Regimul Montignac

•  
    • 35 mesaje
    24 Feb 2005, 14:36
    0 0
    Am si eu o problema.
    Am inceput sa tin acest regim, este foarte sanatos, dar retete de mancare nu prea stiu. Daca stie cineva ceva mi-ar placea sa ne impartasim incercarile.
    Eu tin regimul doar de luni si deja am slabit 2 kg si am mai si mancat cat mi-a trebuit. Voi ce parare aveti de acest regim?
    Pupici
  •  
    • 578 mesaje
    24 Feb 2005, 14:52
    0 0
    fara suparare, in ce cnsta acest regim?
  •  
    • 89 mesaje
    24 Feb 2005, 17:40
    0 0
    wow.ce bine.mi-am gasit o colega de "suferinta".si eu tin regimul montignac de 5 zile.am slabit 1 kg.
    am 155 si 52 de kg.vreau sa ajung la 45-47.
    cristina eu am ceva retete in cartea lui montignac + mi-am printat listele cu alimentele permise si combinatiile alimentare.atunci cand gatesc folosesc tabelele.daca vrei iti trimit ceva retete pe mail.
    eu am gasit ceva retete si la www.desprecopii.com.fetele de acolo sunt adevarate maestre in retete monti.
    mie mi se pare minunat regimul asta.
    ce mananci dim?
  •  
    • 204 mesaje
    24 Feb 2005, 18:53
    0 0
    Buna fetelor,
    vedeti ca la "gastronomie" e un subiect cu retete Montignac numit:Ce gatiti azi-Montignac.
    Spor la slabit.
  •  
    • 35 mesaje
    25 Feb 2005, 08:44
    0 0
    Mi-ar placea sa imi trimiti niste retete.(cristea_cristina2002@yahoo.com) Dimineata beau un pahar cu lapte degresat si mananc o felie de paine. Eu nu prea pot sa mananc dimineata si de aceea am ales asa.
    Tie cum ti se pare Monti? Mie nu mi se pare grea, dar in weekend eu nu pot sa o tin. In cursul saptamanii pot pt ca sunt foarte ocupata cu munca si nu am timp de mancat. Tu faci sport? La ce ora iei ultima masa?
    Ma bucur si eu foarte mult ca mai este cineva care s-a gandit la Monti. Eu am incercat mai multe retete si nu am putut sa le tin, asa ca m-am indreptat spre Monti.
    O sa mai caut si eu retete sau sfaturi.
    PUPICI
  •  
    • 89 mesaje
    25 Feb 2005, 09:31
    0 0
    buna cristina.
    mie monti mi se pare genial.
    eu am tinut acum 2 ani dieta de schimbare a metabolismului.am slabit 10 kg si nu m-am mai ingrasat,dar de atunci n-am mai putut tine o dieta.
    dar monti e minunat, parca nici nu sunt la cura.
    dimineata mananc paine neagra prajita.
    eu n-am gasit lapte degresat.
    doar 1.8% grasime.
    sport nu fac, inca.dar mi-am facut rost de cd-uri cu pilates si callanetics si sper sa ma apuc...curand...de maine...sper.
    In general la cina mananc ceva usor, o salata, fructe,nu mai tarziu de ora 6-7 si beau multa apa.
    ps.ti-am trimis ceva retete pe mail
  •  
    • 634 mesaje
    25 Feb 2005, 20:02
    0 0
    Vreau si eu retetele please, pe ralucamos@yahoo.com

