Miere,Otet deMere si,Usturoi(macerate)

•  
    • 9 mesaje
    19 Feb 2005, 11:56
    1 1
    Azi dimineta am baut pt. prima data un pahar.E penal fetelor!Cred ca o sa vomit f curand,am fost la toilet de vreo 2 ori si... nimic.Mi s-au intors matele pe dos.Scuze ,dar va rog sa ma credeti ma simt f rau .Nu stiu daca maine o sa mai beau,numai cand ma gandesc mi se face rau.
  •  
    • 204 mesaje
    19 Feb 2005, 19:12
    0 0
    Buna.poate nu tolerezi.dar ai pus O LINGURITA la un pahar de apa,nu?
  •  
    • 711 mesaje
    20 Feb 2005, 21:18
    0 0
    Care e reteta? Ca as dori sa incerc si eu
  •  
    • 9 mesaje
    20 Feb 2005, 21:53
    0 0
    Intr-o sticluta de prigat,se pune miere cam 10%,apoi 7-8 catei de usturoi nepisati si se completeaza cu otet de mere pana la baza gatului,se lasa 10 zile la macerat la intuneric
    Apoi dimineata ,intr-o sonda pui cam 15-20% din preparat si apoi apa cat cuprinde.
  •  
    • 58 mesaje
    22 Feb 2005, 10:05
    0 0
    ginutza, 15-20% la o sonda mi se pare cam mult...e groaznic la gust! eu am pus sambata atat si era cam mult, duminica am incercat cu mai putin si parea mai acceptabil...
    nu stiu insa daca e de ajuns sa bei dimineata..oare nu mai trebuie sa bei si in timpul zilei? (oricum cele mai multe dintre noi nici nu am putea sa bem peste zi, ca suntem la serviciu si ne omoram colegii, insa asa ca idee intreb)
    eu am baut sambata si duminica si m-am lasat de meserie, insa acum ca vad ca nu sunt singura in incercarea cu preparatul asta, ma reapuc...
  •  
    • 9 mesaje
    25 Feb 2005, 12:36
    0 0
    Nuuu 15-20%din continut ,15-20%intr-o sonda.
    EU l-am aruncat de nu s-a vazut (dupa 3 zile).
  •  
    • 19 mesaje
    19 Aug 2005, 12:00
    1 0
    fetelor, curaj!!!!!!!! eu l-am incercat acum vreo 2 ani. singurul secret e sa te ti cu o mana de nas in timp ce bei. nu-l mai bagati in seama, e tare
  •  
    • 110 mesaje
    19 Aug 2005, 23:15
    0 1
    fetelor...explicati mi si mie...pt ce e bun???si da ti mi reteta...ce sticla de prigat??pupici
  •  
    • 647 mesaje
    19 Aug 2005, 23:39
    0 0
    mai da ce va mai chinuiti cu retetele astea miraculoase de slabit...
    parerea mea: cu reteta asta nu o sa faceti decat sa va dati ficatul peste cap si sa scapati de viermi intestinali daca cumva aveti probleme
    Acum serios : cate persoane care zic ca au slabit cu reteta asta si-au mentinut greutatea apoi?
    Ca de fapt asta e scopul nu?DEgeaba dai jos 5 kg pana maine si pui 10 inapoi pana sapt viitoare
    Oricat am fugi noi de adevar,fara efort constant nu se poate slabi
    Deci : dieta,sport,relaxare,tot tacamul
  •  
    • 6 mesaje
    21 Aug 2005, 16:46
    3 1
    Buna evelor!! Aceasta cura de slabire e cea mai periculoasa...va spun asta din experienta mea de consultant nutritiv...o sa va alegeti cu o gastrita si un ulcer de toata minunea.
    In tineretea mea am consumat si eu asa ceva plus alte cure de slabit "la moda": supa de varza,dieta disociata, dieta cu carne, dieta din 2 in 2 ore....dupa fiecare m-am simtit slabita si obosita plus ca am pus pe mine dublu cat pierdusem si cel mai rau am avut severe carente de calciu; zis ca am avut ptr ca acum ma simt minunat dat unei prietene care a folosit ceva produse naturale sub forma de shake-uri si asa am fost de impresionata de efectul lor ca am inceput sa lucrez ca consultant la aceea firma. Mi-am placea foarte mult sa va ajut...daac doriti sa slabiti fara sa va imbolnaviti scrieti-mi la rebeca_opportunities@yahoo.com va doresc multa sanatate!!!!!