Sport si nutritie in timpul graviditatii

•  
    • 380 mesaje
    3 Feb 2005, 05:47
    0 0
    Hellou evelor care sunt gravide si care sunteti mamici.

Care dintre voi ati facut sport cat ati fost gravide? si ce anume?
    De asemenea, ce alimentatie ati avut? ce va ajutat sa va mentineti, sa nu va ingrasati prea mult in timpul sarcinii?
  •  
    • 116 mesaje
    14 Feb 2005, 19:11
    0 0
    Draga mea, am doi copii(fata, baiat)si in perioada gravidiei sotul meu ma indopa, pur si simplu, cu fructe si morcovi multi. Am nascut niste copii frumosi si sanatosi Iti doresc sa ai un bebe sanatos si frumos. Sa nu mananci grasimi. Ai grije de sufletul tau, de modul cum gandesti si actionezi. Toate se rasfrang asupra fatului (nici nu-ti dai seama cat de mult!) Sa mananci morcovi si mere. O sa vezi ce piele frumoasa o sa aibacopilul. Poti face gimnastica. Exista o serie de publicatii care iti arata ce fel de exercitii te ajuta. Unde locuiesti?
    Pupici.
  •  
    • 380 mesaje
    17 Feb 2005, 19:56
    0 0
    buna ira. Mercii de replay.
    Eu stau in sua. Inca ma duc la sala. Sunt in saptamana 26 a sarcinii si am pus 7.5 kg. Este mult? Mai mult am pus la burtica...
    Mananc si legume multe, dar si fructe.
  •  
    • 116 mesaje
    18 Feb 2005, 22:25
    0 0
    Buna RoBlondy! Cred ca de-acuma inainte n-o sa mai pui foarte mult pe tine daca ai si tu grija de asta. In mod normal cam 9,5-10 kg nu-i chiar de speriat si iti si poti reveni relativ repede la greutatea initiala dar numai dupa ce ai trecut de perioada de alaptare. Nu stiu care-i metoda americana dar, in mod cert, un copil care a fost alaptat natural creste mult mai sanatos. Ma bucur pentru toate viitoarele mamici si-mi aduc aminte ce fericita eram cand mergeam pe strada si simteam cate un "sut" in burta. Pur si simplu zambeam singura pe strada. Mai scrie-ne! Pa! Daca ai timp si chef poti sa-mi scrii pe irinah50@yahoo.com