tot...bancuri

•  
    • 103 mesaje
    31 Aug 2004, 11:35
    0 0
    Ei, tu! - striga un politist pe motocicleta, ajungad masina. Tu n-auzi ca ti-am spus sa te opresti?
    - Am auzit, dar mi s-a parut ca ati spus: "Buna dimineata, d-le senator".
    - Nu-i asa, spune cu un zambet politistul, ca astazi e o zi frumoasa, d-le senator?

Duminica. In multime, la intrarea intr-o manastire, se aude un strigat:
    - Fratilor, merg! Pot merge! Am sa merg din nou! Nu-mi vine sa cred!
    Se aduna ceva lume, vreo doi ologi plang de norocul "confratelui" lor de suferintza, lumea se inchina, se minuneaza, si in sfarsit cineva din multime intreaba:
    - Si?!?...spune, cum s-a produs minunea?
    - Pai ... tocmai mi-au furat masina.

Agentul de circulatie opreste o masina condusa de o baba:
    - Doamna! Nu e bine sa conduceti cu 20 km/h, fiindca stinjeniti circulatia!
    - Dar eu numai am respectat limitarea de viteza de 21 km/h.
    - Doamna! Acea tabla nu arata limitarea de viteza, ci faptul ca rulati pe Drumul National nr. 21.
    - Zau? Multumesc mult...
    Agentul observa ca pasagerii stau intr-o liniste mormintala in masina.
    - Doamna! De ce stau asa incremeniti pasagerii dvs?
    - Oh, nimica. Inca nu si-au revenit de cand am iesit de pe DrumulNational nr. 195.

Plecasem din Constanta spre Bucuresti. M-am oprit la benzinarie sa folosesc toaleta. Prima cabina era ocupata, asa ca am intrat in a doua. Abia m-am asezat, cand aud din cabina cealalta:
    -Salut, ce faci? Nu fac parte dintre aceia care intra in discutii intr-un WC, dar acum am raspuns:
    -Destul de bine! La care tipul intreaba:
    -Incotro mergi? Ce intrebare! Discutia incepea sa fie bizara, asa ca am raspuns scurt:
    -Bucuresti! La care vecinul, mai nervos, spune:
    -Auzi, fii atent! Te sun mai tarziu, ca am un haios in cabina alaturata care-mi raspunde la toate intrebarile. Pa!