Diverse diete
-
0 0buna fetelor,vreau sa slabesc 6-7 kg,am 1.65 si 61 kg,acum 5 zile aveam 64 de kg,am slabit datorita retetei cu varza,dar am probleme cu stomacul si a trebuit sa fac o pauza,acum am am inceput alta dieta,o sa le scriu pe amandoua,ce diete mai stiti si voi?
dieta dureaza 4zile si se pierd 4kg; meniul este acelasi in fiecare zi;
ora 7 - o cafea sau ceai fara zahar
ora 9 - un ou fiert tare fara sare
ora11 - 2 mere
ora13 - 100g carne fiarta sau friptura
ora15 - 2 mere
ora17 - un pahar de suc de rosii
ora19 - 100g branza de vaci
ora21 - un iaurt
si acum reteta de supa cu varza
1. DIETA
Aceasta dieta este recomandata de catre departamentul de cardiologie pentru pacientii bolnavi de inima care trebuie sa piarda în greutate repede si sanatos.
Dieta este rapida, arde grasimile. Secretul este ca mâncând dupa dieta se ard mai multe calorii decât cele continute în mâncare. Dieta spala organismul de unele toxine si da senzatia de “ma simt mai bine”. Dieta se bazeaza pe consumul zilnic de supa arzatoare de calorii. Aceasta supa poate fi mâncata ori de câte ori simtim foame. Manânci atâta cât poti si oricând în timpul zilei, caci mâncând aceasta supa de fapt arzi calorii. Luati aminte! Cu cât mâncati mai mult din aceasta supa, cu atât pierdeti mai mult în greutate.
În timpul regimului, categoric NU!: bauturi alcoolice, pâine, zahar, prajeli, miere de albine.
RETETA DE SUPA
1. 6 cepe mari
2. o varza
3. o legatura de telina
4. doi morcovi
5. doi ardei grasi
6. 0,750 kg. rosii (se poate înlocui cu bulion)
7. condimente de orice fel
8. un cub de supa de vita Knor
Nota
Unde nu se mentioneaza bautura, se bea apa, suc de fructe neîndulcit, ceai, cafea, lapte degresat. Nu bauturi carbogazoase.
Progres
Dupa 7 zile - daca se respecta cu sfintenie regimul, se pierd 5-7 kg.
Ziua 1: supa, fructe (nu banane). Se recomanda pepene galben sau verde.
Ziua 2: supa, vegetale (fara grasimi), mai ales frunze: varza, salata, un cartof fiert cu putin ulei.
Ziua 3: combinatia celor doua zile, mai putin cartoful.
Ziua 4: supa, 3 banane, lapte cât poti, apa.
Ziua 5: supa cel putin o data, 300-500 gr. Carne de vita, pui sau curcan, fara piele, grasime, 3 rosii sau 6-8 pahare de bulion.
Ziua 6: supa, carne de vita (curcan) oricât, vegetale cu frunze verzi (fara cartofi).
Ziua 7: supa, orez, mazare, suc de fructe neîndulcit, legume.
Alimente care pot fi consumate fara restrictii:
Proteine
a) animale: orice carne slaba, oua tari, lapte degresat, iaurt, brânza de vaci, urda, telemea desarata;
b) vegetale: radacini crude, zarzavat si legume crude, fructe proaspete, în afara de nuci, alune, castane;
Glucide: numai cele din legume, fructe si salate.
Grasimi: uleiuri vegetale, margarina
Sare: 5 gr. pe zi
2. Regimul are marele avantaj de a nu te priva de mancare. Este indicat insa sa mananci cat mai multa supa al carei ingredient principal este varza.
Ingrediente:
- 2 legaturi de ceapa verde
- 1 varza cruda
- 2 ardei grasi
- 500 gr suc de rosii
- frunzele si coditele de la o telina
- vegeta sau delikat
Mod de preparare:
Ingredientele se taie bucatele, se pun intr-o oala (mai putin sucul de rosii) se acopera cu apa si se fierb la foc mare cam 10 minute. Se adauga apoi vegeta/delikat si sucul de rosii si se mai fierb inca 10 min.
Este prin urmare simplu de facut, doar ca taierea ingredientelor ia un pic de timp. Cum trebuie consumata in cantitati mari nu te speria daca iti iese multa.
Si acum regimul
1 zi – supa si fructe. Poti manca pe saturate si supa si fructe (fara banane)
2 zi – supa si vegetale. La fel, nu conteaza cantitatea. Legumele pot fi consumate crude sau preparate (fara porumb, mazare sau fasole)
3 zi – supa, vegetale si fructe. Se recomanda morcov, telina, pastarnac. Este interzis cartoful.
