Faceti sport acasa?
-
0 0Buna,
Eu am incercat o perioada sa fac sport acasa cel putin o data la doua zile si ma simteam foarte bine. Din pacate, nu am reusit sa pastrez ritmul
-
Nici eu! iti trebuie tare multa vointa si singur.... parca nu merge. Eu acum ma duc cu cineva la sala, uneori trebuie sa ma tarasca acolo, ca mi-s de-o lene....mama-mama.
Cred ca cel mai bine este sa ai pe cineva cu care sa faci. sau poate sa-ti iei o caseta cu exercitii si sa incerci sa faci astfel.
Oricum eu iti urez spor si multa perseverenta. -
Mi-am facut un "program" - in fiecare seara urmaresc filmul de la ora 20.00 facand gimnastica sau "biciclind"... ma concentrez mai putin asupra timpului - nu imi zic "vai, au trecut doar 10 minute..." la publicitate e mai rau - nu imi place... am o luna de cand fac asta. O ora pe seara.La cantar nu se vede cine stie ce - am cam dat iama in ciocolata de cateva ori, dar ma simt mai vioaie. Si mi-a folosit masajul anticelulitic pe care il fac in fiecare seara dupa dus... imi simt pielea mai tinerica putin...
-
Hm...adevarul e ca multe incercam sa facem sport acasa dar putine reusim.
Pe mine ma tine "febra", de ex, numai vara pentru ca atunci ne aratam defectele (celulita de pe picioare si burta in formare
Dar f greu ma tin.
Cel mai indicat este sa mergi la sala. Acolo sigur te poti tine de un program.
Eu nu am timp din pacate, ajung acasa numai la 7... -
eu nu sunt pentru exercitiile acasa...am incercat de multe ori!faceam cam o saptamana, doua dar...cel mai bine e sa mergem la sala.am fost decat o data saptamana trecuta la aerobic , colega a zis ca merge si ea si o tot astept, acum iar a intervenit ceva si nu mai merge, oricum o sa ma duc... toata lumea imi spunea ca am slabit, eu ziceam ca nu...m-am cam rasfatat in ultima vreme, cunoscutii vin in vizita cu ciocolata (fetele astea invidioase
)trebuie sa iau masuri. spor la treaba, va pup! -
eu fac alergare si mers pe tread mill(banda) apropape in fiecare zi cel putin 45 de minute si mai fac si ceva abdomene uneori, depinde daca am chef sau nu, de alergat incerc sa ma tin insa, de exemplu saptamana asta am sarit decat o zi, rezultate spectaculoase nu sunt, am dat vreo 2 kg cam intr-o luna, sunt atenta si la ce mananc, credam ca o slabesc mai mult dar vad ca nu e chiar asa, poate daca ma apuc sa alerg vreo 3 ore sa se vada, glumesc.
-
haideti fetelor...chiar nu suntem in stare de nimic??ar trebui sa avem mai multa ambitie decat atat...si eu sunt tot cam ca voi...zic ca ma apuc dar de fiecare data am ceva mai bun de facut...dar ma gandesc ca vine vara si trebuie sa arat bine si...ma apuc de lucru...hai sa incercam toate..ce ziceti?
-
Mie chiar imi place mult de tot sa fac sport, am un DVD cu Cindy Crawford si cand vad ce corp are, ma motiveaza sa fac si eu!Vorbesc foarte serios, eu vara slabesc numai din "cauza" asta...Nu ma duc la sala si nici nu am pritene cu care as putea sa merg in afara de mama mea care e fffff ocupata cu serviciul, insa fac sport acasa. Mi se pare cea mai buna modalitate de a te mentine in forma. Si poti sa compensezi si inghetata sau prajitura pe care ai pofta s-o mananci!
-
Buna, fetelor! E cam greu cu sportul acasa, dar merita. Cand eram in liceu, ma pregateam pentru bac (sport) in fiecare seara, impreuna cu prietenii. Dupa o zi tensionata, exercitiile fizice ma relaxau si dormeam de nu visam nimic de scoala. Binenteles ca se pun la socoteala discutiile cu amicii. De cand sunt la facultae si mai nou silucrez, am incercat cu mersul la sala. Ghici ce? De ajuns ajungeam cum ajungeam, dar plecam furioasa pentru ca cele care frecventau sala nu erau prietenoase deloc, din contra. Am continuat acasa cu aerobic facut de pe caseta. Nu a mers. Nu simteam miscarea. Poate nu am ales caseta potrivita. Acum am o noua idee: vreau sa-mi cumpar o bicicleta eliptica. Cand mergeam la sala mi s-a parut ca bicicleta eliptica avea cel mai mare efect. Sper sa ma pot tine de exercitii. Poate cu putina muzica, un radio sau chiar vointa, caci in fond ea conteaza cel mai mult. Asadar, fetelor,urati-mi succes. Eu voua va urez: VOINTA!!
-
Buna, fetelor!
Nu este deloc greu sa faci exercitii acasa. Eu am o bicicleta eliptica si un aparat de gimnastica multifunctional. Daca dai drumul la televizor la un program care iti capteaza atentia, nici nu stii cand a trecut o ora de pedalat si te simti foarte bine dupa. Eu am slabit dupa nastere (cand am pus pe mine 20 de kg)cu gimnastica in casa si cu un regim alimentar (am redus grasimea, dulciurile, fara prajeli, cu mese regulate) 15 kg din toamna pana in primavara. Acum as vrea sa mai slabesc, dar nu am ambitie. Cu bicicleta ma mentin. Se pot face exercitii eficiente in casa. Dansul in fata oglinzii ajuta foarte mult.
Mult spor la gimnastica!
Pa