floricele de porumb

•  
    • 124 mesaje
    9 Feb 2005, 11:52
    0 0
    o intrebare pentru cele ce sunt mai informate decat mine in ceea ce priveste alimentele care ajuta in cura de slabire, ar fi daca floricelele de porumb sunt indicate sau nu atunci cand vrei sa slabesti. daca s-a mai discutat in legatura cu subiectul, eu nu am vazut, asa ca as aprecia raspunsul vostru.

mersic
  •  
    • 9835 mesaje
    9 Feb 2005, 12:42
    0 0
    nu, si, in general, e bine sa se stie ca porumbul/malaiul ingrasa mai rau decat painea.
  •  
    • 124 mesaje
    9 Feb 2005, 12:54
    0 0
    asta inseamna ca m-am chinuit degeaba 5 zile? caci am mancat dietetic dar am cam bagat cateva castroane de floricele seara de foame....crezand...
    mai bine mancam o friptura!
    mersi
  •  
    • 298 mesaje
    18 Iul 2007, 19:04
    0 0
    ingrasa floricelele de porumb pana la urma?
  •  
    • 13910 mesaje
    18 Iul 2007, 23:00
    0 0
    de cind mi-a zis un medic ca cele simple (sau cu ceva sare la microunde...ca pe astea le facem majoritatea dintre noi) sint ok, dar evident nu in cantitati industriale, nu la miezul noptii un imens castron (normal), cind simt senzatia aia nesuferita de foame, mai trag si eu cite o punga...

dar NU din cele cu cascaval, cu unt....
  •  
    • 199 mesaje
    29 Aug 2007, 12:40
    0 0
    ingrasa dar nu mai mult decat chips'urile...mie cand mie poftah d chips'uri prefer sah mananc popcorn k shtiu k are mai putzine calorii
  •  
    • 133 mesaje
    29 Aug 2007, 13:23
    0 0
    Coldy, iti cam citesc posturile de pe toate toate topicurile,dar ai un stil atat de greoi.Am inteles ca se foloseste sh in loc de s, tz in loc de t, dar pe bune h la sf. fiecarui cuvant care se termina in vocala?Am impresia ca ai 12 ani, asta e gramatica care se preda acum in scoli?
  •  
    • 28 mesaje
    29 Aug 2007, 14:43
    0 0
    In privinta floricelelor de porumb, partea nasoala este ca se prajesc in ulei, fapt pentru care eu le refuz cu desavarsire. Adopt, in schimb, fulgii de porumb, contin fibre, fier si proteine. Ce ziceti?? Va plac fulgii de porumb?
  •  
    • 1555 mesaje
    29 Aug 2007, 15:26
    0 0
    fulgii de porumb contin fibre, fier si proteine? poate doar scrie pe punga ... si eu mai mananc dar ca sa nu stau degeaba ..gen rontaiala
  •  
    • 199 mesaje
    29 Aug 2007, 16:56
    1 0
    pei pun "tz","sh" si "h",defapt puneam k sa par mai jmecherasa,iar acum cand nu mai vreau sa pun nu mai pot sa ma desobisnuiesc trebuie sa scriu ff incet ca sa nu pun din greseala "tz","sh" si "h"