Dieta disociata
-
0 0Asta am gasit pe net:
I ZIUA 1: LEGUME (crude sau fierte - fara cartofi!)
ZIUA 2: LACTATE (iaurt, kefir, lapte, branza de vaci - cat mai sarace in grasimi)
ZIUA 3: CARNE (pui sau vita - fiarta sau pe gratar)
ZIUA 4: OREZ FIERT- se poate pune si un praf de Vegeta sau Delikat
ZIUA 5: FRUCTE (fara banane sau struguri).
In celelalte 2 zile se pot manca toate ingredientele din primele cinci zile, combinat, dar dietetic.
III PRIMA ZI: 2 l de lapte prins A DOUA ZI: legume fierte-in ce cantitate doriti A TREIA ZI: 1kg.de fructe A PATRA ZI: salata de cruditati A CINCEA ZI: 300g de gratar
III luni:lactate de orice fel in orice cantitate(nu smantana)-
marti:legume fierte sau crude, orice cantitate(nu cartofi, nu fasole uscata)-miercuri: fructe orice cantitate(nu banane, nu struguri)-
joi
ui fript sau fiert in orice cantitate(nu pielita de la el)-vineri
este slab fript sau fiert in orice cantitate
Ce stiti despre aceasta dieta?? A dat rezultate?? S-au mentinut aceste rezultate?? -
in general da rezultate si datorita faptului ca ti se face lehamite sa mananci acelasi lucru o zi intreaga
acu' serios, nu e prea sanatoasa dieta asta, tre' sa stai foarte bine cu sanatatea din toate punctele de vedere ca sa o incerci. si oricum, nu se recomanda sa fie aplicata mai mult de 2 saptamani. Eventual faci o pauza de alte 2 saptamani si apoi se reia. -
Raluca, regimul disociat ti l-a descris mai sus. Ideea principala e ca se consuma intr-o zi aceleasi categorii de alimente (intr-o zi lactate, intr-una legume, una fructe, una carne slaba de pui sau vita, una peste, - eu asa stiam, cu peste- si ultimele 2 zile le poti combina, dar se mananca moderat). Si parca in limita a 1 kg...parca era si ceva de genul asta.
-
irinuca, cica daca tii o saptamana regimul asta disociat slabesti in jur de 4 kg.ideea e sa nu trisezi..mananci doar alimentul din ziua respectiva, bei apa, ceai si cafea fara zahar...dupa unele pareri in ziua de orez, parca, poti manaca si salata...eu nu risc...mananc doar orez (250 gr.- o cana. la mine personal da rezultate chiar foarte bune...in doua zile slabesc chiar pana la 2 kg.disocierea ti-o stabilesti tu in functie de preferinte...eu de ex.nu pot manca legume fierte, ma umflu si am senzatia ca as mai manca ceva...
asa ca...poti sa-ti faci o zi fructe, una iaurt, una orez, una carne, una peste, una pui... -
Acum ceva timp am tinut si eu "renumita dieta disociata" ,am slabit ce-i drept ,vreo 6 kg in 2 saptamani ,dar sincer ,imi era sila cand venea vorba d emancare..ma saturasem numai de carne sau numai peste in aceeasi zi ,plus ca am inceput sa am probleme de sanatate..ameteli ,anemie ...M-am jurat ca aceea dieta nu o mai tin.Am terminat cu dieta si ...surpriza ..am pus la loc kg pierdute , in conditiile in care am avut totusi un regim alimentar destul de supravegheat.
Rezulatele mele vis-a-vis de slabit..mulat apa ,salate ,gratare,fructe si supe ,fara prajeli ,fara sosuri grase si bicicleta medicinala, masaj anticelulitic si electrostimulare.
Va pup.