secretul japonezilor.....
-
0 0stiti de ce aproape toti japonezii sunt zvelti...sau chiar slabi? pentru ca in loc de apa toata ziua beau CEAI VERDE!!! se gaseste si la noi,e ieftin nu are gust prea bun dar ajuta foarte mult la grabirea digestiei si la metabolism,e foarte bun pentru a-ti mentine silueta!!!
-
Macar trei cesti pe zi. Este foarte sanatos. Pe de alta parte am citit pe aici si exagerari de genul-beau doi litri de ceai verde pe zi-ceea ce deja este dependenta curata de teina, cu nimic mai prejos decat cofeina. E drept ca dintre cafea, ceai negru si ceai verde-ceaiul verde este cel mai sanatos dar nici doi litri pe zi nu merge.
In alta ordine de idei nu sunt toti japonezii zvelti, au si ei obezii lor. Ceaiul verde este bun dar nu face minuni daca nu este combinat cu o dieta adecvata. -
Eu consum ceai verde de aproape 3 ani si sustin ideea ca ajuta foarte mult la mentinerea siluetei.
Am 26 de ani, 1.68 si 47 de kg, mananc dulciuri, cartofi prajiti si alte alimente care ingrasa, dar nu se depune nimic.
Sport nu am mai facut de 1 an si jumatate, insa de cateva zile am reinceput sa merg la aerobic, doar pentru a mai face niste miscare.
Deci beti ceai verde, ca va face bine!
Sa puneti si niste zeama de lamaie in cana de ceai. -
Se gaseste peste tot si la plafar si la pliculete prin magazinele alimentare. Camelia draga, la 26 de ani mancam si eu cartofi prajiti si nu ma ingrasam (fara ceai verde, fara sport, fara nimic) De cand am implinit 30 de ani mi s-a schimbat metabolismul dramatic. Am uitat gustul cartofilor prajiti, despre dulciuri ce sa mai vorbim... Dar ca sa nu divagam: da, este foarte sanatos ceaiul verde si vorba ta, cu un pic de lamaie e... chiar bun.
-
Ceai verde... subiectul meu preferat! Recunosc ca sunt dependenta de el de vreo 5 ani, dar nu in sensul rau al cuvantului. Am 20 de ani si nu beau cafea doar datorita lui. Dimineata imi da o energie pe care 8 ore de somn nu mi-o pot da! Si imi place gustul lui la nebunie... Eu nu il beau indulcit, ci doar cu cateva picaturi de zeama de lamaie.
Am inceput sa-l beau pentru ca auzisem ca e bun la slabit, dar acum il savurez pentru gust si pentru efectul pe care-l are asupra mea dimineata. Daca il fac destul concentrat... nu il bate nici o cafea din lume. In plus, am auzit ca el e responsabil si de dantura sanatoasa a chinezilor si japonezilor... Contine mult fluor. Asa ca... dati-i bataie si beti ceai verde! -
mai fetelor, cum sa beau ceai verde toata ziua? ca ma apuca tremuriciul. eu stiu ca nu e recomandat sa bei mai mult de 2 cesti pe zi, in nici un caz seara fiindca provoaca insomnii. intr-adevar este fff bun. fiindca sunt insarcinata dr meu m -a sfatuit sa renunt la el . pot spune ca ii simt lipsa.
-
DA! si eu beau ceai verde de un an de zile, dar..beau si cafea..asta e, cafeaua imi place pt gust si miros si ceaiul am inceput sa-l beau pt k este sanatos, si la fel ca alte eve care au povestit, acum imi si place. daca la in ceput il beam numai pt ca auzisem numai de bine despre el, acum il beau si pt gust.
e bun, mai ales daca pui zeama de lamaie in el, nu multa , cateva picaturi in cana. eu beau cam 2 cani, maxim 3 pe zi. stiu k e bun si pt incetinirea imbatranirii, am citit de curand ca e bun si pt ten, dinti, deci, de ce sa nu-l beau? Mai ales ca am gasit in magazine ceai verde cu lamaie, la pliculete, care din start are gust bun...dar e bine sa nu lasati pliculetul in cana mai mult de 10min, mai ales ca ceaiul verde e mult mai eficient daca il bei fierbinte.
hai sa va dau ce am gasit eu pe internet despre ceaiul verde