fulgii de porumb
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
8 Mar 2005, 23:150 0ce ziceti?ingrasa sau nu? pot fi consumati cu lactate sau lapte+cereale =grasime? cum se poate slabi usor sigur si sa nu se puna la loc? daca stiti va rog sa-mi ziceti si mie.sunt mai noua pe aici si am o multime de neclaritati....astept raspunsurile voastre...
-
9 Mar 2005, 06:28buna,intra si tu la Diete pe subiectul:Regimul Montignac si intreaba.sigur o sa-ti raspunda una din fete.Succes.
-
9 Mar 2005, 11:26ingrasaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!tot ceea ce inseamna porumb ingrasaaaaaa!!!!!!
-
10 Mar 2005, 10:08Nu ingrasa daca mananci rational, adica nu cu pungile si daca ii mananci dimineata la micul dejun.
-
10 Mar 2005, 14:25daca mananci rational, nimic nu ingrasa, fie ca mananci slanina, fie ca bei apa chioara
-
12 Mar 2005, 21:48porumbul ingrasa-in orice forma ar fi el- norocul meu e ca nu-mi place...
-
14 Iul 2005, 15:15Nu atat e problema ca ingrasa (mai ales in cantitati mai mari), ci faptul ca dau un raspuns insulinic mare, ceea ce nu e deloc recomandat.
-
2 Aug 2005, 11:17Cred ca atata timp cat ii mananci doar dimineata si intotdeauna cu lapte degresat, nu integral, fara sa mai mananci la masa respectiva alte feluri de mancare nu-i nici o problema (stiti povestea cu carbohidratii care nu trebuie combinati cu lipidele in special). Au multe calorii ca de altfel orice fel de cereale, dar acestea nu trebuie excluse din alimentatie.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness