Dieta Oshawa

•  
    • 130 mesaje
    14 Mar 2012, 21:14
    0 0

Tocmai am gasit un articol interesant in care o EA povestea cum ca a incercat dieta Oshawa.

In ce consta asta ? Pai suna cam asa:  "Timp de 10 zile ai voie sa consumi doar 4 cereale: grau, orez, hrisca si mei (in orice cantitate si in orice forma: coapte, fierte, prajite, sub forma de turtite etc.), apa si putina sare. Atat."

SCOPUL DIETEI: Scopurile pentru care oamenii tin acest regim sunt dintre cele mai diverse. Yoghinii, de exemplu, il tin frecvent pentru efectele sale de purificare. Oamenii obisnuiti urmeaza aceasta dieta fie pentru a slabi, fie pentru a-si prelungi viata (in cazul Madonnei si al lui Gwyneth Paltrow) sau chiar pentru a se vindeca de cancer, hepatita sau diabet.

Voi ati tinut dieta asta?Ati auzit de ea? Da roade sau e ca vestita dieta cu supa de varza care te scapa de 5 kg si dupa 2 sapt te trezesti cu 10? Ma puteti ajuta? :)

•  
    • 18346 mesaje
    15 Mar 2012, 00:31
    0 0
    eu am incercat sa tin pt detox. si nu am rezista prea mult. nu stiu daca am slabit sau nu, dar mi-era pofta de orice altceva, un fruct, o leguma!!!
  •  
    • 174 mesaje
    15 Mar 2012, 17:15
    0 0
    me_eva said:eu am incercat sa tin pt detox. si nu am rezista prea mult. nu stiu daca am slabit sau nu, dar mi-era pofta de orice altceva, un fruct, o leguma!!!

Pentru detoxifiere recomand merele verzi!
    Eu am rezistat 5 zile, doar cu asta! Si ma simteam extraordinar!
    Sigur, mere verzi si multa apa. 

•  
    • 130 mesaje
    15 Mar 2012, 20:22
    0 0
    roxanalaptopnews said:
    Pentru detoxifiere recomand merele verzi!
    Eu am rezistat 5 zile, doar cu asta! Si ma simteam extraordinar!
    Sigur, mere verzi si multa apa. 

scrie direct "ULCER GASTRIC" pe tine daca mananci mere si bei apa aproape o saptamana

•  
    • 284 mesaje
    8 Apr 2012, 02:05
    1 0
    Da, am tinut dieta Oshawa, toate cele zece zile insa ca si detoxificare, nu pentru slabit. E destul de grea, trebuie sa iti gatesti in continuu, si mai ales sa te fortezi sa mananci, cel putin in cazul meu. Din cauza ca imi era constant pofta de fructe si salata, nu puteam sa mai suport consistenta cerealelor desi le gateam zilnic in moduri diferite. Prin urmare stateam mai mult nemancata si trebuia sa ma fortez sa mananc intr-un final. Absolut tot ce gatesti are cam acelasi gust, se foloseste doar foarte putina sare, apa si una sau mai multe din cele 4 cereale. Eu am facut painici, lipii, sticksuri, supa, terci, cereale prajite, expandate...am rezistat zece zile dar amintirea celor zece zile imi face si acum greata si nu cred ca as mai putea. Cea mai eficienta dieta pentru slabit este cea crudi-vegana, e mult mai placuta, si detoxifianta in acelasi timp. Oshawa e un regim greu si necesita multa vointa si nu este un regim pentru slabit, este un regim macrobiotic care echilibreaza imunitatea organismului. Toate cele 4 cereale au energie de tip Yang, iar dieta in sine este practic o bomba de energie Yang. Macrobiotica e de parere ca majoritatea disfunctiilor sunt datorate unui exces de energie Yin, din acest motiv recomanda acest regim ca o "corectie" ci nu ca un mod de viata permanent. Regimul nu poate depasi zece zile si daca se repeta trebuie sa existe alte zece zile de mancat normal, intre serii. Daca totusi te hotarasti sa il tii, mare atentie sa alternezi cele 4 cereale, pe cat posibil sa mananci din toate zilnic, iar cand ai terminat cele zece zile sa revii foarte incet la dieta ta obisnuita, fara sa te arunci pe dulciuri, grasimi etc. Organismul va fi mult mai sensibil si daca in a 11-a zi mananci direct ciocolata de exemplu tot ceea ce faci e sa iti inveti corpul sa adore ciocolata si mai mult ca inainte. Ceea ce mancam imediat dupa un regim devine automat mancarea noastra preferata...