Cum as putea sa slabesc?

•  
    • 1 mesaje
    8 Feb 2012, 21:47
    0 0
    Buna! As vrea si eu sa`mi recomandati exercitii pt a scapa de burtica si aripioare.Diete am incercat si datorita lor am ajuns sa fac ulcer. Asa ca vreau sa fac mai mult sport. Dar as dorii sa slabesc in maxim o luna. Ma puteti ajuta? Multumesc!
  •  
    • 18 mesaje
    6 Mar 2012, 17:09
    0 0
    ZILNIC:
    o ora 8:00-o cafea[ceai in cazul tau!];
    o ora 10:00-doua oua fierte;
    o ora 12:00-un pahar de suc de rosii;
    o ora 14:00-100 grame sunca sau o felie de paine prajita;
    o ora 16:00-un mar;
    o ora 18:00-100 grame branza slaba de vaci. 
    Vei slabi,in functie de organism,pana la un kilogram pe zi,insa nu te gandi ca dupa ce vei renunta la dieta,vei avea aceeasi greutate.Parerea mea este ca nu este prea sanatoasa si nu ar trebui urmata la varsta ta.Poti,la fel de bine,ca in locul meselor propuse de dieta,sa mananci ce mananci tu de obicei,insa,cum spune dieta,la ore fixe,des,in portii mici,si nimic dupa ora 18:00.
    Sper ca te-am ajutat-bafta!
  •  
    8 Mar 2012, 12:25
    0 0

Imbratiseaza primavara apeland la cele mai tentante pachete si produse pentru o slabire armonioasa, echilibrata si sanatoasa. www.slabut.ro te ajuta sa intampini sezonul cald depasind problema greutatii corporale excesive, dobandind o silueta atragatoare! Rezultatele vor fi cu adevarat uimitoare!
    www.slabut.ro   0730.410.783
  •  
    • 232 mesaje
    21 Aug 2013, 14:23
    0 0
    Cauta pe youtube exerciti , sunt zeci si asa iti dai seama care iti place si mai ales daca poti sa te ti  de ele