dieta de schimbare a metabolismului

•  
    • 14 mesaje
    22 Feb 2005, 12:20
    0 0
    Bine v-am gasit, Evelor! Desi vizitez acest site de cativa ani, este pt prima data cand scriu pe forum. Am 25 de ani,1.68m, 58kg si vreau sa va povestesc despre un regim pe care l-am inceput de doua zile. Este vorba despre o dieta de schimbare a metabolismului, destul de drastica(mie asa imi pare) pe care am inceput-o cu scopul de a scapa de cateva kg in plus de pe ici pe colo prin punctele esentiale..Este prima dieta pe care m-am hotarat sa o tin.Nu am cerut parerea nutritionistului inainte, asa cum ar fi trebuit, ci m-am bazat doar pe puterea exemplului.Dieta dureaza 13 zile, in urma ei se slabeste in functie de fiecare organism in parte, si anume atat cat este surplus de grasime.Nu este o dieta obisnuita, ci una care nu este indicat a se relua decat peste 2 ani.Daca este cineva interesat sa afle despre ce este vorba...astept reactii...
  •  
    • 711 mesaje
    22 Feb 2005, 13:59
    0 0
    Am citit de ea pe idieta...dar, mi se pare f drastica...eu deocamdata o tin pe cea scarsdale tot de pe idieta.
    Ne comunici si noua rezultatele?
  •  
    • 41 mesaje
    22 Feb 2005, 18:11
    1 0
    nu vreau sa te "desumflu", dar dieta asta e o mare abureala. dupa ce ca te obliga sa mananci tot felul de tampenii (vezi telina rasa sau telina fiarta sau coltletul de miel, sau duminica la pranz muuuuuuuulta apa!), nu are nici pe departe efectul pe care il astepti. si nici chestia cu "disparitia" in totatlitate a grasimilor nu e reala. si, ca si bomboana de pe tort, poate o sa reusesti sa dai jos vreo 4 kg, pe care in urmatoarele 3 luni le pui dublu inapoi.
    asta mi s-a intamplat si mie si sotului meu (ca l-am chinuit si pe el saracu' cu tampenia asta de dieta), asa ca, sfatul meu sincer e sa incerci mai bine altceva. la mine dieta disociata a dat cele mai bune rezultate, si nici nu m-am ingrasat inapoi(si au mai fost si sarbatorile), desi acum mananc iar cand mi-e foame si cand apuc. oricum, iti urez succes si rabdare... la mancat telina
  •  
    • 14 mesaje
    22 Feb 2005, 22:33
    0 0
    mda...greu deja dupa doar 2 zile...sa stii ca si eu l-am convins pe prietenul meu. Ma mir cum rezista!?
  •  
    • 15 mesaje
    22 Feb 2005, 23:03
    0 0
    Am tinut si eu dieta asta si spun cu mana pe inima ca e SINGURA din viata mea care chiar a avut efect. Dupa 2 zile am inceput sa slabesc cate un kg pe zi, in fiecare zi. Era fantastic. Ma ingrasasem 5 kg in 3 saptamani in timpul unei excursii in Canada si eram disperata. Cu dieta asta am reusit sa dau jos 7 kg in 2 saptamani! Si probabil as fi dat jos chiar mai mult, daca n-as fi trisat in ziua a 8-a: n-am mancat spanacul, ca era din Metro si nu-mi placea. Exista un singur secret pentru reusita dietei: sa nu trisezi, nici in minus, nici in plus. Nici macar o guma de mestecat sau un ceai!
  •  
    • 15 mesaje
    22 Feb 2005, 23:12
    0 0
    Mihaela30, nu inteleg de ce la tine n-a functionat. Probabil ca ai trisat. Sau pur si simplu nu-ti placeau alimentele si le mancai in sila, iar organismul tau nu le asimila. Cat despre baut MULTA apa, cred ca e cel mai sanatos obicei care poate exista in lumea asta poluata: in timpul dietei ajunsesem sa beau pana la 5 litri pe zi fara sa-mi dau seama, si chiar si acum, de cate ori am nevoie de energie si vreau sa ma simt supla repede ma pun pe baut. E cel mai bun sustinator in sesiune!
    Si te ajuta serios in lupta cu celulita! Paradoxal, dar functioneaza pe principiul osmozei: apa multa o atrage si pe aia putina din straturile adipoase!
    Mentionez ca de slabit, am reusit sa mai slabesc cu alta cure, dar intotdeauna ma ingrasam la loc dupa max 2 sapt. Dupa asta (dieta daneza se cheama), au trecut 6 luni, am mancat de toate pentru toti si nu am depasit inca greutatea la care ajunsesem.

Iar prietenul meu a iubit cura mea de slabire, ca avea parte de gratar de vita cu salata! Si indragea telina mai mult decat mine. Consoleaza-te cu gandul ca e un alimemnt extrem de sanatos, pe care de altfel ar trebui sa-l consumam mereu.
  •  
    • 89 mesaje
    23 Feb 2005, 08:51
    0 0
    si eu am tinut dieta daneza. o minune.a fost singura care a tinut cu adevarat.de 2 anu nu m-am mai ingrasat.ce mi-a placut cel mai mult e ca am slabit f mult dupa incheierea dietei cand mi-am reluat alimentatia normala.a trebuit sa-mi schimb toata garderoba.e greu de tinut dar merita.bafta si kg mai putine
  •  
    • 634 mesaje
    23 Feb 2005, 09:26
    0 0
    De care dieta vorbiti? una de 13 zile si care contine intr-adevar spanac, o zi in care este o singura masa seara, in timpul zilei apa?

daca este asta, la mine pot spune ca a dat rezultate destul de bune. Am slabit 4 kg nu intre 8-13 cat scrie acolo, dar ideea este ca n-am luat nimic inapoi si asta dureaza de cateva luni bune, fiindca am tinut-o in vara, iar intre timp au fost sarbatorile de iarna.

