Cum slabesc?
-
0 0Am incercat tot felul de aparate de slabit, creme,nu stiu!!! Ce fac sa slabesc?Ajutati-ma!
-
Urmez dieta disociata pe cate o zi si vreau s a va zic ca in aproape o saptamana am dat jos 3 kilograme. Dar asta fara nici un piculet de sport (rusinica!!!). Acum sunt in pauza dar ma reapuc imediat ce iau salariul de urmatorul disociat pe cate 3 zile si sa vedeti ce frumoasa o sa ma fac eu. Basca o sa mai fac si ceva sport (ca in vremurile bune (cate 45minute-1 ora pe zi - la durata cred ca ma mai gandesc daca o sa fac la fel de mult). Aveam 75 kg si acum am 72. Pentru mine a fost super buna dieta mai ales sa eu pun foarte repede pe mine si dau foarte greu si ceea ce e mai important nu m-am infometat deloc chiar. Si zic eu asta e un lucru foarte bun. Un al doilea lucru bun este ca mi-am dats eama ca pot sa duc mai mult, sa fac mai mult pt mine, adica pot duce un regim la bun sfarsit fara sa fiu tentata sa gust cate una, alta din tentatiile ce sunt la orice pas. Fara paine, fara dulciuri, fara paste. Ce pot sa spun mai mult? SUnt mandra de mine. Mai vorbim
-
Eu m-am apucat saptamana trecuta de o dieta zic eu buna, mananci ce vrei dar ai grija sa nu depasesti intr-o zi mai multe puncte de cat trebuie consumate.
Cu putin sport, deja ma simt mai bine.
Dieta se numeste Weight Watchers si o gasesti in totalitate pe site-ul idieta.
Va pup pe toate.
Mult succes! -
Buna fetelor! Eu va recomand sa tineti postul de Paste si sa vedeti ce usor veti slabi. Pe langa post este nevoie si de miscare si de un supliment de vitamine si calciu. Eu am tot tinut cure dupa cure. Efectul era slabirea dupa care iar ma ingrasam. Mi-am luat un aparat de gimnastica multifunctional si lucram la el cam o ora pe zi, din toamna pana in primavara (anul trecut). Acum se cam aseaza praful pe el. Ideea e ca fara miscare nu faci nimic. Slabesti urat, ti se inmoaie muschii pe tine si sa stiti ca nu ai cum sa te simti bine. Cu curele drastice simti ca nu te poti tine pe picioare. Eu zic ca cel mai bine ar fi sa va retineti de la mancare, sa reduceti grasimile si dulciurile, multe legume in stare cruda si fructe, fara prajeli, sosuri si maioneza. Este bine sa va faceti un program de masa de 3 ori pe zi iar apa sa o beti intre mese. La masa nu se consuma fructe (nu dau bine la digestie). Sa vedeti ce bine va veti simti.
Multi pupici si sa ne auzim cu bine! -
Eu am incercat sa nu mananc seara decat fructe (asta fiindca sunt obligata sa am trei mese pe zi, altfel nu as fi mancat seara deloc). Apoi mai beau si ceai (macerat la rece) de coada calului. Am slabit, nu spectaculos, gen 1kg pe zi, dar eu sunt multumita. Nu ma infometez, nu visez noaptea mancare.... Oricum nu urmaresc decat eliminarea a cel mult 4 kg.
Apoi vreau sa reincep sa merg la sala, ca sa am si muschiuletii "in forma"!
Succes tuturor evelor la tinut curele de slabire pe care si le-au ales! -
Buna fetelor
Nu stiu cat o sa va ajute ce o sa va spun, dar cert este ca la mine a functionat si imi mentin greutatea de 6 ani incoace. Dupa ce am terminat clasa a 12-a m-am ingrasat fffff mult(vreo 10 kg), iar kg in plus nu le mai puteam da jos. La 1.70 inaltime aveam 60kg si cantarul nu voia deloc sa arate mai putin chiar daca ma infometam(asta insemna cura de slabire la mine, pe atunci). Asta pana intr-o zi in care mi-a intrat pe mana o carte cu ceaiuri de plante medicinale in care era trecut efectul fiecaruia in parte. M-am pus binisor la masa si-am scos toate plantele care erau indicate in obezitate!!! A doua zi am dat buzna la plafar si dai si cumpara o plasa cu ceaiuri: papadie, coada calului(asta l-am luat pentru par si unghii, nu pt slabit in principal), galbenele, crusin, matase de porumb, soc, flori de salcam. Si de a doua zi si inca 6 luni in continuare am baut 2-3 cani din ceai amestecat pe zi 'drese' cu lamaie. Si dimineata pe stomacul gol o lingurita de drojdie. Mi s-a parut mie ca mananc si prea mult asa ca am inceput sa consum cate un aliment pe zi(abia dupa vreo 5 ani am aflat ca asta e baza retetei Montignac). Multe fructe si legume, numai piept de pui si apa plata cu lamaie cand nu beam ceai. Fericita am fost cand am vazut dupa vreo 3 luni ca cele 10 kg se dusesera....Dar am tinut in continuare cura care credeam atunci ca e inventata de mine
Chiar daca ma ingrasam cate 1-2 kg cand faceam super-excese pe perioada sarbatorilor, le dadeam jos fara macar sa ma gandesc la ele, fara sa tin vreun regim. Pe perioada sarcinii am reusit sa 'castig' 25 de kg!!!! Si le-am dat jos fara sa tin vreun regim, fara sa mai pun gura pe ceaiurile alea amare, fara nimic in doar 4 luni dupa ce-am nascut. Ma declar satisfacuta ca a meritat efortul de a-mi schimba metabolismul acum cativa ani si acum pot sa rontai ce vreau la orice ora si mai mult de 50 de kg nu depasesc. Dar nici nu vreau sa incerc
Asa ca va doresc s-aveti spor si vointa 'evelor' in eforturile depuse pentru a slabi pentru ca de rezultate va veti bucura mult mai mult timp decat trebuie sa indurati pentru a ajunge la greutatea ideala. Multi pupici si va tin pumnii -
Cam la fel fac si eu de o luna. Adica nu mananc nimic dupa 6 si uneori asa se nimereste ca nu mananc de pe la 3, 4 depinde pe unde ma prinde ora aceea. Si nu mananc paine si paste si nici dulciuri,dar zilele trecute am gustat din niste prajiturele si nu m-am simtit vinovata. Si incerc sa merg cat mai mult pe jos ca de altfel de sport nuam timp sau bani.
-
Asta vroiam sa zic si eu adinad-ei...ceea ce ai tinut tu (adica sa mananci un singur aliment pe zi )este pe departe baza regimului Montigniac!Nenea Monti are cu totul alte principii si nici un caz acela de a manca intr-o zi un singur aliment...asta este dieta disociata!Daca vrei mai multe detalii despre Monti, pot sa-ti trimit cartea...
-
Program de control al greutatii profesionist controlat si sub observatia unui doctor nutritionist , un program foarte bun pentru cei ce nu vor sa renunte la mancare. Garantie pe satisfacere : DACA NU FUNCTIONEAZA PENTRU DVS. VI SE DAU BANII INAPOI
Daca nu fuctioneaza vi se dau banii inapoi. 031-4094283, 0721721275, 0721721245 doctor nutritionist DANIELA. mesagerie vocala 0720234295, 0727243812 irina123@vebso.ro