Vestea buna: dupa primele 3 zile daca regimul a fost urmat strict se pot slabi 2-4 kg.
4 zi – supa, banane, lapte degresat. Bananele si laptele au calorii, dar organismul are nevoie de potasiu si proteine.
5 zi – -
Asta cu supa de varza este buna intr-adevar. Eu am tinut-o de multe ori si a dat rezultate. Uneori mancam numai supa cate 3-4 zile fara sa tin strict regimul de mai sus. Insa dupa ce am reinceput sa mananc normal am pus totul inapoi, daca nu si mai mult. Si eu sunt in cautarea unui regim super eficient, sa slabesc mult intr`un timp scurt si daca se poate sa mananc pe saturate
www.idieta.ro daca gasesti ceva interesant ma anunti si pe mine ca eu am obosit sa tot caut..
-
am vazut o emisiune tv cu monica anghel, care descria regimul prin care a slabit 17 kg (din noiembrie). pare destul de simplu: 3 zile numai carne slaba, 3 zile fructe si legume (fara banane si struguri) si 3 zile lactate, apoi ciclul se reia. pare interesant, monica anghel zicea ca ar mai vrea sa slabeasca inca 13 kg.
-
Si eu am tinut de cateva ori regimul cu supa de varza. Prima data a dat rezultate bune, dar pe urma doar m-am chinuit.
Am tinut si dieta disociata si a dat rezultate, dar pe teremen scurt.
L-am tinut si pe acela bazat pe multe proteine, de 13 zile, nu stiu cum ii zice, dar si acela, a avut teremen redus de eficienta. Dupa toate am pus la loc si inca mai bine si nu am facut abuzuri.
Acum m-am hotarat sa imi schimb putin stilul de alimentatie, sa ma disciplinez de fapt. Nu mai mananc dupa 6 seara, nu mananc paine sau paste si nici dulciuri. Fac treaba asta de o saptamana si se vad rezultate. Nu vreau sa slabesc mult si repede. De data asta vreau sa am rabdare, mai ales ca am de dat jos muuulte kilograme (vreo 15, 16). Metabolismul meu e mai lenes si am predispozitie spre ingrasare ereditar, dar pana acum niciodata nu puneam mai mult 6-7 kilograme. De un an incoace, probabil dupa diete repetate, am inceput sa iau in greutate vazand cu ochii. Va imaginati ce imagine de sine am dspre mine si evident ca am ajuns sa ma resemnez ca sunt o persoana supraponderala. Am mai incercat de nenumarate ori sa incep sa ma disciplinez, dar singura nu am reusit. De data asta am pus un pariu cu o prietena ca daca nu ma tin de reguli sa pierd un parfum sau o suma de bani frumusica. Dupa cel putin o luna cand eja imi va fi intrat in obisnuinta disciplinarea, voi renunta la pariu.
Daca experienta mea va ajuta cu ceva, ma bucur. Numai bine si aveti grija de sanatatea voastra! -
Buna ,eu am 1,65 m si 58 de kg si am 16 ani,dar sunt oarecum ,,disperata" sa arat bine(sa slabesc),de cativa ani am aceasta obsesie si nu pot sa scap de ea,nu ma simt bine in corpul meu,asa ca v-as ruga sa ma ajutati sa gasesc o dieta potrivita,am nevoie sa ma sustina cineva,sa ajung macar pana la 52-51 kg.
-
Fetelor, dragelor...va spun ceva dar promiteti-mi ca nu va suparati si nu sariti ca arse! Lasati naibii regimurile astea drastice. Ok, poti sa slabesti rapid dar cu siguranta pui imediat la loc si dezechilibrezi grav organismul. Credeti-ma ca si eu am tinut la viata mea toate regimurile si acum regret.
Solutia gasita de mine (cam tarziu, recunosc, ar fi fost bine sa o fi gasit la 25 de ani!) este o dieta hipocalorica - fara sa ma infometez, mananc de toate dar in cantitati moderate (evident fara prajeli, zahar si grasimi) dar a la long. Deci e un stil de viata, nu e frustrant ca un regim restrictiv pe termen scurt. Plus (foarte important) sport mult, de 3 ori pe saptamana.
Da, o sa spuneti ca nu aveti rabdare, ca vreti sa dati jos 10 kg in 3 zile. Mai ganditi-va... -
DIETA EXPRES DE TOAMNA
Urmand aceasta dieta, kilogramele in plus dispar foarte repede. Se pierde cate 1 kilogram pe zi. Este o dieta extraordinara deoarece, in timpul regimului, scad centimetrii in talie si de pe coapse.
