Conteaza cum slabesti sau cat?

•  
    • 18 mesaje
    13 Feb 2005, 18:57
    0 0
    Salutare fetelor! Problema mea nu e una deosebita pentru ca sunt sigura ca va regasiti multe dintre voi. Nu pot (desi vreau) sa tin un regim permanent, sa am o alimentatie sanatoasa si sa slabesc. Eu cad dintr-o extrema in alta. Ma infometez cateva zile si ma supun celor mai drastice cure de slabire si dupa ce vad ca am slabit putin imi reiau obiceiurile proaste. De ce nu reusesc sa ma controlez? Stiu ca regimurile de scurta durtata in care pierd mult in greutate nu sunt deloc sanatoase, dar numai asa reusesc sa slabesc. Este vreo solutie?
  •  
    • 1021 mesaje
    14 Feb 2005, 16:52
    0 0
    conteaza ce regim tii... ca pielea nu e un fel de yo-yo care sa se intinda si sa se stranga la comanda si mai devreme sau mai tarziu vei vedea efectul acestor cure.
    solutia ar fi sa vorbesti cu cineva, sa-ti iei un aliat - prietena, mama, colega, etc - care sa te ajute, sa te sprijine sa incerci sa iti gasesti un regim de viata mai sanatos, din care sa elimini efectul de yo-yo ))
  •  
    • 9835 mesaje
    15 Feb 2005, 09:02
    0 0
    Solutia este sa iti ordonezi tu insati stilul de viata, nu sa contezi pe altii sa te oblige sa faci acest lucru.
    Oricum, in cazul multor femei, apetitul fluctueaza o data cu ciclul menstrual. Poate nu ar fi rau sa te observi din acest punct de vedere si sa iti pregatesti din timp, in frigider, alimente hipocalorice pe care sa le ai la dispozitie atunci cand stii ca urmeaza sa intri intr-o "faza de mancacioasa".
    Mai sunt si altfel de momente cand poti simti nevoia sa mananci. Uite, mie, de exemplu, imi este imposibil sa adorm daca imi este foame. Daca nu mananc macar un mar inainte de culcare, imi asigur o insomnie de pomina urmata, fireste, de o zi foarte proasta. M-am invinuit multa vreme pentru acest prost' obicei, insa intre timp am aflat ca legatura dintre foame-insomnie/satietate-somn tine, pur si simplu, de fiziologia creierului. La unele persoane (se vede treaba ca ma numar si eu printre ele), aceasta legatura este mai evidenta. N-am ce-i face.
    Un alt truc este sa inveti sa iti prepari tu insati mancarea. Faptul ca, in timpul prepararii, intri in contact fizic cu alimentele (miros, vaz, pipait) deja te "satura", intr-o oarecare masura si la un anumit nivel.
  •  
    • 725 mesaje
    17 Feb 2005, 11:14
    0 0
    Daca imbini sportul cu dieta e bine, insa nu devi dependenta de sport dupa aceea? Asta e teama mea. Mie imi place tenisul si nu-l pot practica iarna ca e cam scump la "balon".De fiare nu-mi place sa trag, am incercat, timp nu prea am si am recurs la abdominale seara.
  •  
    • 54 mesaje
    17 Feb 2005, 22:03
    0 0
    Ma regasesc atat de bine in randurile tale!!! Problema mea e ca dupa atatea socuri la care am supus organismul, s-a obisnuit dragul de el cu curele si nu am mai putut slabi deloc, dimpotriva, am pus enorm de multe kg. Intr-un moment de mare disperare m-am intrebat unde vreau sa ajung. Inainte cu cativa ani am fost vegetariana si am avut o un stil de viata foarte ordonat si sanatos.
