Weight watchers, alta metoda de slabit
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
14 Mar 2012, 08:550 0Am citit mai ieri despre cat de mult si bine slabesti cu aceasta dieta. A tinut-o careva? Poti sa maninci cam orice, depinde foarte mult cat maninci din acel orice. Totul se calculeaza pe pu cte. De exemplu, la varsta de peste 18 ani si 75 kile, trebuie sa maninci zilnic nu mai mult de 22 puncte. Un mar are un punct, un hamburger am impresia ca 13 puncte, cica legumele verzi gen salata, castravete etc nu au punctaj, deci sunt 0. Stiti retete, stiti punctajele pentru toate produsele? Hai sa incercam impreuna
Acest mesaj a fost editat de către mikizda: 14 Mar 2012, 09:57 -
14 Mar 2012, 10:28Miki, am o prietena care s-a inscris la Weight Watchers. A trebuit sa se apuce serios si de sport, dar se vad rezultate. Dupa doua saptamani a slabit 4 kg. N-am mai vorbit cu ea de ceva vreme, dar daca vrei o pot suna s-o intreb ce si cum. Stiu ca i-a fost destul de greu sa renunte la vin
, una din marile ei placeri.
Am impresia ca au si un serviciu de "catering" de unde ea isi ia mancarea pentru pranz, cand e la munca.
Acest mesaj a fost editat de către samoa: 14 Mar 2012, 10:29 -
14 Mar 2012, 10:29am vorbit cu o prietena despre asta. a slabit frumos. sigur gasesti si la tine carti cu punctele alimentelor. produsele toate de pe piata, firme diferite, au punctajul lor. deci, cand vrei sa mergi la cumparaturi iti poti face lista din timp.
eu nu am incercat si nu stiu daca pot sa ma calculez atat, dar iti urez multa bafta! -
14 Mar 2012, 10:33Mc frumos gagici. Me, uite ca o sa ma uit dupa carti. Sam, te rog, ca idee, alimentele de baza dacapoa sa-ti spuna cam catepuncte au. Mc frumos de incurajari.
-
14 Mar 2012, 10:57
mikizda said:Mc frumos gagici. Me, uite ca o sa ma uit dupa carti. Sam, te rog, ca idee, alimentele de baza dacapoa sa-ti spuna cam catepuncte au. Mc frumos de incurajari.
stiu ca au programe speciale unde te poti inscrie si primesti toate cele. aveam si eu niste foi de la ei. daca ma mai trezesti sa imi aduc aminte ti se scanez si trimit.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness