Viaredin

•  
    • 609 mesaje
    4 Feb 2005, 15:55
    0 0
    Fetelor, ce stiti despre viaredin cocktail?A folosit cineva?Este bun?
    Are contraindicatii?
    Pupici!
  •  
    • 58 mesaje
    7 Feb 2005, 13:02
    0 0
    chiar eu am intrebat ieri la farmacie si zicea tipa aia ca depimde de la persoana la persoana...o colega zice ca e eficienta combinatia intre pastile si praf...acum nu stiu ce sa zic...probabil ca inhiba pofta de mancare, dara fara vointa degeaba!
  •  
    • 63 mesaje
    21 Sep 2005, 09:26
    0 0
    eu am luat si atata timp cat il iei slabesti dar faci foamea si dupa te ingrasi doar putin dublu sau triplu cand nu mai folosesti viaredin.eu am avut 75 kg la 166inaltime.nu mai mananc dupa 6 si miam cumparat o bicicleta de camera pe care fac zilnic 5 minute.acum am 57kg.dureaza dar mananc tot ce vreau.succes.
  •  
    • 198 mesaje
    21 Sep 2005, 09:44
    0 0
    ideal ar fi sa tii o dieta cat mai sanatoasa si sa faci multa miscare,nu sa te indopi cu prafuri si pastile...despre viaredin cocktail nu stiu ce sa iti spun dar eu ,in trecut , cand chiar credeam ca pastilele pt slabit pot face minuni am luat 2 tipuri de pastile de la viaredin...unele erau pentru celulita,celelalte nu mai stiu exact dar tot pt slabit erau...dar nu au avut nici un efect...
  •  
    • 348 mesaje
    21 Sep 2005, 09:45
    0 0
    Buna,
    Eu am luat si tablete si cocktail, impreuna si efect 0. Absolut nici o schimbare, nu beam sucuri acidulate, mancam carne slaba. Poate la tine va functiona. Bye
  •  
    • 20 mesaje
    9 Oct 2005, 19:09
    0 0
    heki,te rog spune-mi si mie cum ai slabit atat de mult....in cat timp ...ce dieta ai urmat...spune-mi pas cu pas...plsssssssss...eu am 65 kg si vreau sa ajung la 55.pls