Cum se impaca carbohidratii cu slabitul?

•  
    • 5 mesaje
    15 Ian 2012, 17:51
    2 0

Sunt dependenta de carbohidrati si am refuzat să renunţ la mancarurile care contin carbohidrati. Pentru ca a nu consuma carbohidrati ar face viata foarte neplacuta. Cu toate acestea, doresc să fiu în măsură să imi menţin greutatea mea fără a fi nevoie să sacrific carbohidratii, drept pentru care am cautat si am gasit solutia: „Natrol, Carb Intercept with Phase 2 Carb Controller, White Bean Extract” pe care l-am achizitionat de pe iHerb.com, cel mai mare magazin online din SUA.

Aceste capsule mi-au stopat total fluctuatiile de greutate dattorate carbohidratilor astfel ca imi  permit si eu să trăiesc cu mai puţin stres şi anxietate cu privire la ceea ce voi manca. Acest site are cele mai bune preturi din lume!!! La magazine gasesti produsele de aici pentru sume de 3 ori mai mari. Si ce e si mai fai este faptul ca pastilele acestea sunt naturale 100%, dnu au niciun fel de efecte secundare funky.

Daca va intereseaza, puteti achizitiona online orice produs de aici, cu 5 dolari reducere daca folositi codul VAS212.

Foarte multe produse de slabit NATURAL, antialergice, produse de machiaj, etc....(magazinul are peste 60.00 produse)

Pentru detalii suplimentare, intrati pe http://sanatateaenaturala.blogspot.com/ sau scrieti la healthbio@yahoo.com