Va pup!
  •  
    • 89 mesaje
    26 Feb 2005, 11:47
    0 0
    fetelor sunt foarte fericita.am 51 de kg.sunt mai aproape de greutatea tinta.din pacate azi am gresit putin.am mancat 4 patratele de ciocolata.ehhh.a fost ffff buna.uite.aseara am fost la o petrecere.n-am baut nimic, mancat am sarit si peste tort, dar prietenul meu mi-a adus ciocolata.si n-am rezistat.
    ma fac iar cuminte.promit.
    voi ce faceti?
    cristina cum merge monti in week-end?
    ps.raluca ai un mail.
  •  
    • 2 mesaje
    26 Feb 2005, 15:35
    0 0
    Salut!Eu am de slabit cam mult...vreo 10kg.Am 169 si 63kg,cam trist,nu?. Imi trimiti si mie te rog retetele(andreea84_dumitrescu@yahoo.com)?! Offf.sper sa slabesc...Pupici
  •  
    • 1511 mesaje
    27 Feb 2005, 19:02
    0 0
    Eu votez cu Monti din aprilie anul trecut si mi se pare GENIAL. Sunt buna si in teoria Monti, cine are intrebari, sa le puna.
    La gastronomie scriu ce fac de mancare cam in fiecare zi.
    Va pup si va doresc kilograme putine ;
  •  
    • 634 mesaje
    27 Feb 2005, 19:25
    0 0
    Amarylis n-am gasit nimic pe mail, nici pe eva nici pe yahoo. Mai poti incerca sa trimiti odata? Merci mult.
  •  
    • 89 mesaje
    27 Feb 2005, 20:25
    0 0
    raluca ti-am mai trimis odata mail-ul.sper ca a ajuns.pupici.pa
  •  
    • 634 mesaje
    27 Feb 2005, 20:31
    0 0
    Amarylis merci tare mult. Am primit mail-ul.

Daca sunt fete care mai stiu retete sa ma considere abonata din oficiu. Sau mai bine posteaza pe forum.

Va pup!
  •  
    • 2 mesaje
    27 Feb 2005, 23:30
    0 0
    kalua ce zici am sanse sa slabesc cu Monti vreo 10 kg intr-o luna si 10 zile???
  •  
    • 218 mesaje
    28 Feb 2005, 07:46
    0 0
    Dragelor, va rog trimiteti-mi si mie retetele Montipe adresa IrinucaR@eva.ro!
    Va multumesc mult de tot!!!
  •  
    • 35 mesaje
    28 Feb 2005, 09:20
    0 0
    Lapte degesat se gaseste la Carrefour. Eu sunt din BV si aici am gasit.Eu in weekend nu am tinut, dar de astazi gata ma puc foarte serios pt ca nu mai tine. Astazi am baut de dimineata un pahar cu lapte degresat si o felie de paine. La pranz o sa mananc pui cu fasole verde,iar deseara nu stiu inca.Voi ce mai serviti?
    Ma bucur foarte mult ca mai este lume care tine Monti.Asa poate reusesc si eu sa il tin ceva timp.
    IrinucaR ti-am trimis retetele.
    PUPICI
  •  
    • 89 mesaje
    28 Feb 2005, 10:24
    0 0
    buna fetelor.
    cum a trecut week?
    sper ca a fost bine.
    cristina eu sunt din cluj.n-am gasit nicaieri lapte degresat, in schimb am dat peste branza degresata nemteasca.oricum nu-mi prea place laptele.

fetelor sunt extaziata.
    azi dim m-am cantarit si ce credeti?
    am 50 de kg.
    sunt foarte fericita.
    ce mai imi vine sa dansez in jurul biroului.

meniu:
    azi dim: paine prajita bios cu branza degresata (un deliciu)
    pranz: supa de varza+ salata
    cina: fructe+ iaurt

va salut pe toate dragele mele.va doresc vointa puternica si kg cat mai putine.
    pupici

ps.asa cristina fii hotarata.nu te lasa.
  •  
    • 89 mesaje
    28 Feb 2005, 10:32
    0 0
    andreea nu stiu daca poti slabi asa mult intr-un timp atat de scurt.singura modalitate de-a afla e sa te apuci de monti.

ai primit mail-ul?daca nu iti mai trimit odata.pupici
  •  
    • 39 mesaje
    28 Feb 2005, 12:15
    0 0
    Draga amarylis, trimite-mi si mie retetele lui monti, ca am citit despre si am si tinut o perioada regimul, dar din pacate l-am intrerupt si s-au vazut si efectele. Dar vreau sa ma apuc din nou si trebuie sa ma inarmez cu cat mai multe retete si cat mai diversificate, ca sa nu o iau iar pe aratura...a, uite si adresa: amelia30@eva.ro. Multumesc mult.
  •  
    • 89 mesaje
    28 Feb 2005, 12:59
    0 0
    amelia30 ti-am trimis retetele pe mail.sper ca le-ai primit.
    pa