Este cu atat mai eficienta daca nu va abateti cu nimic de la meniul stabilit. Primul pas, te cantaresti duminica seara, iar dieta o incepi de luni, respectand urmatorul program:
Ora 7.00: 1 cafea si 2 oua fierte
Ora 9.00: 1 iaurt si un 1 mar
Ora 11.00: 200 g parizer
Ora 13.00: 500 g salata de varza
Ora 15.00: 1 iaurt si 2 oua fierte
Ora 17.00: 500 g pui fara piele (fiert sau gratar)
Ora 21.00: 1 banana si un mar
Cand ati atins greutatea dorita, reveniti la o alimentatie normala, avand grija sa renuntati definitiv la zahar, dulciuri, paine alba, fainoase si grasimi. Mancati in schimb cereale complete, fructe, legume, branza, oua, peste si carne de pui.
Foarte importanti in aceasta dieta sunt cei 2 l de lichid pe zi!
Spor la treaba! -
Lorisor, iarta-ma ca intervin dar crezi ca e normal si sanatos sa "slabesti" 1 kg pe zi? Plus ca 4 oua pe zi si parizer nu mi se pare deloc ok... Chiar daca pe cantar ai cu 1 kg mai putin a doua zi, asta inseamna deshidratare si pierdere de masa musculara, nicidecum grasime topita.
In fine, cine vrea, sa tina ce dieta are chef...dar incerc sa dau sfaturi fetelor, sunt foarte multe care ajung la spital dupa diete rapide. -
Si eu am tinut dieta cu varza de cateva ori, si nu am facut decat sa-mi dau organismul peste cap.
Intradevar slabeam cam 2-3 kg intr-o saptamana, dar bineinteles cu cat tineam regimul mai strict si mancam mai putin(daca mananci cantitati nelimitate de fructe si legume nu slabesti prea mult iar 1 kg poate mai bine este apa pentru ca ciorba de varza este diuretica) cu atat ma ingrasam mai rapid dupa si mai puneam si ceva in plus. Si ajungeam sa am o pofta de mancare ingrozitoare.
De fiecare data ma apucam de dieta asta cu promisiunea ca o sa ma abtin foarte mult de la mancare dupa ce o termin si o sa reusesc astfel sa ma mentin. -
NU mai umblati dupa diete d-astea, nu va loviti decat de efectul yo-yo si dupa aia va deprimati si mai tare. Cea mai buna e dieta hipocalorica, cum a mai zis cineva. Si eu o tin acum si chiar daca sunt la inceput sunt f multumita. Dietele "minune" care va promit un nr mare de kg intr-o perioada scurta de timp nu sunt bune pt organism, si nu cred k vrea cineva sa simta asta pe pielea ei. Cum puteti sa ziceti k dieta cu supa de varza e buna si eficienta? Slabesti putine kg la inceput si dupa aia pun mai mult la loc chiar si fara sa mananci in exces deoarece corpul isi aduna rezerve...Daca vreti mai multe informatii despre diete si mancat sanatos intrati pe www.idieta.ro
-
buna fetelor imi pare rau ca intru si eu cu intarziere dar vreau sa va spun ca dietele minune cu care slabesti rapid au efect pana cand ai terminat dieta dupa care cu o viteza dubla pui inapoi nu doar ce ai dat jos ci si ceva in plus de "rezerva" si asta vi-o spune cineva in cauza..........dieta hipocalorica si mult sport este singura solutie de DURATA ca restul dupa cum stim toate sunt doar aberatii care nu mai spun ca ne pun sanatatea in pericol ca dau peste cap organismul.....
-
Pentru nemesdaniela:
E un regim orientativ, deci ia-l ca informatie nu trebuie sa il si urmezi. Eu fac cam asa:
Dimineata - 2 sandwich-uri (cu Wasa sau paine de secara) cu branza si 1/2 ardei sau cateva felii de castraveti ~ 200 kcal
Gustare - fructe (1 mar mare sau 3 kiwi sau 2 pere sau ananas - o conserva fara suc, doar fructele) ~ 200 kcal
Pranz - 100-150 g pui la gratar/somon cu salata ~ 300 kcal; sau fara carne: o cutie branzica de casa, orez cu legume, cereale cu iaurt, o portie mica de paste fara sos, doar cu ciuperci si cateva legume - una din aceste variante.
Gustare - ceva dulce (2 cuburi ciocolata, 1 baton Fitness, 1 cupa mica inghetata etc.) ~ 100 kcal
Seara - ceva usor astfel incat sa te incadrezi in 200 de kcal: un bol de ciorba/supa, un iaurt, o salata, un sandwich etc.
E doar un exemplu...in plus 2 litri de apa plata si ceai, pauza intre mese de 2-3 ore, fructe consumate singure, sport de 3-4 ori pe saptamana, suc natural (morcov + telina + mar + portocala) de 3 ori pe saptamana inlocuind o masa.