Ce alegi?Sa slabesti?..sa mananci orice?
-
0 0Care este totusi dorinta cea mai puternica? Sa arati bine, sa fii mereu in forma sau sa mananci tot ce iti doresti si sa fii mai plinuta? La mine, balanta atarna putin mai greu la prima varianta..si totusi..cand am o stare pozitiva, ma intreb "si ce daca sunt mai grasuta?" si ma apuc de mancat..off...care ar fii solutia din propria voastra experienta??
-
Hm, pey eu (desi am doar 15 ani) pot sa zic ca patesc acelasi lucru. Cateodata, ma uit in oglinda, si parca nu imi mai par soldurile si coapsele atat de mari...dar de cele mai multe ori...am descoperit ca daca am o motivatie f puternica: se poate. Adica pot sa-mi impun fara nici o problema sa nu ma mai ating de dulciuri sau de cartofi prajiti etc. Acum, problema este ca nu stiu daca odata ce telul este atins, voi continua la fel de "eroic". Oricum, pana atunci sa fim sanatoasa si frumoase.
P.S Din cand in cand nu strica sa-ti faci o mica placere (o bombonica, o inghetata etc)
-
Mda...cam asa..si eu am tot 15 ani..uite..am tinut sapt trecuta 3 zile numai cu fructe..am slabit cam 2kg..pe care le-am pus in urmatoarele 2 zile..nah..ma simteam mai slaba..si ce am zis? lasa ca nu se vede dak ma ingras 1 kg mancand 1 cubulet de ciocolata, 1 feliutza de graham..cam asa fac eu..si trebuie sa slabesc cam in 2-3 luni 10 kg...eh..un eveniment special..chiar imi doresc..dar e greu..
-
Pey du-te la un medic si vezi ce-ti recomanda el ca dieta
Eu in 12 zile termin regimul. Si dup-aia nu cred ca ma pun pe mancat pentru ca mi-e f bine cu cat mananc acum. Adica, de obicei pe la 11 noaptea ma trezeam ca vreau sa mananc iaurt cu dulceata sau cu ciocolata si am observat ca pot trai si fara
Ai yahoo messenger? -
aolika, mai, fetelor, potoliti-va cu tampeniile astea! Cum, mah, sa mancati, la 15 ani, 3 zile la rand, numai fructe???? Parintii vostri nu observa ce se intampla cu voi???
Zanaticelor, suntet in in plina crestere! Mancati din toate cate putin, si faceti miscare, daca vreti sa fiti suple - altfel riscati sa va capatuiti cu cine stie ce probleme de sanatate pentru tot restul vietii...
-
Asa asa...ascultati-o pe donna ca zice bine
eu cred ca se poate sa mananci orice si sa slabesti
cred, sau cel putin sper
Oricum, nu poti sa te infometezi toata viatza dar nici sa mananci orice fara sa ai grija de silueta ta nu se poate...doar daca n esti o exceptie...
mor de ciuda pe fetele alea super slabe care mananc orice, oricat si nu se ingrasa niciodata..uuufffff -
apropo(pt fetele de 15 ani) va inteleg super bine ca nici eu nu am numai 17 ani dar trebuie sa va dezaprob pentru ca si eu faceam la varsta voastra aceiasi greseala.Treaba e ca slabesti 2 kg si apoi te ingrasi 3kg.Eu va propun un regim mai echilibrat cu care in aproximativ 6 luni o sa aratai perfect:renuntati la grasimi,dulciuri,prajeli si paine alba.Beti 2 litri de apa sau ceai pe zi si incercati sa jucati baschet,hambal sau practicati orice alt sport care va place.In 6 luni veti transforma masa grasa in fibra si chiar daca cantarul nu va va arata cine stie ce schimbare cu siguranta va va multumi oglina.Va doresc sincer succes.
P.S aveti grija de corpul vostru si iubitil asa cum e -
Raspunsul e: sa mananci sanatos! Trebuie sa intelegem ca nu aspectul fizic e definitoriu ca motivatie pentru dieta sau mancat excesiv ci sanatatea corpului, sanatate care se mentine pe termen lung prin alimentatie sanatoasa, prin activitati fizice, de aici rezultand si forma fizica dorita. Eu numesc dieta planul meu de nutritie.
-
Este clar ca toate fetele ar dori sa manance orice fara sa se depuna. Asa si eu si chiar nu mai suportam treaba asta si am apelat la un nutritionist care mi-a deschis ochii si mi-a dat de urmat un regim de slabit , combinat cu pastilele de slabit de la Slim&Fit. Si va spun sincer, am urmat acesti pasi foarte clar si am reusit astfel sa dau jos 20 kg in 6 luni.Cu vointa se poate , fetelor !
-
ancaboss said:da si eu am 15 ani..am tinut o dieta stricta 2 luni...si dupa ce m`am oprit n`am mai putut incepe...zi`mi si mie te rog la ce fel de doctor ai fost...si pe cat timp ti`a dat regimul...in ce consta el..si daca te ajuta??cam ce mananci tu...???ms mult
Scumpa..du-te la un nutritionist si niciodata nu lua de capul tau pentru ca nicidata nu vei rusi sa slabesti fara sa sti cum raspunde corpul tau / analize etc.