Kombucco Orientalis - bautura miraculoas

•  
    • 3 mesaje
    4 Feb 2005, 14:39
    0 0
    Am gasit de curand pe internet o bautura despre care se spune ca te-ar ajuta sa slabesti. Sincer nu am incercat-o si am deschis acest subiect in speranta ca voi gasi persoane care au incercat-o si care pot sa-mi impartaseasca parerea lor in legatura cu acest subiect. In ultima vreme m-am ingrasat foarte tare si sunt disperata am incercat aproape toate curele de slabire dar nu prea functioneaza.
  •  
    • 270 mesaje
    5 Feb 2005, 14:17
    0 0
    Samantha parca si-a comandat bautura respectiva. Daca a primit-o si a incercat-o, poate ne spune ea cum e.
  •  
    • 765 mesaje
    6 Feb 2005, 17:16
    1 0
    Astept si eu asa aud ca a dat rezultate!?

La mine n-a mers. Sau poate daca as fi consumat foarte mult timp (un an - doi)...
  •  
    • 18 mesaje
    6 Feb 2005, 18:43
    0 0
    Stiu despre bautura asta...si parintii mei s-au chinuit o perioada luuuuuunga cu ea si NU A DAT NICI UN REZULTAT. Eu am fost sceptica din prima secunda pt ca nu cred in metode miraculoase de slabit. Pe prospect spunea ca e buna nu numai in curele de slabire, ci in multe alte afectiuni.Cert este ca nu s-a vazut nici o imbunatatire.
  •  
    • 9835 mesaje
    7 Feb 2005, 10:00
    0 0
    Si eu am studiat subiectul acum cateva luni de zile si l-am abandonat tot asa, pentru ca se pare ca rezultatele nu sunt pe masura reclamei. In plus, forma sub care se comercializeaza chestia asta, diluata, in multe sticle mari, este nitel cam dubioasa.
  •  
    • 3 mesaje
    7 Feb 2005, 12:04
    0 0
    multumesc mult pentru pareri. Nici eu nu prea cred in cure de slabire miraculoase, de aceea am deschis acest subiect.
  •  
    • 711 mesaje
    11 Feb 2005, 23:45
    0 0
    Pey eu mi l-am comandat, da mi-e o lene sa-l prepar.....
  •  
    • 1131 mesaje
    3 Mar 2005, 15:06
    0 0
    pai eu am auzit de aceasta ciupercuta si ca trebui preparata asa si asa, dar am citit de asemenea ca e f. sanatoasa. Bine, nu ati slabit, dar cu sanatatea, nu v-a ajutat?
  •  
    • 72 mesaje
    20 Dec 2008, 08:52
    0 0
    da stiu si eu..de aceasta bautura miraculoasa;...dar depind de organismul fiecaruia...altii slabesc de la ea altii nu....orcum mult succes