Electrostimularea are rezultate bune?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
9 Dec 2011, 16:500 0
Buna! Am citit multe despre electrostimulare si mi-as dori sa aflu parerea celor care chiar au incercat asta sau au vazut rezultate la prietene/mame/etc. Am 1.76 si 64 de kg / 20 de ani. Fosta sportiva de performanta (mai mult de 6 ani) lucrez mult si nu am timp sa merg la sala (acum nici n-am voie ca am fost depistata cu astm
), m-am ingrasat in ultimii 2 ani 7 kg, mananc putin si de obicei mancare sanatoasa (in limita in care mai poti numi o sala din supermarket asa
). Sunt frustrata ca mi s-au ingrosat coapsele mult si ma gandeam ca poate scap din cm asa.
Acest mesaj a fost editat de către yoyo5864: 9 Dec 2011, 17:24 -
26 Ian 2012, 12:37Buna dragelor.Eu am preferat sa mi cumpar o bicicleta eliptica pentru acasa si este destul de ok,fac zilnic cate 10 min pe bicicleta si uneori fac si cateva abdomene.In rest am o alimentatie sanatoasa,nu tin diete le urasc,ne fac mai mult rau .Am slabit in doua luni aproape 10 kg mancand sanatos ,3 mese pe zi si band in fiecare zi ceai pentru eliminarea toxinelor din organism si slabire ,se numeste Canadian Tea ,pentru amatoare.Am vazut in emisiunea Simonei Balanescu cum a doctor nutritionist a spus ca,
cauza nr unu pentru care ne ingrasam sunt toxinele acumulate in organism.pupi
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness