezati un obiect rotund si destul de dur - o minge de tenis, de pilda - pe deschidura vaginului, daca este posibil chiar si pe clitoris. Veti simti desigur o senzatie agreabila cauzata de dinamizarea energiei sexuale.
2. Frecati-va puternic palmele una de cealalta, timp de aproximativ un minut. Aceasta va va energiza si va va incalzi mainile.
3. Asezati-va mainile pe sani si simtiti cum energia si caldura mainilor dvs. patrunde prin piele.
4. Masati-va incet sanii, cu miscari circulare spre interior, care se realizeaza rotind mana dreapta in sensul acelor de ceasornic, iar mana stanga in sensul invers acelor de ceasornic; acest gen de masare a sanilor are drept efect cresterea volumului sanilor.
5. Masati-va sanii efectuand aceasta miscare circulara de minim 36 de ori pana la maxim 360 de ori, de 2 ori pe zi, minim 4 luni.
SUCCES!
-
heba said:nu exista niciun exercitiu sau crema care sa ridice sanii din motivul urmator: sanul nu e un muschi ci e doar atasat muschiului pectoral . degeaba lucrezi tu pectoralul daca piele care sustine sanul s-a lasat. in niciun caz nu o sa se ridice cu sport!
atunci cu ce o sa se ridice?...sa inteleg ca sunt blestemata sa am sani moi si pleostiti tot restul vietii?
(
bine acum nu veni sa-mi spui ca exista chirurgie estetica ca nu am bani de asa ceva
(
Acest mesaj a fost editat de către mariela20: -
heba said:nu exista niciun exercitiu sau crema care sa ridice sanii din motivul urmator: sanul nu e un muschi ci e doar atasat muschiului pectoral . degeaba lucrezi tu pectoralul daca piele care sustine sanul s-a lasat. in niciun caz nu o sa se ridice cu sport!
Te rog frumos sa nu te superi, dar nu pielea(tegumentul) "ridica" glanda mamara. Aceasta este sustinuta de diverse ligamente si muschi, asa ca gimnastica o va ajuta destul de mult, mai ales ca are doar 20 ani. Intr-adevar, crema este ineficienta pentru scopul propus, aceasta doar imbunatateste strict aspectul pielii.
-
Mariela20, dupa cum ti-au zis si fetele sunt doar cateva metode pentru a face sanii mai fermi,cred ca exercitiile si cremele mai ajuta dar pt efectul de sani ridicati e necesar sa faci operatie.ori de ridicare de sani,ori implant, ce consideri ca e mai ok... mama a facut o operatie de ridicare de sani la dr.Silvia Stanculescu si se simte ft bine, recuperarea a fost rapida si rezultatul e super ok!ea a citit mai mult de pe net inainte sa se duca la consultatie si a gasit info ajutatoare pe clinica metamorphosis.acum trebuie sa iei si tu o decizie dar e imp sa ai un dr. de incredere care stie sa te informeze inainte de o operatie de genul asta....
-
matzoanca said:
Te rog frumos sa nu te superi, dar nu pielea(tegumentul) "ridica" glanda mamara. Aceasta este sustinuta de diverse ligamente si muschi, asa ca gimnastica o va ajuta destul de mult, mai ales ca are doar 20 ani. Intr-adevar, crema este ineficienta pentru scopul propus, aceasta doar imbunatateste strict aspectul pielii.
eu nu ma supar deloc dar vreau sa te contrazic
Glanda mamara NU este sustinuta de muschi in niciun fel ci DOAR de piele!!!..crede-ma ca vorbesc in cunostinta de cauza. sanii lasati chiar nu se pot ridica prin sport. -
iote, na... la o scurta cautare pe goagal: http://www.parinti.com/Anatomie_Sanii-articol-256.html
si din desen (nu am citi articolul) si dintr-un anume simt practic zic si eu ca nu prea par a avea sustinere prea trainica sanii. odata lasati nu-i poti ridica decat prin chirurgie. pe de alta parte, un san pe care mama-natura l-a lasat...lasat (ma joc si eu cu cuvintele
) poti sa stai si-n maini si-n cap ca tot nu poti decat sa-i ameliorezi cumva problema, dar diferentele sunt foarte mici.
asa ca si cele cu sanii lasati, la fel ca si cele cu sanii prea mici, prea mari, prea etc. trebuie ori sa se consoleze cu ideea si sa caute metode de mascare, ori sa apeleze la bisturiu, daca le incanta.
p.s. : si o completare stiintifica
http://www.ill.ro/wp-content/uploads/2008/11/1086.gif
Acest mesaj a fost editat de către basilio: