cine face sala?de p aici......

•  
    • 285 mesaje
    9 Mar 2005, 04:31
    0 0
    caci am cateva intrebari.......................
  •  
    • 215 mesaje
    9 Mar 2005, 14:51
    0 0
    Curaj si intreaba, sigur te vom ajuta!!!!
  •  
    • 285 mesaje
    9 Mar 2005, 22:44
    0 0
    eu am facut fitness 1 an de zile........am renuntat anu trecut prin mai k aveam si bac.si admitere........in fine m am decis ieri sa ma reapuc cand dau k ochii de un articol intr o revista ............dak doriti sa va pastrati dimensiunile sa nu va apucati sub nici o forma de fitnees ........asta mi e problema cat am practicat fitness ul nu am pus deloc nici un kg..........mi am facut un corp super.de asta nu inteleg.......poate ar tb sa ma apuc de aerobic.....
  •  
    • 1026 mesaje
    9 Mar 2005, 23:43
    0 0
    Prin fitness s-ar putea sa capeti masa musculara, automat ti se schimba dimensiunile. Insa daca faci cu cap eu nu cred ca o sa te schimbi. Lucreaza cu greutati mici, sau, si mai bine, apuca-te de aerobic. Asta daca doar vrei sa te mentii.
    Eu am facut fitness cam un an si jumatate, reusisem sa ma schimb vizibil (asta mi-am dorit, sa devin mai "mare"). Am gresit mult...Am lucrat pentru picioare cu greutati prea mari si mi-am bulit genunchii...Dar a fost singura perioada din viata mea cand intr-adevar mi-a placut cum aratam
  •  
    • 285 mesaje
    10 Mar 2005, 00:04
    0 0
    fitness si eu am facut si lucram k greutati ''inexistente''comparativ k restul lumii...eu am doar 50 kgsi pe parcursul unui an eu de ex am lucrat k 40 de kg pt abdomen si am prins forma exact asa cum doream ...acum dak fac aerobic acolo pun cat de cat masa musculara sau dau jos.chestie de care na am nevoie.........si problema e k l aerobic nu cred k voi tyne pasu......
  •  
    • 9835 mesaje
    10 Mar 2005, 08:25
    0 0
    bre, fetelor, va rog io frumos de tot, nu mai scrieti, mey, cu "k"... e greu de citit, e inestetic, incorect, deloc feminin...
  •  
    • 1026 mesaje
    10 Mar 2005, 18:07
    0 0
    exact asta am vrut eu sa scriu aseara si m-am lasat pagubasa
    M-am chinuit sa citesc mesajul ala cu K si fara vocale de m-a luat cu dureri de cap. Pana la urma am intuit mesajul, nu pot spune ca am reusit sa il inteleg perfect.
  •  
    • 234 mesaje
    13 Mar 2005, 05:59
    0 0
    si pe mine cel mai tare ma enerveaza sexismul!! da kum adik nu e feminin sa skri cu k???? ce e feminin? sa stai toata ziua in bukatarie si sa faci supik pentru adoratu barbatel????

asa k te rog donno nu ma supara k sa-ti scriu frumos. sa sti ca stiu foarte multe slanguri si daca ma incep cu ele, te termin, n-o sa intelegi nimic! LOL
  •  
    • 9835 mesaje
    14 Mar 2005, 16:24
    0 0
    rata, nu stiu c t face sa crezi k slangul "o sa ma termine" (in fond, exista dictionare chiar si pentru asa ceva, asa inkt dak m-ar interesa sa stiu totul despre subiectul asta cred k m-as descurk) - dar in fine, dak tu crezi k altfel nu poti impresiona publikul, n-ai dekt sa scrii c vrei si kum vrei.

Si da, draga, sa stii ca poti sa fii draguta, feminina si inteligenta chiar si atunci cand faci o supica. Inteleg feminismul, am momentele mele cand sunt misandra, dar asta nu inseamna ca am de gand sa ma ingras cu bere, sa ragai scarpinandu-ma la sula sau sa vorbesc si scriu ca un barbat lipsit maniere.