Mi-am panificat sa ma mentin asa pana la vara, cand voi incerca sa o tim din nou. Sper sa mearga.
  •  
    • 634 mesaje
    23 Feb 2005, 09:27
    0 0
    Amarylis cu ce-i dieta aia daneza?
  •  
    • 14 mesaje
    23 Feb 2005, 09:40
    0 0
    Sincer...dupa prima parere ma cam "dezumflasem'.A fost o parere sincera si un sfat de bine pt care-i multumesc.Oricat de tentata as fi sa-l urmez, (date fiind ametelile de ieri si din dimineata asta)nu o sa renunt, mai ales ca sunt sigura ca primele zile sunt cel mai crunte...Este mai mult un test de vointa pt mine-aflata la prima dieta-, eu care sunt obisnuita sa mananc bine dimineata,sa rontai ceva mai tot timpul, sa mananc putin si des.Nu poftesc la dulciuri,nici acum nici in general, din care mananc putin si rar, in schimb tot ce reprezinta produse de patiserie cu branza sunt slabiciunea mea.Acum trec pe langa cate-o patiserie, adulmec mirosul,poftesc pe de-o parte dar pe de alta parte sunt mandra de mine ca rezist.Idem pt pizza, care va fi printre primele bunatati pe care-o voi "degusta" dupa cele 13 zile.Recunosc ca mi-e greu,beau multa apa, desi organismul meu nu a cerut niciodata mai mult de 1l/zi-acum ii dau vreo 2-2.5...Intr-adevar, ma simt deja altfel, sunt la 56kg si parca totusi ritmul e cam alert.
  •  
    • 187 mesaje
    23 Feb 2005, 09:41
    0 0
    Dragelor, spuneti-mi si mie despre dietele voastre care au dat rezultate, pe ce site-uri se gasesc si cum se numesc ele. Pupici
  •  
    • 14 mesaje
    23 Feb 2005, 09:47
    0 0
    Dieta despre care vorbim este descrisa detaliat pe situl www.iDieta.ro. Eu am avut-o de la o prietena, abia ieri am gasit-o aici.E sub numele de "dieta daneza" sau "7-20kg in 13 zile" la sectiunea Modificarea Metabolismului"
  •  
    • 187 mesaje
    23 Feb 2005, 09:51
    0 0
    multumesc mult, am gasit-o.
  •  
    • 14 mesaje
    23 Feb 2005, 10:01
    0 0
    Astazi este ziua in care trebuie sa mananc, dupa legendara cafea de dimineata, o salata cu 2 oua si o felie de sunca.Mi-am programat pranzul pe la ora 1, dar pana diseara mai e si am voie telina fiarta cu o rosie si un fruct. Cam grea ziua asta...
  •  
    • 634 mesaje
    23 Feb 2005, 10:05
    0 0
    Lavinia asta e dieta care am tinut-o si eu. Cu ani in urma slabeam 6kg cu ea dar de fiecare data le puneam inapoi, eventual mai mult. Acum n-as putea spune ce s-a intamplat am slabit mai putin dar n-am mai depus.

Tine-mi si mie pumnii pana la vara.

te pup!
  •  
    • 14 mesaje
    23 Feb 2005, 10:05
    0 0
    Am o problema...cele care ati tinut-o deja...cum gatesc telina?O fierb si fac un fel de piure?
  •  
    • 634 mesaje
    23 Feb 2005, 10:07
    0 1
    Eu personal, fierbeam telina, o dadeam prin razatoare si faceam un fel de salata cu rosia care o insotea in regim. Nu e rea la gust.
  •  
    • 14 mesaje
    23 Feb 2005, 10:10
    0 0
    merci Raluca, asa o sa fac,Telina mea e cam mare...oare are vreo importanta cat mananci?Si inca o intrebare:la salata cu ou si o felie de sunca se poate pune si un pic de ulei de masline si lamaie?
  •  
    • 634 mesaje
    23 Feb 2005, 10:15
    0 0
    Nu cred,dimpotriva stiu ca telina este un aliment cu "calorii negative", asa ca poti manca pe saturate. ideea este sa nu-ti iasa salata prea uscata, ca nu o sa-ti placa. Eu de obicei proportionam telina si rosia in cant aprox egale, fiindca nu sunt permise alte alimente in afara celor cerute (aviz uleiul). salata iesea destul de gustoasa numai cu sucul de la rosie.
  •  
    • 14 mesaje
    23 Feb 2005, 10:27
    0 0
    ok...inseamna ca am cam trisat.Si anume,fripturile de vita le-am facut la cuptor, intr-un vas de iena cu multa apa, condimente-nu mult-si 2-3 stropi de ulei de masline.Dar n-am mai pus apoi in salata, ci doar zeama de lamaie.