regim - AJUTOR!
-
0 0Vreau si mai ales TREBUIE! sa incep sa tin un regim serios ca pana la nunta sa slabesc min 10kg (de acum pana in mai!)
Am inteles cum ca ar fii un regim bun si interesant in care mananci o zi carne, o zi legume, una fruncte, una lactate iar alta bei numai apa.
Si ca intr-o luna slabesti destul de mult...
Stiti despre ce este vorba?!
Va rog, lamuriti-ma si pe mine! cum este exact (ce stiu eu e absolut orientativ), si care sunt regulile de baza ale regimului!
Vreau sa incep de maine 01 Martie! -
Scuze, dar ieri nu mi-a mai mers net-ul. Este important sa nu te abati de la dieta, sa mananci carne slaba, in zilele de legume si fructe nu ai voie cartof, banana, para si struguri, iar in zilele de lactae nu smantana, cascaval si, zic eu, fara branza telemea, pt ca este foatre grasa. Este important sa bei cel putin 2 l de lichid pe zi, incluzandu-se si ceiul verde.
Inca o dat imi pare sincer rau ca nu am apucat sa iti raspund ieri la mesaj
.
Pa! -
Dragele mele, eu am tinut regimul disociat pe cate o zi: 1 de fructe, 1 de lactate, 1 de legume (mai mult verzi, fara cartofi si fara fasole), 1 de carne (pui sau vita), 1 de oua, 1 de orez, 1 orice si vreau sa va spun ca in nici o saptamana am slabit 3 kg.
M-am bucurat tare mult pt ca acum starea mea de spirit este alta si vreau sa va spun ca in curand, adica in 3 zile, o sa ma apuc si de cea disociata pe cate 3 zile. Mult noroc si... sa fiti slabute!
-