    de cateva zile mi-am propus iar sa imi schimb stilul de viata, dar nu neaparat sa nu mai mananc carne.Dar de data asta a trebuit sa imi caut p partenera de lupta, pentru singura am esuat de nenumarate ori. S i cu o prietena am pus fiecare in joc o suma frumusica de bani.daca nu respectam niste reguli, sa pierdem banii. Evident, avem incredere una in alta. Conditiile sunt simple: nu mancam dupa 6 seara, nu mancam paine sau paste si dulciuri. Asta pentru doua spatamani, ca apoi sa prelungim intelegerea. E nevoie de trei saptamani ca sa iti insusesti o obisnuinta buna si trei luni ca sa te lasi de una proasta...zice o vorba. Eu daca trec de trei spatamani, o sa ma disciplinez singura. Si am tinte mari chiar daca va dura multe luni.
    daca te ajuta cumva experienta mea...
    Numai bine!

P.S. ma simt asa bine in comunitatea "eva". Sunt noua si imi place site-ul ca e super bogat.
  •  
    • 18 mesaje
    17 Feb 2005, 22:49
    0 0
    Multzam fain de tot gagici ca`mi impartasiti din exprientza voastra. cristina ti-am trimis mail dar nu stiu daca l-ai primit.
    Eu tocmai am terminat sesiunea si am planuri mari - regim serios, antrenamente dure - dar bineinteles ca incepand de luni... e regula mai sunt 3 zile pana luni hihihi sa profit cat mai pot... glumesc
    Deocamdata sunt in faza de documentare legat de tot ceea ce inseamna o alimentatie sanatoasa si o metoda de slabit sigura si pe termen lung. Va tin la curent cu ce aflu interesant, daca vreti. Pupici!
  •  
    • 19 mesaje
    18 Feb 2005, 20:28
    0 0
    am citit ceea ce ati scris pana acum si ma regasesc in tot ceea ce spuneti...si eu m-am luptat cu diverse diete dar...
    Intr-un final am ajuns la cea corespunzatoare grupei sanguine si ...surpriza, pe langa faptul ca nu esti restrictionat decat de anumite alimente specifice grupei tale sanguine poti si sa slabesti foarte frumos...Pt ca vroiam un efect sigur si pt ca aceasta dieta nu prea imi inspira cine stie ce incredere am combinat-o cu sfaturile lui Montignac!Rezultatul a fost 3 kg intr-o sapt (greutatea mea se apropria nebuneste de 90kg!!!)...dar nu kg ma intereseaza mai mult sa le vad scazute ci mai ales procentajul de BF (adica procentajul de slaninuta din corp)!Daca in prima sapt am dat jos 3 kg, in urmatoarele am inceput sa dau mai putin dar BF arata din ce in ce mai bine (si nici la capitolul asta nu stateam bine caci BF meu era trecut de 40% cand in mod normal ar trebui sa fie de 18%)...ma bucur insa ca duc o viata normala, ca nu mai sunt stresata ca sunt la cura, ca nu imi mai supun prietenul la toate toanele mele si ca pot oricand sa ies in oras sau sa-mi vizitez prietenii (lucrul pe care nu prea il puteam sa-l fac cu ceva timp in urma cand eram la dieta stricta!)...oricum, daca aveti intrebari, nu ezitati...este un mod de viata sanatos!
  •  
    • 19 mesaje
    22 Feb 2005, 18:46
    0 0
    Unde aflu ce alimente trebuie sa consum ptr.grupa de sange A2?
  •  
    • 316 mesaje
    22 Feb 2005, 21:54
    0 0
    intra pe ideieta.ro , s-au discutat mai multe cu privire la asta pe forum, stiu ca maia, o tipa de acolo a slabit bine cu asta!
    succes
  •  
    • 711 mesaje
    22 Feb 2005, 22:42
    0 0
    Cum aflu ce grupa de sange am?
  •  
    • 97 mesaje
    24 Feb 2005, 13:39
    0 0
    lol
    grupa de sange se determina la analiza sangelui, la doctor, eventual medicul de familie. E important sa iti stii grupa de sange, in caz ca Doamne fereste ai nevoie de transfuzii sau ceva, e bine sa se stie.