sfaturi

•  
    • 15 mesaje
    4 Mar 2012, 15:56
    0 0
    Hei fetelor! :* Am 15 ani si nu am probleme cu greutatea,am 1,62-63 si 45 de kg. As vrea sa ma ajutati,daca stiti.. Cum as putea sa ma mentin,ce alimente ar trebui sa consum majoritar si ce exercitii fizice as putea sa fac doar ca sa ma mentin. Tin sa mentionez ca eu nu prea fac miscare,tinand cont ca de mica studiez pianul si nu prea am obisnuit sa ma joc sau sa alerg,ci am stat mai mereu pe scaun pt a studia..si asta fac si acum. Deci am nevoie de putin ajutor,pt a putea sa ma mentin fresh si in forma! multumesc :)
  •  
    • 174 mesaje
    5 Mar 2012, 11:48
    0 0
    colacrs said:Hei fetelor! :* Am 15 ani si nu am probleme cu greutatea,am 1,62-63 si 45 de kg. As vrea sa ma ajutati,daca stiti.. Cum as putea sa ma mentin,ce alimente ar trebui sa consum majoritar si ce exercitii fizice as putea sa fac doar ca sa ma mentin. Tin sa mentionez ca eu nu prea fac miscare,tinand cont ca de mica studiez pianul si nu prea am obisnuit sa ma joc sau sa alerg,ci am stat mai mereu pe scaun pt a studia..si asta fac si acum. Deci am nevoie de putin ajutor,pt a putea sa ma mentin fresh si in forma! multumesc

Eu iti recomand aerobic-ul. O sa fie distractiv, o sa te mentii si o sa te simti excelent.
    Poti face asta si acasa, gasesti pe internet tot felul de materiale video ajutatoare.
    Ca alimente, cred ca trebuie sa consumi cat mai multe alimente in stare bruta, putin procesate. Multe fructe si legume, putine dulciuri, dar nu deloc si cel putin 2L de apa de zi.
    Succes!